Отговори
# 615
Диде, да ти е жив здрав малкия Стани!Бързо възстановяване на теб!  bouquet

# 616
Диде,честит малък мъж.Нека да много добър,здрав,и спокойно бебе.На теб бързо възстановяване. Heart Eyes

# 617
Ехееее! Дидерончо, честитоооооооо!!! Да ти е жив и здрав Станислав!!!!

Ние сме вече в Банско, почти свикнахме с часовата разлика, но като свикнем съвсем ще качвам снимки Simple Smile Разопаковахме багажа, разчистих гардеробите за да има място за новите дрехи, подредих, видяхме си приятелчетата, изобщо хубаво е удома!

# 618
Ехаааа, страхотна новина! Grinning
Диде, честито! Нека бъде жив и здрав и гордост за мама и тате!
Честит рожден ден Червеношийка, желая всичко най-най....

Яна, добре дошла!

# 619
Деси, имате ли напредък с отбиването?

# 620
Мило, Диде честита радост на цялото Ви семейство!!!  Hug
Да Ви е жив,здрав, кротък и послушен малкият  юнак!
Кака Зари да помага колкото може и да не ревнува !  bouquet

# 621
Деси, имате ли напредък с отбиването?
Отбиването е само в главата ми, все още! Simple Smile
Както мислех да отбивам след морето, така Мира още там я хвана стомашно-чревния вирус. Повръщаше на фонтан, нищо не ядеше и не беше в кондиция. Върнахме се 3 дни по-рано от общо 7 и така... Явно не беше момента...

# 622

Чистито малко мъжленце, мила Диди! Нека да е здрав, ящен и поспалив, да слуша мама, тати и кака Зари и да носи само радост на прекрасното ви семейство  Hug Бързо възстановяване на теб!

Честит рожден ден и н нашата сладка птичка! Много здрава, обичана и уважавана, по-малко нерви и вяра, че от тук нататък ти предстои по-добрата част от живота ти   bouquet Наздраве!

Яна, добре дошла на българска земя  bg

# 623
  • в сърцето на един мъж...
Честит малък мъж, Диде и Жоро! Да ви е жив и здрав, прекрасен и послушен като кака си! Wink Много щастие и късмет ви желая и на мама бързо възстановяване!

Доне, да си жива и здрава, повече хубави моменти и много любов и щастие!

# 624
 Честито,Диде!Да ви е жив и здрав юнака!  Hug

Червеношийке,честит рожден ден!Желая ти здраве и спокойствие и всичко оттук нататък да се случва с лекота!  Hug

Яна,очкваме "разкази в картинки"... Laughing Не бъди толкова лаконична!

Леле,Мечи,шест седмици.... Shocked

Мими,май само аз съм "за" сутрешна среща в петък... newsm78 Така или иначе не по-късно от 9.00 вече съм излязла.

# 625
Както не бях влизала цял ден и какво да видя  Shocked

Диде, честито мила. Да ти е живо и здраво детето, много да ви радва, слуша, а кака Зари многоо, мноого да помага.  Hug

Доне, честит празник. Желая ти мир, хармония и разбирателство, и от всичко хубаво по много.

# 626
И аз съм за сутрешна среща,но май останалите няма да могат да се организират, а и повечето взимат кухни и едва ли ще се организираме... Ще чакаме захлаждане другата седмица, ама ако може без да пада небето във вид на дъжд, че то май средно положение няма тази година  #Cussing out

Шест, Силве, ама май и тях няма да ги устискам.... то ще се чуе, де  hahaha Направо не мога да повярвам колко зле, безпомощна и тромава се чувствам, нищо общо няма с първата бременност. Вчера пообиколих малко повече (свикнала съм на доста повече ходене) и днес още релаксирам, направо си се събудих уморена и мускулите ме боляха.

Та в тази връзка - срещата трябва да е скоро, иначе ще ви каня у нас на среща  bowuu

# 627
Дидееее, честито!!! Да ви е жив и здрав малкият юнак, да спинка много, да пълни памперсите и много, много да ви радва!  Hug Чакаме снимков материал.
Дотук новите попълнения са две момченца, време е за момиче.  Flutter
Яна, добре дошла у дома!  Hug

# 628
ИОхуууууууу,най-накрая седнах Tired

Аз от 13.50 знам за бебето и не можах да пиша,че разнасяме багажи и не бях в къщи.Щях да се пръсна,че не мога да ви кажа и звъннах на сватята.Гледам тя добре ме е заместила дано Дидето да не ми се сърди Heart Eyes

Диденце,Георги,Зари да ви е жив и здрав малкия прекрасен Станислав,да ви радва и слуша.Ама голям мъж извади Дидето Grinningако беше дочакала термина може и рекордьорско бебе да имаме Laughing

Аз съм с ужасно твърд корем в момента,явно се преуморих.Лягам след малко да отмарям.

# 629
Доне,честит рожден ден миличка,бъди здрава,щастлива и много обичана.Наздраве!  bouquet

Виж Дидето какъв персонален подарък ти направи днес Wink Hugмалко сладко пухкаво бебе родено на твойта дата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт