Отговори
# 630
Доне,честит рожден ден миличка,бъди здрава,щастлива и много обичана.Наздраве!  bouquet

Виж Дидето какъв персонален подарък ти направи днес Wink Hugмалко сладко пухкаво бебе родено на твойта дата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мдааа! Не, че си правя реклама, но щом е роден на тази дата Станислав ще е хубав човек. Раците сме все такива!  Mr. Green

# 631
О, да, вярвам че подходящия момент ще дойде Simple Smile
Големия ми мишок, Алекс от 2 вечери заспива сам, без да го приспивам. Досега винаги лягах до него за да заспи... За пореден път се убеждавам че за мен правилния път е да изчаквам подходящ момент, когато нещата се получават лесно и приятно Simple Smile Когато Алекс беше бебе всички все ме плашеха как няма да мога да го отбия щом толкова дълго кърмя, как до пълнолетие ще спи при нас на спалнята, как никога няма да можем да го отделим в друга стая, как все на ръце ще иска да го приспивам, как ще иска все да го нося, как като не го оставям да реве когато иска да е с мен ще ми се лепне и няма да мога и за секунда да се отделя от него.... А той беше много плахо дете, буквално не мърдаше на повече от 50 см. от краката ми навън...
А всичко това стана лесно, без никакви проблеми, просто изчаквах и подбирах подходящ момент Simple Smile

# 632
  • София
Dide, chestita vtora radost! Chakame snimkov material!

Done, da si jiva I zdrava!

Mime, Mechi, ama mnogo ste smeli I dvete... Sprete se malko

Patence, nishto ne pishesh... Kak e naj-novia ni batko - Chachko?

# 633
Включвам се отново,  само за да ви кажа отново благодаря за всички мили думи и красиви пожелания, които ми изпратихте!!!   bouquet Денят ми не беше от най-прекрасните, но благодарение на вас стана доста по-ведър, отколокото се очакваше. Радвам се, че ви имаМ!!!

# 634
Диденце и Жоро честито ви второ щастие ! Много здраве и щастливи бебешки дни му пожелавам на малкия мъж Стани, а на кака Зари много да слушка мама и да и помага за бебчо  Grinning ама да не забравя за игрите и щуротийте все пак , щото на мама ще и е скучно  Mr. Green

# 635
Жълтият Ламтурник, dideroncho, wondertedy7 и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Хе-хе, Диде, ти ли си това или половинчото ти преглежда темата?

# 636
 55  Добро утроооо!!!     kaffeetrmker_2   

Честит имен ден на празнуващите днес малки и големи   Юлия, Юлиян, Юлиянa    bouquet!

# 637
Влизам да пиша от името на Фокси, тъй като тя няма достъп до форума  newsm78

Голямо честито на Дидето и Жоро за голямата им радост  Grinning Да им е жив и здрав сладура както и малката голяма кака   bouquet

# 638
Цвети, аз ви чета от телефона, бях в реанимацията и там не дават телефони, но аз четях тайничко.
Много ви благодаря за пожеланията и поздравите! Страхотни сте, успяхте да ме разплачете.
Искам да ви помоля за много стиснати палци, защото бебе Стаси има проблем със сърцето. Снощи е започнал да се задушава, интубирали са го и сега е в интензивното отделение на апаратно дишане. Освен това има бели петна на белите дробове, сякаш прекарва плевмония. Сега чакаме кардиолог, за да постави точна диагноза. Не ми дават да го видя и направо ще полудея от мъка. На всичкото отгоре Зари отказва да яде трети ден, та и нея я мисля.
Извинявайте, че ви занимавам с личните си проблеми! Прегръщам ви силно!
Честито на всички с повод за празнуване, да сте живи, здрави и много щастливи!
Доне, честит рожден ден (на патерици)! Желая ти много любов, сбъднати мечти и най-вече здраве. Криси много да те радва и слушка!

# 639
  • Sofia
Диде, моля се от цялото си сърце всичко скоро да се оправи!!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Миличкото слънчице... На теб изпращам много сила и вярвай, всичко ще е наред! Там сте в добри ръце, ще се погрижат за Стаси възможно най-добре!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ако можеш, от време на време, драсвай по един ред, че много много много ще ви мисля!!!

# 640
Милата душичка..... Вярвам, че всичко ще се оправи  Praynig Praynig Praynig За Зари, не се притеснявай сега, вярвам, че е в сигурни ръце!
Кураж, Диде!

# 641
Дидерончо,миличка, хич не ти е леко. Много, много ви прегръщаме и изпращаме най-най-положителната енергия, на която сме способни. А нали знаеш, че това винаги върши работа.  Praynig Hug

Както каза Котето веднага щом имаш възможност пиши ни как се развиват нещата при вас с малкото чудо  Hug

# 642
Диде, имате много стиснати палци и прегръдки и от нас, всичко да бъде наред Praynig Praynig Praynig

# 643
Диде,честито бебче! HugСтискам палци всичко да е наред и се моля за вас! baby_neutral baby_neutral baby_neutral
4erveno6iika,честит рожден ден на патерици!Много здраве на теб и цялото семейство! Hug

Десика,с теб няма да можем да се видим,защото утре сутрин заминавам за Девин.Не го бях планувала,но зълва ми вчера ми предложи да отидем с тях и няма да откажа ,защото не издържам на тази жега.Живи и здрави следващият път като идваш. Hug
Затова ако някой идва към Девин в близките две седмици ще се радвам да се обади!Лаптопа ще е с мен и ще проверявам от време на време. Wink
Иначе вчера направихме реимунизацията на Вики с пентаксима и снощи вдигна Т,сутринта пак имаше и беше супер кисел,дано повече не вдига,че утре път ни чака. baby_neutralПри вас как беше?
Ходихме и при дерматоложката,че преди 15 дни му открих две голи петънца в косичката и трябваше след терапията с лосиона пак да го заведа,каза да мажем още 10 дни.Освен това, ми дръпна една лекция за слънцезащитните кремове за деца и ми препоръча на Авене 50+,някой ползвал ли го е?

# 644
Диденце и аз сега чак виждам какво се случва Sadмиличка имате много стиснати палци от мен,Мая и Любо Hug

Общи условия

Активация на акаунт