Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за участие в конкурса?
Какви са наградите за победителите и участниците в конкурса?
Какви са били темите на предишните конкурси?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за участие в конкурса?
Участниците трябва да изпратят снимки на своите произведения до определена дата, да представят творбите си само във форума и да участват с едно произведение, като могат да публикуват до три снимки на него. В описанието трябва да посочат използваните материали и техники. Гласуването се провежда в темата на форума, като всеки участник може да класира по една творба за първо, второ и трето място, като се присъждат съответно 3, 2 и 1 точка. Победителите са първите трима с най-много гласове.
-
Какви са наградите за победителите и участниците в конкурса?
Участниците в конкурса могат да спечелят различни предмети за декупaж, като салфетки по избор, френска хартия за декупaж, сувенири, пакeти с брокат и глинени амфори. Освен това има и допълнителни награди, включително предмети за декупаж от първа до трета позиция като предмети за декорация, салфетки по избор, френска хартия за декупаж и сувенири.
-
Какви са били темите на предишните конкурси?
-
Какви са изискванията за темата на конкурса?
-
Какви теми за състезания предложиха участниците?
за новата конкурсна темичка
да не повтарям бутилките
Надявам се сега да получа 23 снимки
Относно темата, тя малко такава, че на мен не ми идва на ума какво да е друго освен пейзаж, за да се изобрази отминаващото лято...обаче не мисля, че има ограничение...може би пък и натюрморт с плодове и летни цветя, пак напомня че лятото си отива
Ама да чуем и други мнения де...
Както казват в Гърция любопитството уби котката
нещо не ми допада темата за лятото.Още се чудя.
Е , решението си е все пак твое...
Сега по ще ме връхлети идея