Отговори
# 645
Диденце, имате цялата положителна енергия и силно стиснати палци от мен, тати и Яна! Дано Стаси е добре! Ти не се тревожи за Зари сега, в добри ръце е и ще се справи Hug Ако можем да помогнем с нещо, независимо какво е то - насреща сме!

Мамо Зари, ако четеш, помоли съпруга си за една молитва за здраве за малкия Стаси от нас всички.

# 646
  • Пловдив
Диденце,Стаси ще се оправи и всичко ще е наред.Бъди спокойна до колкото можеш.Молим се за вас  Praynig

# 647
Диденце,

моля с еот цялото си сърце малкото човече да се оправи. Вярвам, че Стаси ще се окаже силен мъж  Praynig
Сутринта аз ти звънях, за да те поздравя за новото попълнение в семейството, но вече виждам защо не ти е било до разговори.  Hug те силно и пиши при първа възможност

Лори, приятна почивка. Ние всяка седмица се прибираме така че ще намерим време да се видим.

# 648
  • София
Диде, стискам палци за Стаси! Вярвай, че всичко ще е наред и така ще бъде!
Зари няма какво да я мислиш - тя е в добри ръце.
Кураж на теб и още веднъж: силно стискам палци!!!!  Hug

# 649
Диде, силно стискам палци и се моля за вас! Бъди силна! Ще се оправи бебчето, ще видиш!

# 650
Разтрепериха ми се ръцете от бързане да пиша...
Тъкмо щях да пускам скачащи от радост емотиконки и тем подобни,обаче ми се секна мерака...
Диденце,честито ти ново бебенце Станиславчо!!! Ужасно се радвам за вас,много съм щастлива и нямах търпение да ти честитя...Обаче като прочетох след това.. Sad Sad Sad Те момичетата достатъчно са казали.Имаш и от мен най-стиснатите палци и ти изпращам най-позитивната енергия,която имам...Надявам се....не,вярвам,че със Станиславчо всичко ще е наред!!!!!! На теб ти пращам огромни прегръдки и не се притеснявай за Зари.Тя е добре,има кой да се грижи за нея в момента.Ти мисли за себе си и бебончо!

Теди,мерси че си предала и моята честитка Hug От вчера на обед нямах нет,а тази сутрин като ми го пуснаха,нямах достъп до някои сайтове,в това число и форума...Явно тъпите DCC не са си платили пиъринга до някои сайтове и затова нямам достъп.Умрях от яд,но сега вече всичко с нета е наред и пак съм с вас Hug

Доне,съгласна съм с това за Раците.Обаче май е лошо,че сме малко по-чувствителни и емоционални от  колкото е нужно...Ама сме си добри хора,де Simple Smile

Уф,нещо ми се скофти настроението...Диде,пиши когато имаш възможност ако ще и два реда,но пиши,защото наистина много ви мислим Hug Sad

Сетих се нещо..Дорабела,когато дойде време би ли пуснала новата тема от общия профил,за да мога да поработя върху първата страничка? Мерси Hug

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 13:21 от foxy81

# 651
Диде, много  Hug и силна положителна енергия от нас с Плами! Ще се оправи Стани, не се тревожи!
А кака Зари е голяма вече, не я мисли  Simple Smile

чбб б бб ббб бб жээ  ээ э э эъэээээээээээээээээээээээээээээээээээъээ э ээ         А това последното е от Плами  Grinning

# 652
Добър ден!!!
Диде, сега и аз прочетох за мъката ти. Не се безпокой миличка, всичко ще се оправи и Стани ще го стабилизират.  Hug Hug Hug
На Зари  според мен сигурно и е мъчно за теб, нали бяхте non- stop  двечките по цял ден и сега те мисли душата. Ще почне да се храни, а пък и от тези жеги дето настанаха повечето деца губят апетит Flutter

Лори, не съм го пробвала този крем, но и аз купих 50 фактор от детската серия на Ейвън. За ваксината не мога да кажа нищо аз, защото слагаме тези по ЗК Peace
Лек ден на всички от мен, бегам да стягам багажи аз   love001  love001  love001

# 653
Диде,кураж,мила! И аз вярвам и се моля всичко да е наред!  Praynig  Praynig  Praynig Не бързай да си правиш изводи.Ще се подредят нещата!  Hug

Мия,Елфи,имате ли представа къде се подават документи и какви за прекратяване на майчинството? Защото счетоводителката ме праща в данъчното в района,в който е адреса на фирмата и казва,че в НОИ не се ходело.

# 654
Диде, ще се справи бебчо, вярвай!!! Стискам палци и се моля за вас от все сърце!  newsm17
 Зари ще прояде като и огладнее дупето, не се тревожи.  Wink

# 655
♥ Камелия ♥,благодаря за отговора. Hug Hug HugПритеснявам се от тези странични реакции,защото ни предстои да пътуваме,а и преди малко пак имаше 37.6 Confused.

# 656
Силве, в НОИ се подават документите за прекратяване на майчинството, а не в НАП.
По принцип документите се подават при работодателя, а той ги носи в НОИ. Това са приложение 12 за промяна на обстоятелставата http://www.noi.bg/content/laws/07/Pril.12.doc и приложение 4 за изплащане на 50% от майчинството http://www.noi.bg/content/laws/07/Pril.4.doc Срока е 3 дни от връщането на работа.

# 657
  • София
Диде, много стиснати палци и от нас! Всичко ще бъде наред, лекарите си знаят работата!

# 658
  • София
Честита рожба, Дидерончо да живо и здраво малкото съкровище! Имаш много прегръдки и вярвам, че Станислав ще се оправи.
Вярвам, че тази чудотворна икона ще помогне http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3129051. Момичетата от Пловдив могат да посетят църквата св.Марина и да се помолят за здраве.

# 659
Диде, честито ти синче! Имаш и нашите стиснати палци и цялата ни положителна енергия  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover . Всичко ще се оправи и ще се приберете здрави с малкия.

Червеношийка, честит рожден ден на патерици и от мен! Много здраве и щастие ти пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт