Отговори
# 690
Включвам се набързо, за да кажа заключителната диагноза на кардиолога- шум на сърцето, причинено от възпаление на дробчетата. Продължава лечението, Стаси е в кувиоз, виждам го само веднъж на ден и то през стъклото на кувиоза. Сега остава да чакаме да се оправи и да се приберем у дома!
Благодаря ви за стиснатите палци, за подкрепата и разбирането, за обажданията и sms-ите! Благодаря ви! Обичам ви!

# 691
Диде, благодаря ти, че ни споделяш новините! Наистина всички тръпнем в очкакване. Това, което казваш на мен ми звучи много успокоително, щом причината за шум е възпалението на дробчетата, значи е поправимо и мине ли възпалнението всичко ще е наред. Знаех си аз, че с такова име няма как да не е желязно детенце! Обичаме те и много те прегръщаме!   bouquet Hug

# 692
Мила , Диде, имаш стиснати палци и от нас. Дано бързо ви изпишат и да си се гледкате вкъщи .
 Останалите мами : Здравейте пак от нас. Аз изчезнах от форума, защото вече не мога да сядам пред компа. Илиян е страшен бяс. Мале мила.
Бяга, катери се, чупи всичко. Потроши си бебефона и няколко чаши.Качва се на масата,по первазите на прозорците и по кухненския плот. Натъпка отточната тръба на терасата със щипки и сега е запушена. Включва всички уреди. Счупи си нощната лампа. Ужас. Не иска вече в количката. Купихме колело-триколка. И там не ще да седи. Вече не го извеждам сама. щото не мога да се справя и прави бели и хората започнаха да ми правят забележки. Леле. А на ясла не ни приеха. Давайте съвети какво да го правя тоя бандит, че ми побеля косата:))
 Но важното да са живи и здрави всичките ни дечица и ние заедно с тях.
Айде , че се събуди фогата.
Целувки на всички.

# 693
  • София
Диде, ще го излекуват малкия! А доколкото знам шума на сърцето при новородените е нещо нормално и се израства.
Всичко ще бъде наред! Целувки от нас!!!

ЛукрецианаHug сигурно наистина ти идва нанагорно понякога, но това ще мине. По-буйните деца са всъщност по-любопитни Simple Smile

# 694
Включвам се набързо, за да кажа заключителната диагноза на кардиолога- шум на сърцето, причинено от възпаление на дробчетата. Продължава лечението, Стаси е в кувиоз, виждам го само веднъж на ден и то през стъклото на кувиоза. Сега остава да чакаме да се оправи и да се приберем у дома!
Благодаря ви за стиснатите палци, за подкрепата и разбирането, за обажданията и sms-ите! Благодаря ви! Обичам ви!
Милото бебенце! От какво се е получило това възпаление на дробовете! Дай Боже да оздравее скоро, дано го лекуват както трябва докторите и скоро да се приберете живи, здрави! Много ви целувам и двамата!

# 695
Диде, дано бързичко да оздравее бебе Стаси и да се прибирате при кака Зари и тати Hug Praynig
Лукрециана, напълно те разбирам, и ние сме от палавите, всяка минута - нова беля, излезем ли в парка, за секунда не можем да седнем на скамейка, ноо има си и положителни страни, така беба се грижи за физическата форма на мама.

# 696
Диде,дано бързо го стабилизират и излекуват Стаси и да се прибирате в къщи при кака и тати.

И Валето е доста бурн и енергичен,но в парка  се заиграва с децата и даже и посядам около минъте ,две на пейката,докато му скимне,че ще поеме на някъде  Whistling

# 697
Диде спокойно мойта джиджа също имаше шум на сърцето , който не чуха в родилния , а чак като бяхме на 40 дни в болница , пък виж я сега каква е фурия  Crazy по принцип 50 % от новородените са с такъв шум и до годинката отшумява  Peace Стискаме палци и с дробчетата всичко да се оправи и скоро да се приберете при тати и кака Зари  Praynig  Hug

# 698
Диде,видя ли?  Hug Всичко ще бъде наред!

Лара,за повръщането-на Ралица много бързо й помогнаха свещичките Вомитусхил.А ако разстройството стане по-драстично ентерола може да се комбинира с прахчетата Хидрасек.

# 699
Честит имен ден на всички, които носят красивото име Марина - Дорабела, Марина7711, Маринче, да сте живи и здрави!!!

# 700
Вярно, доста посвалих килца ама вече не мога да кажа колко' защото бебчо и кантара счупи  Laughing

# 701
  • София
Силве, мерси.
Едвам му давам този ентерол.Мушкам му го със спирнцовка през устата и изстискам колкото мога.От снощи не е повръщал , но сутринта напълни памперса с доста рядко.Не иска нищо да яде и пие, насила му давам с лъжика или спринцовка ентерол и чай от шипки и глюкоза, но той спи много събуди се за час и полвина и заспа пак сега.Не е ставал от леглото, дано бързо отмине и дано не се наложи да влизаме в болница, че онази снощи ни даде и направление за там.

Честит имен ден на Маринчето, Марина7711!Да сте живи и здрави и много щастие ви пожелавам.

# 702
Ларакрофт, ние скоро карахме такъв вирус, много е неприятно, всички вкъщи си минахме по реда, та първите 2-3 дни наистина нищо не ти се яде, на мен ужасно ми се гадеше, Симона първите 2 дни беше почти само на вода, тя си пие по принцип много вода.
 Храната в случая не е толкова важна, но пробвай да му пробутваш по малко водичка (чайче), че да не стигате до болница. Хидрасек и ентерол се принудихме и ние да даваме със спринцовка, защото не ги искаше ни с храна, ни с вода. При Симона повръщането бе само сутринта на първия ден и вечерта на втория, но разстройството продължи повече.
Когато прояде давах ориз, картофи, попара без масло и хумана, чак на мен ми омръзна да ги гледам.
Вярно, доста посвалих килца ама вече не мога да кажа колко' защото бебчо и кантара счупи  Laughing
Хаха, нашият пък е качен върху секцията, защото калпазанката преди няколко месеца му наяде покритието Crazy

# 703
 Честит имен ден на всички с името Марина!Да сте живи и здрави!   bouquet

Лара,аз Ралица я гушвам легнала и й "приклещвам" главата в свивката на лакътя на едната ръка и с другата мушвам лекарството в устата...Тя докато се бунтува отваря уста за да протестира и използвам момента.После бързо водичката и така.Единствено приема доброволно вит. Ц и даже иска още... newsm78

# 704
Единствено приема доброволно вит. Ц и даже иска още... newsm78
Хехе, явно обича кисело!  Party

Честит имен ден и от мен на всички Марини! Да сте живи и здрави и безкрайно щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт