брутално средство срещу хлебарки

• 25 414
  • 32
  •   1
Отговори
Утре хващаме гората за доста време и искам междувременно в къщи да действа някакъв терминатор, който да ги изтребе до крак. Препоръчайте, моля.

# 1
  • София
AM CYPER 10 EC - циперметрин 100 г/л/10 %/ - концентрат.
Струва 2 лв, продава се в селскостопански аптеки. Разрежда се в бутилка с пулверизатор/обикновенно са около 0,750 л/ и се пръска навсякъде. Затваряш помещенията за няколко часа, после метеш трупове. няколко дни продължават да излизат, но все по-малко. След това около 6-10 месеца нямаш такива домашни любимци.
Другия прерапат -против колорадски бръмбър - регент - пак от селскостопанските аптеки.
Действаш като с първия.

# 2
"Регент" на BASF за съжаление го спряха  Confused иначе е страхотен и беше лев и нещо, на , ние вече 2 г. нямаме хлебарки след него, а преди беше кошмар, направо на тълпи.

# 3
Препоръчвам абсолютно безвредния за хора и домашни животни - Фронтлайн!
Действа категорично и безотказно Peace.

# 4
"Регент" на BASF за съжаление го спряха  Confused иначе е страхотен и беше лев и нещо, на , ние вече 2 г. нямаме хлебарки след него, а преди беше кошмар, направо на тълпи.

newsm10

# 5
Фронтлайн - пипета или спрей  Peace

# 6
Отивам да ги търся, който намеря. Мерси.

# 7
"Хлебомор"- на фирма от Пловдив.
Много е ефикасен!  Всяко кубче е в отделна "клетка" от пластмаса.
Привлича ги и след като го опитат умират веднага. Не мирише!
Купих го от аптека.
Успех в борбата  Peace

# 8
  • София
извикай някоя фирма да напръска. така направихме миналото лято и още няма следи от нашественици.

# 9
  • Fort Worth, TX
А нещо за мравки да кажете.Гадинките изпълзяват от някъде и немога да ги хвана.Третирала съм ги с Райд, ама  ефект 0.

# 10
А нещо за мравки да кажете.Гадинките изпълзяват от някъде и немога да ги хвана.Третирала съм ги с Райд, ама  ефект 0.
Готварска сол - насипва се по пътечките им и ги гони.

# 11
  • София

Това от къде се купува и какво значи пипета  Embarassed

# 12
пипета=капкомер

# 13
  • пак там

Това от къде се купува и какво значи пипета  Embarassed

От ветеринарните магазини (всъщност това е препарат срещу бълхи, но бях чувала, че върши чудеса с хлебарките и реших да пробвам). Взех пипета, разредих в пулверизатор, и заминахме. Още има отделни индивиди, но са драстично по-малко. Ще видим колко ще ги задържи...

# 14
Фронтлайн спрей прави чудеса.Десетилетия продължи борбата с хлебарките,на приливи и отливи.След една опаковка от 250 мл. вече 2 години не съм виждал дори една хлебарка.А комшиите още се оплакват.

Общи условия

Активация на акаунт