WORLD CRY FOR MICHAEL JACKSON/Светът плаче за Майкъл Джексън

• 48 192
  • 692
  •   1
Отговори
# 600
Аз пак нещо здраво се обърках,за каква съпруга става въпрос? newsm78

# 601
  • София
eldi, благодаря за превода!

И аз  съм изненадана  от това "моята съпруга-мюсюлманка АнКесенамен ..." ,
 М/у другото ,  нещо почерка не ми е на Майкъл.

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 11:41 от valq61

# 602
Дали пък и аз не попитах същото а? newsm78

# 603
  • София
arween44, споко, редактирах!

# 604
Редактира,ма защо не коментира Joy
Както и да е,най вероятно е поредният слух или...........да не би да са го оженили арабите? Thinking

# 605
  • София
arween44,   hahaha случайно да забеляза, че писах за почерка ?   Joy

# 606
  • Варна
Разрових се и рабрах, че това не е цялото име, цялото е Nona Paris Lola Ankhesenamun Jackson ( слагат й фамилия Джексън и навсякъде пише, че е тайнаа му жена ), но не разбирам всичко. Някой може ли да преведе информацията от този линк http://www.bittenandbound.com/2009/07/01/nona-paris-lola-ankhese … cret-wife-photos/

Ето част от това, което е написано:

Following Jackson’s death on June 25, 2009, Nona Jackson posted an online message, stating:

I have become a widow, I have paid ultimately for loving Michael Jackson but it is all I have to give him, the gift of eternity.  He had to be loved even once in this lifetime and I have done that.  I too, can die in peace some day.

Michael Jackson’s wife, Nona Paris Lola Ankhesenamun Jackson.

Гугъл преводачът превежда така:

След смъртта на Майкъл Джексън на 25ти юни 2009, Нона Джексън публикува следното онлайн съобщение:
Преди да стана вдовица, имам платен в крайна сметка за да те обичам Майкъл Джексън, но това е всичко, което имам да му дам, дар от вечността. Той трябваше да бъде обичан дори веднъж в този живот и съм направил това. Аз също, може да умра в мир някой ден.

Нона Парис Лола Анксенамен Джексън, жена на Майкъл Джексън

П.С И на мен почеркът ми изглежда съмнителен и освен това някак си ми е странно еднаМайкъл така да изтъква, че е кралят на попа и че това е една от причините да се разделят. Много ще сме благодарни, ако някой преведе : )

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 12:12 от minka1

# 607
Ето:
"Нона Парис Лола Анкхсенамун Джаксън попълни тази сутрин иск във Върховния Съд на Лос Анжелис, върдейки, че тя е тайната съпруга на Майкъл Джаксън.
Жената, която се описва ка „чернокожа еврейка, родена в Англия”, твърди, че познава Джаксън от тийнейджърските му години и казва, че е написалаа над 3.000 песни за него. За първи път тя влиза в съда през 2006 при опит да подаде иск за ранчото Невърланд и да поиска издръжка и споделено попечителство над трите деца на поп звездата.
Искът е отхвърлен през 2006 и отново през 2007, като съдът е посочил, че тя трябва да направи по-добро представяне на доказателствата си ако се надява съда да я вземе на сериозно.
През декември 2008, тя подава иск за легална раздяла с Краля на Попа. Преди това тя публично твърди, че е майка на Парис, Принс Майкъл и Принс Майкъл II, наричайки Деби Роу измамница.
След смъртта на Джаксън на 25 юни 2009, Нона Джаксън пуска он-лайн съобщение, което гласи:
„Станах вдовица, най-накрая си платих за обичта ми към Майкъл Джаксън, но това беше всичко, което трябваше да му дам – дарът на вечността (безсмъртието). Той трябваше да бъде обичан поне веднъж в ози живот и аз му дадох точно това. Аз също мога да си отида в мир някой ден.
Съпругата на Майкъл Джаксън, Нона Парис Лола Анкхсенамун Джаксън”
Относно истинността на твърденията й – работа на съда е прецени това. Ако мога да изкажа предположение, бих казал, че тя търси просто малко време под светлината на прожектора – напомня на Принс Фредерик Вон Анхолт, който твърди, че е баща на дъщерята на Ан Никол Смит. Просто напомняме...
Налице са много спекулации относно това, кои са биологичните родители на децата на Майкъл Джаксън. Има твърдения, че дерматологът му Д-р Арнолд Клейн е донор на сперма за две от децата му. Други пък казват, че отхвърления гангстер Ал Малник, кръстник на Бланкет Джаксън, е в действителност неговия биологичен баща. "

# 608
Благодаря,Елди.  bouquet
Значи старо нещо е това,защо до сега не сме го коментирали? newsm78  Още една луда,чак пък и до съд стигнала. ooooh!

Сори за спама,но не мога да не отбележа красавеца или красавицата на аватара ти.Разкошни сладура са нали?

# 609
Mисля че тази жена си измисля и както вие казахте може това писмо за анулиране на брака изобщо да не го е писал Майкъл. А и майката на Принс и Парис е очевидно, че е Деби Роу. А и ако е еврейка как ще е и мюсюлманка? (освен, ако не си е сменила вярата с времето, но ми е чудно и защо Майкъл ще подчертава, че е мюсюлманка)
Благодаря за преводите   bouquet

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 14:50 от shine_day

# 610
  • София
фенвидео на 2000 Watts, старичко е, но с пожелание за добро  настроение днес

http://www.youtube.com/watch?v=sdvGtHCD6jM

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

В нета има вече много снимки от книгата Michael Jackson The making of Thriller.
В книгата има  над 200 снимки на известния фотограф  Дъглас Къркланд,   направени на снимачната площадка на клипа, почивките  и по време на наградите  "Грами" 1983 година. Нанси Грифин е  единствен/а    от  медиите,  присъстващ/а  на снимките.
Всички сте ги видяли, но реших да ги сложа в темата  Peace

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 16:43 от valq61

# 611
О, Eldi, каква приятна изненада!  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

Много и е интересно името на тази мацка и въобще историята й  Mr. Green  Crazy

# 612
  • София
И  тези и обещавам, че други такива няма да слагам  Peace

# 613
valq61 ,не спирай,слагай още от тези снимки.Интересни са.Майкъл е обожавал да го гримират и да бъде различен....нали той сам го е правил за да излиза като друга личност сред хората.Снимките са интересни!!!! Heart Eyes

# 614
  • Пловдив
lenitta,къде е това пред Пощата ли е? Laughing не съм го виждала  newsm78

Тази история с тайната жена еврейка-мюсюлманка ми се струва малко откачена  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт