WORLD CRY FOR MICHAEL JACKSON/Светът плаче за Майкъл Джексън

• 48 196
  • 692
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Много добре е знаел, че няма да успее да заблуди всички, които го видят, но поне си е правил шоу  Heart Eyes .  

# 616
  • София

Кати, помагай, имаш ли снимката с Деби на мотора?

# 617
Мисля, че тази е поредната измамница....Големи измислици.Това изобщо не  е почеркът на Майкъл! Mr. Green
Ваня, да пред пощата е, точно пред стълба от 25-ти.

# 618
Момичета съвсем изпуснах темата ooooh! EmbarassedЩе се опитам да наваксвам и да се включвам Heart Eyes

П.С. В извинение да кажа, че приятелят ми премина операцията и все висяхме по болници, и между другото успях да защитя с 5.75, за което съм много щастлива Mr. Green Имаше едно момче от магистрите, което защитаваше тема за смъртта на Майкъл, мяркала съм го на мемориала и във Фейт, но не знаех, че учи при нас. Може би заради това не ми позволиха да пиша дипломна работа на същата тема, а аз си помислих, че е защото са тесногръди Crazy

И да ви поздравя с това:

# 619
  • София
memorgana, радвам се, че  всичко при вас е ок! Поздравления за защитата! 

# 620
За тайната жена на Майкъл Джексън се говореше преди години. Изглежда, че е някаква маниачка.

# 621

За сравнение на почерка..........тези листове ги водят като негови ръкописи на песни.

# 622
valq61 ,нямам такава снимка на Майкъл с мотор и Деби.....дори не съм сигурна дали съм я виждала.......съжалявам ,че не мога да помогна Tired

memorgana ,дано вече всичко при вас да се развива добре!УСПЕХ!!! Hug

# 623
# 624
  • София
People Of The World
http://www.youtube.com/watch?v=KRbK3LjLByQ&feature=related

Майкъл написва тази песен с цел да се събират средства за пострадалите от земетресението в Кобе, Япония. Изпраща на групата демо със свое изпълнение с пиано   и по телефона ги съветва за изпълнението.
Някой знае ли нещо повече?

А също да питам и за  втората песен "Children's Holiday"?

kati-p, ще се постарая да намеря снимката, чудно как я  нямам, като я видиш, сигурна съм, че се сетиш за нея. Дано момичетата  също помогнат. А за   снимката от Freakingnews.com e донарисувана.

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 11:58 от valq61

# 625
# 626
# 627
# 628
# 629
  • София
Плейлиста за сватбата  на Челси Клинтън:

"Wild World" -- Cat Stevens
"The Dock of the Bay" -- Otis Redding
"Think" -- Aretha Franklin
"Billie Jean" -- Michael Jackson  Heart Eyes
"Higher and Higher" -- Jackie Wilson
"It's Your Thing" -- The Isley Brothers
"Twistin' the Night Away" -- Sam Cooke
"Happy Together" -- The Turtles

http://thestir.cafemom.com/entertainment/107074/chelsea_clinton_ … g_playlist_boogie

Момичета, има ли желаеща да прави  новата тема?

Общи условия

Активация на акаунт