90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №102

• 26 272
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Запис и се връщам да ви чета Simple Smile

# 571
Добро утро  Hug
аз да се похваля,че си имам първото минусче  Party Party Party
тази сутрин кантарев ме зарадва с 61,6кг. т.е. - 1,400  Party
да се надявам да продължава в същия дух  Peace Mr. Green

SMG
браво изглеждаш страхотно  Hug

Хайде лек ден  Simple Smile

# 572
Добър ден и от мен. На водните - успешно плуване. На тези с многото минуси - БРАВОСТ само така.
Аз напълно нережимно ви мятам една скрамна почерпка - слънчицето ми става на 6 години.

# 573
  • София
Добро утро, браво на всички с "-", браво Хари и SMG, голям успех! Simple Smile

Аз вчера бях на варива, З- 1 банан малък, О - задушени зеленчуци, В - ризото със зеленчуци, днес съм -400 гр. от вчера, но вчера след белтъчния бях качила 100тина, абе явно от тук нататък ще е така, малко нагоре, малко надолу, важното е като цяло да вървя в правилната посока, за сега за 11 дни съм -2,9, което е супер Simple Smile Днес съм на въглехидрати, закуската - пак един малък банан, О - спагети или с лютеница или ако сме навън някакви вегитариански без сирена и т.н. В - сладолед и редче черен шоколад. А утре пак основно на диня, много добре ми действа явно Simple Smile

Успех на всички и особено на водните скоро, после да ни зардвате с отчета Simple Smile

largefairy, да ти е живо и здраво малкото съкровище и много да те радва Simple Smile

# 574
браво SMG изглеждаш страхотно  Hug успех в задържането  Hug

Dream, изглеждаш страхотно!
Днес ми беше плодов и съм мнооого режимна. И се радвам, че другия плодов съвпада с лунуването Simple Smile с един куршум два заека.
До сега за 8 дни съм -2кг, но съм смъкнала и на сантиметри, което ме радва повече. Накупих си разни мазила и сега по няколко пъти на ден се мажа, да видим какъв ще е ефекта накрая.

заедно ще лунуваме,моят плодов също е понеделник  Rolling Eyes

# 575
 Hug Добро утро и честито на рожденничето- да е живо и здраво
Днес ми е белтъчен ден и ще си изпия с кеф едно кафе със сметанка  Flutter За закуска ще хапна прасковка, а на обяд нещо пилешко на скарата и салатка.
Приятен ден на всички!

# 576
Здравейте и от мен HugSMG, невероятна промяна, успех в задържането  bouquetlargefairy, честито на слънчицето, аз ще черпя в понеделник. Днес съм въглехидратен, най-омразния ми ден  Sick, ще я мисля после. За закуска имам огромни и сладки джанки Laughing Цикъл йок Mr. Green, още чакам.Мона сега видях - честито ти първо минусче Hug

# 577
Добро утро!

SMG , прекрасни резултати! Ти си от рекордьорките  Simple Smile Сигурна съм,че с такава дисциплина ще пребориш и остатъка след време!

Largefairy, честита ти рожденничка! Да е жива и здрава и да изживее невероятно детство, през което да ви радва  Wink

И сега Blaithy и helena, успех днес с водицата! На мен предния воден ми беше по-лесен от плодовите, да видим тоя как ще е. Май ще изляза да си купя нещо, да се поразходя, тренировката ще я пропусна днес. Иначе вчера ми имаше нещо-бях се издула като мях и като се изтеглих +3  Shocked Щях да припадна. Мерките са си същите: успокоих се, че всичко е задържане на вода. Утре ще дам отчет за 2-ри цикъл(който въпреки обещанията не беше стриктен, но в 3-ти ще съм  Mr. Green )

Хайде, слабушки, хубав и слънчев ден!

# 578
  • Бургас
largefairy,да ти е живо и здраво детенцето и много да ви радва!
Мона ,честит ти минус ,много е приятно чувството от първите минуси PeaceЧестито и на другите отчели минус.
November, ако си се теглила по-късно през деня е нормално.Аз се тегля само сутрин.Нормално е ако си изпила два литра вода или си хапнала вече.А и наистина по-важни са мерките ,аз там се движа много добре .
Лек ден Hug

забравих да пожелая успех на водните Peace

# 579
  • Асеновград
Привет, момичета!
Мона, Iva_angel, Меденка, Helena - честити минусчета. Да са ви стимул за напред.
Helena, Blaithy, November - успех с водицата днес. И ... утре да се похвалитес минусите (май изпускам някоя от русалките, бяхте четири за днес. извинявам се предварително)
SMG - чудесна си    bouquet   ще успееш и още. започнахме заедно, но аз нали удължих втори цикъл с една четворка и ще завърша малко по-късно.
Dianjelis - благодаря за кафенцето
Largefairy - честит рожден ден на слънчицето. Щастливо, слънчево детство, изпъстрено с детски бели.
Обсъждали сте за луната. При мен съвпада перфектно - неделя плодов ден, а понеделник - воден.    Laughing
Днес ден за варива - З- бананче, О-варена царевица на кочанче, ама ще са две, че няма да ми стигне, В-пресни картофки (още нямам идея с как приготвени, но задължително със салатка от краставици)
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 580
Едно време, като бях на Дюкан отслабвах с белтъци, сега качвам от тях. Каква е таз работа, направо ще се гръмна. doh
SMG, разликата е очевадна, сега важното е да ги задържиш.
На рожденичката пожелавам много здраве, щастие и късмет в живота. Всеки път чакам въглехидратния, защото след него идват и минусчетата. На водните успех, дръжте се за утре сутрин, за кантарчето. Това ще ви стимулира най-много.

# 581
СМГ, браво за резултата, мила! Страхотна промяна, много добре изглеждаш!   bouquet И дето все ти липсваха минусите трети цикъл, и изведнъж хоп - 3 кг!  Hug Сигурна съм, че ще се справиш със задържането и следващото тръгване надолу!
Мона, браво за първото минусче, още мнооооого ти желая и да не спира да те държи първоначалното опиянение.  Crazy
Феичке, да ти е жива и здрава сладуранката и много щастливи моменти заедно ви желая!  Hug

Запалихте ме с това лунуване, ама явно ще е след диетата, защото нито един плодов не ми съвпада. Така или иначе мислех да си правя разтоварващи плодови от време на време и след това. Но аз ли съм в грешка, мислех си, че при лунуването дните са водни. Или има и олекотен вариант? Че водните нещо не са ми чак такава страст.  Mr. Green

Благодаря на всички за окуражаването!
Новембър, Хелена, успех и от мен! Сега се гмуркаме и излизаме после така  Joy

Хубав ден на всички!  Hug

# 582
Добър ден ,дами с килца за сваляне! Приемате ли нововъведения? След Дюкан съм,омръзна ми да не ям плодове и искам да мина на вашият режим,от 2 месеца го опознавам и разглеждам и днес ми е 1ви ден:
З-2 кайсии и чай от коприва с лимон
О-3 сварени яйца със салата от домати краставици,лук и босилек(300 мл бульон от зеленчуци)
В- пак сварено яйце с по-малка салата (бульона)
Ако ми се прияде нещо междинно-диня!
Според вас Ок ли е?Мерси предварително!

# 583
tanyatais, добре дошла и успех с изтребването на килцата!  Hug Без да съм дюканствала, ми се струва, че нашето режимче е доста по-лесно и приятно за спазване, така че едва ли ще имаш проблем да си стриктна.
Менюто ти е идеално, на вечеря няма нужда и салатата да е по-малко количество, важно е само за режимното за деня ядене.  А за закуската е добре между плодовете и чая/кафето да има половин час пауза (ако не бъркам), така че ако са били наведнъж, бих те посъветвала занапред да не са.  Peace

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 13:22 от blaithy

# 584
tanyatais, добре дошла и успех с изтребването на килцата!  Hug Без да съм дюканствала, ми се струва, че нашето режимче е доста по-лесно и приятно за спазване, така че едва ли ще имаш проблем да си стриктна.
Менюто ти е идеално, на вечеря няма нужда и салатата да е по-малко количество, важно е само за режимното за деня ядене.  Peace
Благодаря много за топлото посрещане! Струва ми се лесен режима и се надявам ,че ще смъкна тези останали,появяващи се и изчезващи 20 кг.Сега съм 87кг:( целта ми е 67-68 кг на ръст 178см,сходна е с твоята,но ти започваш с по-малко кг от мен)!дано стане с ваша помощ и с режима ! PraynigУспех с минусите!

Общи условия

Активация на акаунт