СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011

• 41 002
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Скептик съм. За мен е малко вероятно.
Цитат
"След като бутнем тези постройки, които са общинска собственост, ще проучим възможността на тяхно място да се изградят разширения на ясли и детски градини. Една от тези е до ясла на бул. “Рожен” и там вероятно може да бъде направено разширение за още деца", обясни пред "Монитор" зам.-кметът по строителството на Столичната община Ирина Савина.
"Вероятно" и "може" са две различни понятия. Вратички за измъкване винаги има.

# 616
Аз пък нямам търпение да разбера какво се случва с 22-те обещани градини до края на 2010!
Имам чувството, че толкова много празни обещания и такова замазване на очи досега не е имало..

# 617
  • София, под Карлсон
Аз пък нямам търпение да разбера какво се случва с 22-те обещани градини до края на 2010!
Имам чувството, че толкова много празни обещания и такова замазване на очи досега не е имало..

22 !!! някой друг път- има 2-3 нови (в Бусманци например), плюс няколко разширения, но до 22 няма как да ги докарат. А иначе нови места са създали, факт е. Приемат по 30 деца в група, имат легла за 20 и купуват походни за бройката над 20 ако се наложи   #Cussing out

# 618
  • Някъде в облаците

Хайде и аз да се похваля! Приеха нииииииииииииии. И около пет минути влизах и излизах няколко пъти от системата, че да не е станала грешка.  Joy Честито на всички приети дечица и най-вече на техните майчета (докъде стигнахме - да си честитим ooooh!). Оставам в темата за подкрепа на всички мами с неприети дечица.  Hug
И да попитам, защото поне един месец НЕ ИСКАМ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ИНФОРМАЦИОННАТА СИСТЕМА.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Кога ще стартира опцията "Преместване"? И имам някакви бегли спомени, че тук - във форума има такава тема но не успях да я намеря.
Благодаря ви!   bouquet

# 619
  • София
Какъв е случаят с 164 ЦДГ Зорница, Овча Купел?
В системата не пише да е преобразувана.
Има обявен прием за 2008ми набор (18 места) и 2009ти набор (5 места) за класирането на 25.09.2010 г.
Късмет на кандидатстващите.

# 620
  • София
denniss, едно голямо ЧЕСТИТО!   bouquet
Надявам се догодина и аз да изпитам това щастие и детето ми да има късмет (щото си е до късмет, нали децата ни са като лотарийни топки в случая).

Момичета, някой знае ли дали в Дружба 1 се предвижда нова детска градина? Просто не знам къде да потърся тази информация. Имаше слухове, че в 2 от ОДЗ-тата ще открият по една нова яслена група, но като гледам май само прах в очите е било.

# 621
denniss, едно голямо ЧЕСТИТО!   bouquet
Надявам се догодина и аз да изпитам това щастие и детето ми да има късмет (щото си е до късмет, нали децата ни са като лотарийни топки в случая).

Момичета, някой знае ли дали в Дружба 1 се предвижда нова детска градина? Просто не знам къде да потърся тази информация. Имаше слухове, че в 2 от ОДЗ-тата ще открият по една нова яслена група, но като гледам май само прах в очите е било.

За нова детска градина не съм чула, но в градината на дъщеря ми - 96 ОДЗ, предстои да бъде открита една яслена, директорката каза, че от общината са й казали, че нещата се придвижват, незнайно обаче кога точно ще отвори, трябваше да е сега, ама май ще се чака до пролетта.

# 622
  • София
инсп. Гаджет, значи дъщеричката ти е в Росна китка. Това ни е второто желание, тъй като в Калинка сме на 4-то място на опашката (не че е от голяма полза де). Именно за 96-то и за Пеперудата чух, че ще има нови групи.
Нали от ИСОДГ ще изпратят уведомително писмо на родителите, които са посочили като желание тези ОДЗ-та? Имам предвид, когато евентуално тези нови групи станат факт.

# 623
Има освободено място в трета групана 114 ЦДГ, може заинтересуваните да проследят дали ще се появи в системата. Peace
Успех на децата.

# 624
Аз пък за Пеперуда разбрах, че едната яслена ще я махат и ще я преобразуват в градинска, но може и моето инфо да не е вярно. За Росна китка съм сигурна, наскоро пак потвърди директорката, въпросът е кога ще бъдат отпуснати средствата, помещението е свободно, има нужда просто от освежителен ремонт и от обзавеждане, така че ако се намерят парите, няма да отнеме много време после. Обаче, ако отвори април примерно, тогава няма класирания вече, и ще останат за следващия септември. Дано по-рано стане де!

# 625
  • София
Аз пък за Пеперуда разбрах, че едната яслена ще я махат и ще я преобразуват в градинска, но може и моето инфо да не е вярно...
То на мен вече ми е все тая кога - настроила съм се за следващия септември, а и прабабата е спазарена дотогава да гледа малката. Една от госпожите в Пеперуда-та ми беше казала, че ще се открива нова яслена група през есента, но това беше още април и нещата може да са се променили в последствие. Ще отида да попитам за прясно инфо, пък каквото излезе. Надеждите са ми догодина да има достатъчно места за набор 2008, че това май са най-прецаканите дечица тази година.

# 626
  • София, под Карлсон
Да споделя и тук, че тази седмица ще освободим едно място в 54 ЦДГ, Слатина, набор 2007, така че ако някой има интерес да го има предвид  Simple Smile

# 627
  • София-Младост
Да споделя и тук, че тази седмица ще освободим едно място в 54 ЦДГ, Слатина, набор 2007, така че ако някой има интерес да го има предвид  Simple Smile
Въпросът е дали ще го пуснат това място...

# 628
  • София, под Карлсон
Въпросът е дали ще го пуснат това място...

И аз си мислех същото, би трябвало, аз лично също ще следя дали ще го обявят  Confused Затова го казвам и тук, за да се знае ако някоя мама има интерес и да проследи нещата.  Peace

# 629
Задължени са да го пуснат освободеното място в системата. От СО се обаждат и разпитват причина за напускане на детето. Т.е. има някакъв контрол. Аз не бях написала в заявлението за напускане причината, заради която отписвам Стефан. Помолиха да ходя пак до ДГ и да допълвам черно на бяло. Появи се освободеното място с ден закъснение. Новото детенце вече ходи на градина.

Общи условия

Активация на акаунт