СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011

• 41 007
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • София
pipka12 е мъж, ако коректно е написано. Това не извинява неграмотноста му, но исках да уточня.
Мдам, включванията на pipka12 са уникални. За мен това е човек без работа, пишеш във форума, хм, от скука.
Зададох въпрос преди време в темата към него/нея, но отговор няма.
Тъй, че не мисля, че трябва да се взима на сериозно Simple Smile

kami_ch, добавих градината в Горна Баня в кандидатурите на Алекс, но естествено отново не е приет. Поне доп. число май беше най-ниското за учебната година - 33 Simple Smile

# 691
Моля, върнете се към темата!
Това не е отчетна, в която си споделяте каквото ви хрумне свързано с градините, тя е за кандидатстване и записване, само и единствено!
Ако се е изчерпала, да я заключим?

# 692
Здравейте момичета!
Получих писмо че детето ми е прието по първо желание и че трябва да го запиша в рамките на една седмица,когато отидох в детската градина директорката каза че е някаква грешка в системата.Възможно ли е това?Как може да се провери?И какво мога да направя в случая?
Предварително благодаря!  bouquet

# 693
  • София
Техническа грешка???? За да има класирано дете е трябвало да има и обявено свободно место в ОДЗ-то. Проблема си е на директорката.Аз веднага бих писала до ИСОДГ и до Столична община!

# 694
  • София
natali_2008, както е писала и aria_82, за да има класирано дете, трябва да е имало и обявено свободно място за дадената градина. Според мен това е грешка на директорката. Пишете на ИСОДГ и СО.

# 695
Директорката каза че не е обявявала свободно място и каза че ще се обади по телефона за този проблем и да дойда утре сутринта за да видим какъв е случая.Просто аз исках да съм подготвена  ,но се чудя да пиша днес или да изчакам утре.

# 696
  • София
Директорката каза че не е обявявала свободно място и каза че ще се обади по телефона за този проблем и да дойда утре сутринта за да видим какъв е случая.Просто аз исках да съм подготвена  ,но се чудя да пиша днес или да изчакам утре.
В кое ОДЗ е това ако не е тайна. И пиши днес, то и така вече не са на работа , но азз нямаше да оставя нещата така.

# 697
  • София
natali_2008, напълно е възможно и да е грешка от страна на ИСОДГ. Пишете в обратна връзка.
Аз лично съм им писала за техни грешки и са ги поправяли.

# 698
За сега ще се въздържа да пиша кое ОДЗ,за да не злепоставя директорката.Надявам се ме разбирате.

# 699
natali_2008, напълно е възможно и да е грешка от страна на ИСОДГ. Пишете в обратна връзка.
Аз лично съм им писала за техни грешки и са ги поправяли.
Днес бях почивка и тъй като рядко се случва,мислех направо да го отпиша от градината която посещава в момента и направо да нося документите и ако бях го направила?Как така ще прави грешки системата. ooooh!

# 700
  • София
Според мен най-вероятно е грешка от страна на детското заведение.
Намирала съм грешка в системата, веднъж, писах им. Оправиха я. Но е била фатална грешка, т.е. като във вашият случай. Грешката беше, че за даден район бяха обявени повече свободни места (в таблицата "Свободни места" по набори), а при отваряне на самият район местата бяха по-малко.

Непременно пишете и на ИСОДГ и в СО. Аз също не бих оставила нещата така.
Свободните места се подават от директорите.

# 701
Благодаря на всички!
Ще пиша как ще се развият нещата.

# 702
Днес отидох както се уговорихме,директорката не благоволи да излезе ,а изпрати човек да ми предаде, че още няма никакво развитие.Бясна съм.Писах до ИСОДГ,ще чакам отговор.Как да пиша до СО?Имат ли електронна система или трябва да ходя на място?
Хубав ден на всички!  bouquet

# 703
  • нейде там, където ....
Обадете се и по телефона, в дирекция "Образование". Вижте координатите от сайта им.

Има виртуално  … 90;во към Столична Община, реагират на писма и жалби, но нещата стават по-бързо след един телефонен разговор.

# 704
Обадете се и по телефона, в дирекция "Образование". Вижте координатите от сайта им.

Има виртуално деловодство към Столична Община, реагират на писма и жалби, но нещата стават по-бързо след един телефонен разговор.
Много ти благодаря,ако се наложи утре ще се обадя,защото имам отговор "Нашият отговор:

Свързахме се с директорката, която ще ви позвъни, за да се уточните. "Тъй като като писах че не приемам отговор"грешка в системата и нямам нужда от 0,1 точке за компенсация.И директорката се обади и ме покани утре отново да се видим и да се разберем.Но най ме е яд ,че в понеделник имах почивка и не свърших нищо,другото свободно време което имам е петък 2 часа и се чудя как да си направим графика,тичам като луда напред назад.Тези хора мислят ,че не ходим на работа и разполагаме с време ,когато те пожелаят и ние сме насреща,ама утре й ще го избълвам.

Общи условия

Активация на акаунт