СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011

• 41 598
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Ами честно казано четох до някъде в темата, но тя е доста обширна и се надявах ако някой знае да ме ориентира. Но ти благодаря, ще търся още!

# 391
  • София
Ами честно казано четох до някъде в темата, но тя е доста обширна и се надявах ако някой знае да ме ориентира. Но ти благодаря, ще търся още!
Ала-бала те посъветва да питаш директно в системата - ИСОДГ, не в тази тема.  Peace Честно казано мисля, че тук подобен случай не сме коментирали, затова наистина питай във формата за обратна връзка в самата система.

# 392
  • София
Да питам и тук за новата градина в Люлин 10 - знае ли се кога се очаква да обявят местата? Готова е, но не е обзаведена и май още не е пусната обществена поръчка #Cussing out Не знам акт 16 има ли вече. Май кметицата беше казала, че юни ще е готова #2gunfire

# 393
  • София-Младост
Ето тук
Това намерих  по диагонал: СК9. Дете с неизвестен родител или с родител с отнети родителски права – 3 т.

# 394
Да, разбрах я, но предположих, че и в темата може да има обсъждан този казус. Благодаря ти!

# 395
Ето тук
Това намерих  по диагонал: СК9. Дете с неизвестен родител или с родител с отнети родителски права – 3 т.

Да, но не мога да разбера дали моя случай е такъв. Направих запитване, както ме посъветва. Благодаря!

# 396
Пуснали са още свободни места. Не могат ли да ги пуснат накуп, а всеки ден по малко???

# 397
Ето тук

Да, но не мога да разбера дали моя случай е такъв. Направих запитване, както ме посъветва. Благодаря!

Отговорът е, че немога да се възползвам от допълнителните точки!

# 398
  • София-Младост
Пуснали са още свободни места. Не могат ли да ги пуснат накуп, а всеки ден по малко???
Пак ги пускат... Sick

# 399
Направих две кандидатури за места, обявени или днес, или късно вчера.  Rolling Eyes На час по лъжичка не е много удачно да ги пускат, но все пак е по-добре от нищо.

# 400
Да питам.........

Вчера ходих до няколко ОДЗ-та и ми отговориха,че места сега септември няма.
Но октомври нямало проблем, ще има, но не през системата ShockedПриеха ми документите.........
Това какво означава?

# 401
Да питам.........

Но октомври нямало проблем, ще има, но не през системата ShockedПриеха ми документите.........
Това какво означава?

Изтипосай ги тук тия ОДЗ-та, как така ще има ама не през системата  ooooh!

# 402
  • София
...Ще се надявам на новата в Надежда, когато и да я пуснат.

Без да искам да те обезкуражавам, но новата детска градина в Надежда не я чакай преди ноември.

Предвиждат 4 групи там. Това май означава, че яслена група няма да има. Значи и ноември да я пуснат, няма да ни огрее... Thinking

# 403
  • София
Да питам.........

Това какво означава?
А как така не през системата. Много интересно ми стана.И кои документи са приели?

# 404
Здравейте, някой може ли да ми каже дали набор 2009 януари месец, може да кандидатства с набор 2008?и също би било супер ако някой има нянакви отзиви за 79 ОДЗ Слънчице в студентски град. Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт