СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011

• 41 600
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
В първия работен ден на януари се кандидатства само за самостоятелните ясли, които не са в системата на ИСОДГ.Набор 2008 няма как догодина да кандидатства за самостоятелна ясла.

А можете ли да ми кажете къде има списък на самостоятелни ясли , че не мога да намеря   bouquet

# 511
# 512
Момичета, имам следния въпрос: в системата на ИСОДГ видях, че има деца, които са с по 2 т. за първо желание, 1т. за второ и 0т. за трето. Възможно ли е това или е някаква техническа грешка? Искам да знам, защото ме бърка при подреждането на кандидатурите на моето дете.

# 513
# 514
АнМари, може да са си изгърмяли една точка за първо желание, ако не са се записали и после пак да са кандидатствали.

# 515
  • София
Момичета, имам следния въпрос: в системата на ИСОДГ видях, че има деца, които са с по 2 т. за първо желание, 1т. за второ и 0т. за трето. Възможно ли е това или е някаква техническа грешка? Искам да знам, защото ме бърка при подреждането на кандидатурите на моето дете.
Може да са кандидати за преместване. По логично ми звучи.
3те точки се използват веднъж, мисля, за една учебна година.

# 516
Благодаря ви за отговорите, дано не е техническа грешка, че ще ми обърка изчисленията.

# 517
  • София
Ако детето е прието и записано, не може да използва отново 3т за 1во желание. И предполагам кандидатства за преместване, като за 1во желание има 2т.
Ако детето е прието, но не е записано, мисля, че може отново да използва 3т по 1во желание.

# 518
  • Банкя
Ако детето е прието, но не е записано, мисля, че може отново да използва 3т по 1во желание.
През периода за записване (1-2 седмици) не може да ползват 3-те точки за първо желание. Ако не се запише след изтичането на срока, тогава му се възстановяват. Peace

# 519
Може да са кандидати за преместване. По логично ми звучи.
3те точки се използват веднъж, мисля, за една учебна година.

Точно така е - ние бяхме такъв случай. Тъй като при първото класиране попаднахме не в най-желаното ОДЗ ( но аз за всеки случай го записах там и съответно си употребих 3-те точки) реших да въведа желаните от мен 2 ОДЗ-та отново като желания. Така по първо желание имах 2 точки, а по второ 1. Приеха ни. Сега ще овакантим едно място - като не става по лесния начин - става по тъпия  ooooh! Tired

# 520
  • София
Да се запиша в темата, въпреки че детето ми съвсем логично не беше прието в ясла (набор 2008, 300 чакащи дечица, 17 свободни места - Дружба 1).
Днес в квартала имаше протест да се даде гласност на проблема за липсата на места в яслите и градините, както в нашия квартал, така и като цяло. Мъжът ми, детето и бабата, която гледа малката, ходиха на събирането. Даже са интервюирали таткото ни от Евроком. Дано има някакъв резултат, че ми писна да разиграват детето ми на лотария.
Ако и другата година не ни приемат, детето ще ходи на градина в Младост 1 срещу определена сума. Този вариант ни беше предложен и тази година, но аз го отхвърлих. Е, другата няма да се замисля - съвестта ми надали ще заговори отново тогава.

# 521
Искам да попитам, някой  проверява ли приетите от директора документи на класираните деца? Или директора си решава и никой за нищо не го търси?

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 20:20 от минзухар

# 522
Искам да попитам, някой  проверява ли приетите от директора документи на класираните деца? Или директора си решава и никой за нищо не го търси?
Принципно могат да го проверят от Инспектората към СО, но както всички знаем  - гарван гарвану око не вади. Родителски контол няма.

# 523
За пореден път нямам думи... От предното класиране при обявени 10 места, 3 са останали незаписани, т.е. 30%., само предполагам, че са елиминирани. При други обстоятелства щях да се радвам, но не мисля, че при подобен недостиг на места всичко е "по регламент". #2gunfire В последния момент се добяве дете, което получава случаен номер, започващ с 0 и естествено то е класирано. Направи ми впечатление, че и при предишни класирания, деца, добавени в последните минути все с 0 или 1 започват.
Много случайно се напасват случайните номера ooooh!

# 524
За пореден път нямам думи... От предното класиране при обявени 10 места, 3 са останали незаписани, т.е. 30%., само предполагам, че са елиминирани. При други обстоятелства щях да се радвам, но не мисля, че при подобен недостиг на места всичко е "по регламент". #2gunfire В последния момент се добяве дете, което получава случаен номер, започващ с 0 и естествено то е класирано. Направи ми впечатление, че и при предишни класирания, деца, добавени в последните минути все с 0 или 1 започват.
Много случайно се напасват случайните номера ooooh!

Коя градина е това?

Общи условия

Активация на акаунт