Колата си по бански аз ще мия щом с Дюкан тялото си преоткрия - 233

• 37 002
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета,при мен всичко върви повече от добре.Вече съм един килограм под калкулатора на Дюкан.В момента свалям по-бързо отвсякога,а си мислех,че ще става по-трудно,защото на тези кг не съм била от училище.Ще продължа с втора фаза за около още 3кг и след това следва трудното.Като гледам трета е голямо изпитание за повечето от нас.Дано не се проваля.
Пожелавам ви един прекрасен слънчев летен ден Hug

# 661
Привет на всички!   bouquet
Ей пак 15 дни ме нямаше и пак имам да чета сума ти страници. Този път няма да се връщам. Почвам от тази.
Виждам че има и много нови и вече не толкова нови момичета. Добре дошли и успех на всички.
Аз след поредните 10 дни AI съм с +3 кг. . Очаквах го колкото и да не ми се искаше. За 4 дни в къщи 2кг вече ги няма, явно съм задържала повече вода.
Та така. Това е от мен. Хубав и ползотворен ден на всички    bouquet   bouquet   bouquet

# 662
... рибеното масло дали е подходящо за хора с ниско кръвно newsm78 някъде, някой ми беше споменавал, че освен всичките му ползи помагал на хора с високо кръвно??...

не е логи4но да е свързано с кръвното
но не е зле ако се запо4не прием, 4овек да си следи кръвното в на4алото

майка ми напр е с високо, не и се вдига

# 663
Добро утро на всички!  
Бързо ми направете място на 5 пейка. От толкова време чакам да седна там, че днес като видях цифрите направо подскочих.  newsm44

Прекрасен ден желая на всички и повече свалени кг.  newsm51

# 664
miss Marple , моето предложение за твоя проблем:
1. на гала да си позволяваш по малко мазни меса и студенопресован зехтин в салатите, но никакви сладкиши, тестени, ориз или карофи
2. онези 50гр кашкавал и сирене дневно да си ги консумираш
3. да не вклю4ваш въглехидратни храни засега
3. ако консумираш плодове, да са отделно, 2 4аса пред и 2 4аса след хранене, като плодовете да са само ягоди, малини, къпини

след кат тялото свикне, след няколко месеца може да пробваш с ръженопшени4ен хляб с кисела закваска, направен от теб, не купен (в моите рецепти пише как напр)

ти все пак тръгна от големи кг и не мисля, 4е една пълна 3 фаза с вси4ките и въгл. храни е добър избор

успех

да се допълня

в на4алото след като въведеш предложените промени (ако решиш така, разбира се) може леко да ка4иш
това да не те плаши
след време тялото свиква
и най-важното, апетитът намалява, стомахът се свива и 4овек се засища с по-малко
този факт е много важен за после, когато (ако) решиш да въведеш хляба

и 1гр рибено масло задължително, за да стимулира метаболизма

# 665
Да се похваля и аз, вече съм режимна 3м и 10 дни, за които съм свалила 21.5кг. Мого съм доволна от постигнатото, нооо... имам още доста за сваляне. 

# 666
  • варна/виена
Добро утро  Hug
Мисс Марле Hug,следя те от самото начало,ти си май ,единствената дето си достигна целта,от големите дами имам предвид,и влезе смело в трета.  bouquet
Но не мисля ,че е правилно да се включи всичко от веднъж.Ние свалихме много мазнини,имаме дъъълга трета фаза и ни трябва много време тялото да свикне с новата си форма .
Аз съм една година вече в някаква си моя трета фаза.Ям си всеки ден плодове,като следя кой за мен са безобидни и от кой трябва да се ограничаваш,примери не давам ,защото това си е много индивидуално.
От месото не се ограничавам,хапвам всичките му разновидности,даже и под формата на колбаси.
Със сиренето и кашкавала много внимавам,като си позволявам не повече от един път на седмица по порция.
Нешастени и гали не съм правила,захар и брашно не съм вкусвала.
Килограмите ми варират между 78 и 82,всички дрехи от миналата година ми стават.Тялото се позакръгли малко,но пък кожата се по прибра и бръчките се поизгладиха.
Аз съм далече от мисълта да давам съвети,ти си една умна и начетена жена и сама ще си намериш пътя,просто споделих ,как е при мен Hug
Лек и усмихнат ден на всички Grinning

# 667
  Привет и от мен  wavey
 Не съм се теглила тези дни,ще докладвам утре  Embarassed
Еее много се радвам и чакам с нетърпение срещата в събота newsm51 newsm51 newsm51
 Иначе снощи се мъчих да си правя накакъв сос бешамел или фрикасе ама не се получи,на края стана като супа топчета,вместо кюфтета със сос ама пак беше вкусно   chef
Я да питам,имам едно пакетче с разни семена дето се слагат в хляба-маково,сусамово и ленено,за последното знам ,че може ама другите малко не съм на ясно!Аз си слагам от време на време като си правя тричаво хлебче и става много вкусно Rolling Eyes

Хайде лек ден от мен   bouquet

# 668
Здравейте, Hug Hug

аз да се оплача стоя си на едни и същи кг вече цели 5 дни. Thinking
Малко вземам да се дестимулирам #Crazy, преди свалях по 2 кг на седмица ,а сега дали ще мога да смъкна и един не ми е много ясно newsm78.Днес
почвам ПЗ и се надявам да видя минус,защото  главно там свалям.

И за друго искам да се оплача newsm45, никой не ме похвалва че съм свалила някои и друг кг,а те са 15....Имам приятели ,които не са ме виждали от 6 месеца и никой от тях не му прави впечатление ,че дрехите ми седят широко. smile3511

Днес оревах света smile3518,ама какво да се прави ,като ми се иска да свалям а то стой на едно място Кантарев, ей не се разбираме с него...
Наревах се, дано утре видя " - ".!!!

Лек , режимен и отслабващ ден!!

# 669
krasiva изобщо не се демотивирай  така.Попринцип и аз бях преди като тебе,но ти нали се забелязваш ,че си смъкнала и ти е леко ! Не е важно другите какво мислят,а ти как се чувстваш!!
Иначе за застоят с кг-те,мога да ти дам съвет по рядко се тегли,и хапвай на често по малко и пий много вода !
Горе главата ние сме с теб !!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 670
Ей,Красива, я сА стегни и стига рИва... Аз ако знаеш по колко време правя задържане... ooooh! Ако всеки път ревях,до сега да съм се удавила в сълзите си... hahaha
А пък имам и дни в които качвам,после свалям и пак качвам по няколко грама...Ама какво да се прави-всеки организъм реагира различно... По-важно е да не се отказваш-всичко ще си дойде на мястото ! Успех!!!  bouquet

# 671
  • Пловдив
tonnny_bg недей се кахъри миличка. Много е гадно положението, но пък всяко зло за добро. Ето сега вече ще отвориш морски Дюкански ресторант (преобладаващо рибено меню) и целия Дюкански народ ще идва в Балчик на плажува, пък и като доразвиеш и туризма, после и едно Дюканско хотелче ще му спретнеш.... чудничко ще стане
elinna браво бе жена, хайде види му се края. Успех и с последните 3кг
RNR още 4дни в къщи и всичко ще си дойде на мястото. Няма място за паника
Mma Ramotswe благодаря мила. Още на следващата поръчка ще си ги сложа, чудих има се предния път много, но не се престраших. Пък ако нещо не ми влияят добре, свекито ще намаже.
galle да ти е честита пейчицата, много се радвам аз на такива постове да знаете
danj че ти половината път си изминала, браво . Ей сега ще се източат и другите килца
aivito на срещата ми напомни да ти кажа за моята смесица от сос бешамел, бял сос и сос фрикаса на Тумбето и Мис Мърпъл (понеже и аз така като четох хиляда рецепти и се омотах и направих нещо средно и комбинация от трите  – но за сметка на това стана чудно Фкусно и на децата и на мъжо чак им плющяха ушите от кеф)
krasiva това със задържането...ами всеки минава от там . Скръцваш със зъби, пиеш една студена вода, напапкаш се режимно пък той кантара ще види след няколко дни ще се опъва ли още или не. Има много фактори които могат да ти влияят – МЦ, ПМС, сети се какво си яла тези последни 5 дни и така....Дано нещата да се нормализират час по-скоро, защото психическата демотивация е най-лошото нещо в режима

Хайде гушки от мен, отивам да си правя сама кафапиене Hug Hug

# 672
Здравейте момичета ние днес с Дурик имаме месечинки  .При мен резултатът за 5 месеца е -26 килограма по-вече от задоволително остават още 10 килограма да сваля когато тогава аз за никъде не бързам те хубавите работи стават бавно  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha.Лек и режимен ден на всички   Hug Hug Hug Hug Hug

# 673
  • София
Здравейте куклички newsm47
Хич не се косете за разни му там задържания .... Дюкан си е казал по 1 кило на седмица / 10 дни във втора фаза... Не може все по 2 Laughing
Корни - Честита месечинка Hug

# 674
  • Плевен
Красива, не плачкай! Важното е, че не са нагоре! А най-добре е да се теглиш на електронен кантар. Така винаги виждаш колко грама си нагоре или надолу. Може сега да са 100-200 надолу, а да не си личи. Аз се радвам и на 100 грамчета, но да са в -! А пък толкова варира моето тегло +-, че вече изобщо не обръщам внимание и не се плаша от +овете! Знам, че в крайна сметка килцата падат! То пък жените сме толкова необлагодетелствани! Тъкмо тръгнем надолу, вземе, че се появи някой цикъл - я МЦ, я лунен! Хайде мине МЦ, лунния върви към пълнене на луната, пак малко стопира нещата, после  - мине пълнолунието - влизаме в ОВУ...боже! Аман! Но винаги си мисли, че забавянето води до стягане на кожата, до стабилизиране на този килограм в минус и до добро самочувствие след като падне и той! Така, че горе главата - щом си стриктна пък изобщо няма място за безпокойство!  Wink
Споко! И повече усмивки, момичета!
За Омега 3, препоръчвам Ескимо - 90 к/17 лв - извлечен от дълбоководни сьомгови риби от шведските морета. За всички е подходящ!

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 13:08 от ArhMih

Общи условия

Активация на акаунт