Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 092
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Кети, типично по мъжки. Много си права, че е за цял живот. По-добре да свиквам и да приемам нещата с чувство за хумор. На моя мъж не му свикнах 20 години, но децата ще ме научат. Само дребното ме чува, но там имахме и мераци за момиче Mr. Green

# 526
  • Варна
Честито на рождениците, които съм пропуснала тези дни  bdbaloni!
Купа, добре съм, благодаря, че питаш  Hug.

# 527
Честито на вчерашните Heart Eyes рожденици!
Честито и на днешните, най-вече на Симеона!

Астарта, радвам се, че си се обърнала към д-р Стоименова! Сигурна съм, че ще имате успех. И наистина е добре да пие много вода, особено ако той го иска. А и ако имате някакъв проблем, тя винаги пита колко е жаден.

Дени, стискам палци да преодолеете проблема и ти да се решиш за психолог, ако твърдо си против хомеопатията, защото това, че е голям и се напишква може още повече да го травмира. А има големи мъже, които се изпускат нощем, от нелекуване навреме.

Изобщо не се обвинявам, че съм твърда и строга. Много мразя лигльовци на по 20 години и нагоре. Във възпитанието на момчетата трябва твърда ръка. И тъй като баща му е по цял ден на работа, а ние с Пепи се виждаме по-често съм взела нещата в свои ръце.

Дени, абсолютно същото е при нас - повтарям, повтарям и накрая става беля, което ме вбесява още повече, разбирам да не съм предупредила. И става война. Като ми мине яда, обяснявам много, много, много защо не е трябвалод а постъпва така. Но аз мисля, че вече започвам да бера плодовете на своя труд, Пепи определено не е лудата глава, която беше като по-малък. А и с ръка на сърцето мога да кажа, че е честен, възпитан и добър. На мама гарджето, пу пу Mr. Green И много наивен, точно като мен Confused Това не знам как се изкоренява.

# 528
Дуци, не съм против хомеопатията. Даже има едни зрънца от билка, които много рядко се намират. Но това е лек от баба ми. Ще каже Астарта как е и аз ще се задействам.  Иначе за Пепи и Момо може да се сложи равенство. Момчил никаго не е бил див и непослушен, даже го съжалявах като дете, че е толкова послушен. Но ми се иска да е по-отговорен и далновиден, но май много искам. Mr. Green

# 529
Честит рожден ден на Ема,Мона Сами и Вили  Heart Eyes  Да растат умни и послушни  newsm59

Вчерашната рожденничка днес е с Т  Rolling Eyes

# 530
  • София
Честит рожден ден и на днешните юлчета, които не познавам Simple Smile Да са живи и здрави  newsm59

# 531
Много благодаря за пожеланията към Ели,сигурно сте гледали новините-ние бяхме 2 дни без ток, на всичкото отгоре се изля такъв дъжд малко преди да почне рождения ден  ooooh!, заведението се наводни и трябваше да се местим на друго място,молих се на един от хотелите които имат агрегат да ни приберат тортата в хладилника си и за капак точно в 7 духнахме свещичката , тока дойде и аз трябваше да отида на работа да приключа  Crazy
Честит рожден ден на Ема,Мона Сами и Вили  Heart Eyes  Да растат умни и послушни  newsm59

Вчерашната рожденничка днес е с Т  Rolling Eyes
И Ели днес е с 38,5 - имаме един пробил кътник  Mr. Green
Честито на днешните рожденици   bouquet , по-късно ще ви чета, че имам доста да наваксвам   Wink

# 532
Дочкова, голям "късмет".
Като сопмена кътник, на Сами са наникъде. Аз мислех, че той има 20 зъба, но днес ги броих-16 са. Скоро да очаквам мъки за кътниците.

Да ви се похваля-напредваме с къпането. Не че съм правила нещо специално, но една вечер влязох във ваната, стиснах го м/у краката си и го мих с душа. Малко помалко взе да му харесва и днес не е плакал. bowuu

А как е хубаво Сами като каже: "Бичам мама"....

# 533
  • Бургас
Скоро не съм се разписвала...
Ходихме на море уж за 1 седмица, на Поморие.  Simple Smile И нас ни хвана режима на тока, но Лора в четвъртък беше вече с температура и в петък сутрин натоварихме циганията и обратноо. Решихме, че така и така няма плаж, по-добре да се прибираме.  Confused
Този път не съм я водила на лекар. Понеже всеки път ми изписва антибиотик за всеки случай  Tired , реших да пропусна. Иначе другите неща си ги знам, но този път наблягам на хомеопатия и бабини илачи. Самолекувам се, защото няма и свестен хомеопат тук при нас.  Close Да видим, дали ще се преборя и така... Днес няма температура... На всичкото отгоре и мен ме боцка гърло и ми се губи гласа.

На Лора долните кътници са пробили, чакаме горните, пръстите й са непрекъснато в устата.

И за да не съм съвсем негативна, желая на юлчетата от последната седмица да са живи и здрави, и да получат много подаръци!  newsm59

# 534
И във Варна се изсипа  голям дъжд,ток имахме.Кътник виждам и аз  Laughing дано е от него,ама те се наговарят нещо нашите моми  Crazy

# 535
  • Sofia
Болните да се оправят бързо Hug

Опитвам се да създам някакъв ред в този Фейсбук, макар че ми се струва мисия невъзможна  Embarassed
Искам така да се каже да започна наново и да групирам хората, че сега е едно голямо мазало и не мога да се ориентирам Crazy
Та в този ред на мисли дали мога да изтрия всички приятели и наново да ги добавям, като си ги класифицирам? newsm78

# 536
Все забравям да кажа, че от както се преместихме, Анна много плаче в банята. И днес от немай къде се изкъпах на отворена врата, просто да ми е под око(бяхме сами двете) и тя после сама ме накара да я изкъпя и не плака като й мих косата.

Болните бързо да оздравяват, стига с тия болести Hug

Лена, нямам идея, но не гледай толкова сериозно на него Crazy

# 537
Мацки, аз от кога ви казвам да влизате в банята заедно с децата, а?  Mr. Green

Болните да оздравяват бързо или по скоро трябва да кажа, зъбките да се показват лесно  Simple Smile

На мен ми остават още два дни работа и отново съм по майчинство  Laughing Нямам търпение да дойде сряда и отново да съм си по цял ден с Бобчето   Heart Eyes

# 538
НБМ, хората можеш да ги групираш и без да ги триеш и добавяш. Иначе предполагам, че можеш, но ще трябва да ти потвърждават наново предполагам.

Иначе аз не съм писала от цяла вечност горе-долу. Варненчетата закриха сезона на рождените дни вчера с рождения ден на Вили на плажа, страхотно си прекарахме Grinning Не съм пропуснала да документирам нито едно събитие, но време нямам много за оправяне на снимките, така че по малко ги пускам, като събера всичките ще дам линк.
Иначе с Лили сме добре, само дето ми писна от дъждовете и се чудим все какво да правим. Миналата година всеки ден излизахме, тази само се чудим днес ще вали ли, къде да ходим ако вали, ако е мокро, ужас Close

# 539
...........но време нямам много за оправяне на снимките.........
Аааа, не съм само аз, виждате ли Mr. Green
Ей, Бухти, само ме ядат за тия снимки Laughing А теб?

Шада, аз не съм разбрала, че си на работа. Кой го гледа малкия?

Снощи си облякох една нощница, с която кърмех и не бях обличала от миналата година, когато все още бях кърмачка. В добавка с това, че вчера Евридика най-безсрамно(казано с най-добри чувства) кърмеше пред нас малкото сладко Борисче Heart Eyes, такава носталгия ме обзе, да не ви разправям ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт