Отговори
# 510
  • у нас - на брега на морето
Сисссс, нЕма страшно! Той лъкът стреля само по непослушните!!! Naughty

# 511
Сисссс, нЕма страшно! Той лъкът стреля само по непослушните!!! Naughty

Е,аз съм послушна,нали знаеш...

# 512
djes ,слънчице, та това не е никакво чакане! Браво, че поне започваш и си се поуспокоила! Успех! Hug

# 513
Цитат
Сиссс, обичам те! Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 514
Цитат
Сиссс, обичам те! Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 515
Ето и обещаните снимки. В ролята на амазонка - моя милост. Това е лично мой лък, с който си стрелям за удоволствие и разтоварване от стреса! А, колко съм добра в стрелбата - снимката говори красноречиво! newsm62

Не е съвсем Неподходяща - калинката се счита за масов Убиец - за по дребничките насекоми и яйцата им
Така че внимавай с тоя лък LaughingИначе е много атрактивно Laughing

# 516
  • В царството на игрите:)
Благодаря ви за хубавите думи за снимките. Сега като ги преглеждам пак, виждам, че наистина  хубави моменти сме хванали с децата.
Веси, за какво да се сърдя? Малки са ни момичетата още - ще си ги пазиме, пък и на мен и момъка ми е малък. Ама така е..Вместо да раждам деца навреме, аз купонясвах  Mr. Green hahaha
Йовче, страшна си на снимките. Hug Лъка ти отива. Изненада ме приятно с това занимание Peace
Джес, браво за Херцептина. Ще видиш, че нищо няма да ти има от него - поне видимо Peace
И аз взех да се обърквам нещо с новите никоне, но нали съм ентелегентна - оправих се Mr. Green
Айде лека ви нощ!

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 22:44 от milmich

# 517
Цитат
Не е съвсем Неподходяща - калинката се счита за масов Убиец - за по дребничките насекоми и яйцата им
Danaya14 , с това за калинките съм съгласна, но моите са толкова романтични и влюбени, че едва ли им е наум за ядене! hahaha Освен, ако не погледнем на ситуацията от друг ъгъл, че след този танц, ще се излюпят цяла армия гладни унищожителни калинчЕта и тогава  eat.
Миленче, снимките наистина са много хубави и правени с познание и ...хубав фотоапарат.  newsm10 За хората на тях - вече коментирах   love001  love001  love001  love001  love001!!!

# 518
  • София
Здравейте момичета! Най-сетне сколасах и аз да седна на спокойствие!
Ох, отначало си помислих, че съм попаднала в сайт за запознанства Joy, но после се усетих че само има нови имена, иначе сладуранките са си същите които аз много обичам!  love001
Какво да ви кажа милички " в "градината на баба Маргич" е весело!Пеем, играем, ходим на разходки, но нали детето прилича на баба си Joy от всичко най-обича да получава подаръци! Ама то истинските мацки сме така! Joy
Сиско ама аз като гледам мила, май за тоя Сандански ще трябва да се наредим на опашка? Тежко ти! Joy до Рождество христово не можеш ни посрещна! Joy

# 519
  • София
Здравейте момичета,за съжаление и аз ще се присъединя към вас.На 38 г.съм с инвазивен дуктален карцином 2-ри стадий-заради големината на тумора 3 см.,без разсейки.При мене решиха първо химиотерапия после операция.Първото вливане вече мина на 28.07.Рецепторите вече са ми готови и са хормон положителни ХЕР отрицателен.Имам страшно много въпроси и тук намерих доста отговори-изчетох темата почти цялата.Невероятни сте със своя силен дух и оптимизъм!!!!!!Искам и аз да бъда силна ....надявам се че точно тук ще намеря подкрепа по пътя си с борбата с "това нещо"

# 520
Здравейте момичета,за съжаление и аз ще се присъединя към вас.На 38 г.съм с инвазивен дуктален карцином 2-ри стадий-заради големината на тумора 3 см.,без разсейки.При мене решиха първо химиотерапия после операция.Първото вливане вече мина на 28.07.Рецепторите вече са ми готови и са хормон положителни ХЕР отрицателен.Имам страшно много въпроси и тук намерих доста отговори-изчетох темата почти цялата.Невероятни сте със своя силен дух и оптимизъм!!!!!!Искам и аз да бъда силна ....надявам се че точно тук ще намеря подкрепа по пътя си с борбата с "това нещо"
С 202% сигурност !!
"Влизам" в този форум и се чувствам Човек и дори забравям ,че съм в битка с "Нещо си там " подмолно ,което незнайно как е дошло и незнайно как ще се представи в бъдеще" newsm78 newsm78 Нооо .....ние сме като снопа на Кубрат  Naughtyлесно няма да му се дадем Praynig Praynig
Е приятен и ползотворен ден на всички и МОЛЯ ВИ не изчезвайте следващите два дни....... Praynig Praynig  bouquet  bouquet

# 521
Добро утро,сладки мои!  bouquet
Петък е... Аз съм на работа... А ме мързиииии... Blush
Искам на мореееее... Ама нъцкиии... Crossing Arms
Работа и пак работа се очертава на хоризонта...

Марги, казала съм ви,че мен от гости не ме е страх...Особено пък от такива сладури кУтУ вас!
Само да узрее бъзакът ,сформирайте групата и право тук... Такъв купон ще падне...ВЕрвайте ми!
Данайчеееее, не сА бой ,скъпа,аз съм си тука... Никъде няма да мърдам...

# 522
Добро утро,сладки мои!  bouquet
Петък е... Аз съм на работа... А ме мързиииии... Blush

И аз такаааааааааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Че и жега мамам му стара....

Силвано, я бързо си признах и линка подай   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
на тез хубави иконки  smile3534 smile3534 newsm08 newsm08

Група ще се събере,
бъз да бере,
В Сандански, по горите Балкански (фактологията малко куца... ама нали е в рима  Mr. Green Mr. Green Mr. Green) Mr. Green
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

luck, един голям гуш от мен...попаднала си на най-правилното място.... newsm51

# 523
Ще пробвам и аз във рима
да си лафя с приятелката ми любима...
Веднага линка ти подавам,
и как се копват-обяснявам...
На лични само че ще стане
защото модът ще ни банне...
http://smajliki.ru/

# 524
  • София
Момичета някой правил ли е генетичен тест онкотайп или маммапринт и има ли смисъл предвид цените.Доколкото прочетох тук,всички сте повторили рецепторите.Объркана съм.....имам само биопсия,а в Мед.академия ми написаха на изследването,че в материала не се намират данни за инвазивна епителна неоплазия т.е,че няма ракови клетки.Как тогава определиха ER+/PR+/HER2-......
А аз минах една химиотерапия имам още две и тогава ще е операцията.Искам да съм подготвена кой тест да направя-вече ще има повече материал за изследване.
Някоя от вас била ли е на химио като мен - преди операцията?

Общи условия

Активация на акаунт