Хенапристрастени

• 94 305
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Dragon,каква то4но пропорция сложи на балсама,оцета и водата?И това предполагам се изплаква след това? newsm78Аз днес ще пробвам бирения сапун,ето този:
http://seifensieder.bg/catalog/hair_care/1
Много се 4удих дали да го взема,искам да споделя,4е в магазина цената се оказа 14,80,моми4ето не можа да ми каже,защо има разлика от цената в сайта.И на вси4кото отгоре грамажа е 40 грама,много е малък,а сега погледнах ,4е в сайта е дадено 50 грама.Доста се разо4аровах,ако и ка4еството им е такова,отидоха ми на вятър 15 лева.... #Cussing out

# 151
dilandii, това е много неприятно, как могат да се компрометират така! За разликата в цената мога да го допусна принципно, но за разлика между обявения и реалния грамаж!!! Идва ми нещо нецензурно. Сега остава и аз да се изпързалям със сапуна с разул, но няма отказване, другата седмица ще го взема.
Пропорцията беше абсолютно на око, 1/3 от шише от балсам с обем 200 ml напълних с оцет, после оттам до половината балсам и останалата половина вода. Ти може да ползваш лимонов сок, мисля беше писала, че повече ти допада. Да, изплаквам след минутка-две. Между другото този сапун с бира беше даден за суха коса, ако балсамът ти е по-концентриран, може да сложиш още по-малко. Или първо изплакни само с вода и лимон и после нанеси балсам. Дано да се получи добре.

# 152
Dragon,мерси мила,но не те из4аках да ми отговориш,малкия заспа и аз веднага се възползвах да влезна в банята EmbarassedСапуна е страхотен! PeaceНе съм о4аквала подобен ефект!Всъщност о4аквах доста да ми изсуши косата,както с билките(така и не успях да го преодолея това изсушаване),оба4е не!То4но обратното,още докато се миех усетих,4е косата ми става по-мека!Сложих балсам за всеки слу4ай,но мисля,4е за по-нормалните коси може би ще е излишен!Най-много ми харесва блясъка на косата! bowuuМежду другото сапуна е твърд,не се размеква прекалено от водата,така 4е въпреки 40-те си грама мисля,4е ще ми стигне за около 2 месеца ,4е и отгоре,имайки предвид,4е си мия косата през два дни!Мисля тия дни да отида да си взема и този с къната! Peace

# 153
dilandii, ужасно се радвам, сега зверски ме изкушаваш да си взема и сапун за коса освен този с глината. Хайде пак ще се разорявам на заплата Joy. Само се двоумя между този с къната и този с билковия микс. Ах, че краста е това Long Hair Community Laughing!

# 154
Dragon,може би ще те улесня с избора,защото в магазина имаха само с къна и с бира,явно моми4ето беше ново и също не можа да ми каже дали и кога ще полу4ават от останалите!Аз тия дни ще пиша отзиви и за този с къната,а май и твоя марсилския ще си взема,той поне е доста по-евтин по спомени... newsm78И пак да добавя,4е косата ми наистина има страхотен блясък,а този с къната може още пове4е да го засили,защото на описанието му е споменато,докато на моя не е!

# 155
Не вземай от Марсилския, днес се мих за трети път и не знам какво точно се обърка, но съм като намазана с вакса. Или се наслагва с по-продължителна употреба, или е от проклетата ни вода, или не е формулиран прецизно и има доста неосапунени мазнини, но радостта ми трая кратко. Ще пробвам да омекотя водата с хлябна сода следващия път, но ако и тогава се получи такъв ефект, ще ползвам този сапун само за кожа, там поне няма грешка.

# 156
Добро утро!
както винаги, да започна с проверка кой, с какво си е третирал косата и какъв ефект е постигнал. Аз намерих шампоан с къна и вече трети път се мия с него. На моята рехава коса, след къната+касия+амла, този шампоан се отразява добре.
Обаче...исках да питам къде се продава този марсилски сапун? С какви съставки е?
А сега прочитам, че dragon8 нещо се е разочаровала от него... Thinking
Приятен ден на всички!
По-късно пак ще намина да Ви видя...

# 157
  • Бургас
Добро утро!
както винаги, да започна с проверка кой, с какво си е третирал косата и какъв ефект е постигнал. Аз намерих шампоан с къна и вече трети път се мия с него. На моята рехава коса, след къната+касия+амла, този шампоан се отразява добре.
Обаче...исках да питам къде се продава този марсилски сапун? С какви съставки е?А сега прочитам, че dragon8 нещо се е разочаровала от него... Thinking
Приятен ден на всички!
По-късно пак ще намина да Ви видя...

и аз за сапуна да попитам?  Grinning
А какъв е този шампоан?Марка?Цена?Състав? /но оригиналния ако може/

# 158
Да споделя моя опит с първото ми къносване.Касията обърках с лайка и стоя цяла нощ.Сутринта добавих  мед,зехтин и амла.Стоях намазана 2 часа.Измих само с балсам. Ефекта беше бухнала коса с  добре оформени къдрици, но много,много суха.Следващия път опитах измиване само с амла и шикакай,като преди това направих маслена баня на косата.Резултата е мазна, сплескана коса.По принцип косата ми е суха и къдрава. Не знам защо така се получи, но ще опитам пак.Хубава вечер на всички!

# 159
  • Бургас
Аз забелязах ,че когато отмивам сместта от амла + шикакай с повечко балсам в смисъл ако съм го разнесла не само по краищата ами по цялата коса от корена или ако постоя малко  също не получавам добър ефект.Затова нанасям само колкото да омекоти косъма и после ведна изплаквам.
Но ако съм си правила маска с масла измивам косата с шампоан,защото нещо не ми се получава само с шикакай и амла.Тази смес използвам,когато не съм си правила маска.

# 160
Аз пък тайничко се надявах касията да пооцвети белите ми коси, но не се получи.Правих 4 поредни седмици маската за изсветляване на косата с мед.Ефект има,само да не ми изсушаваше толкова косата.Искам да я изсветля  и да я подхраня.Успявам бавно с първото, за второто търся оптималния вариант.

# 161
Да споделя моя опит с първото ми къносване.Касията обърках с лайка и стоя цяла нощ.Сутринта добавих  мед,зехтин и амла.Стоях намазана 2 часа.Измих само с балсам. Ефекта беше бухнала коса с  добре оформени къдрици, но много,много суха.Следващия път опитах измиване само с амла и шикакай,като преди това направих маслена баня на косата.Резултата е мазна, сплескана коса.По принцип косата ми е суха и къдрава. Не знам защо така се получи, но ще опитам пак.Хубава вечер на всички!
аз от това което четох мяй беше касията забъркана с вода и лайка да престои 8 или 12 часа часа да отдели цвят и след това се нанася на косата и се спи с нея. Според мен с маската на сутринта мед , зехтин и амла си свалила касията и си намалила ефекта и . Да ме поправят по-опитните ако греша

# 162
Мед, амла и зехтин добавих към касията и с тази смем се намазах.Прочетох, че това може да се добави, ако си с къдрава коса и нямаш нищо против златисти отблясъци.

# 163
Dragon,бързо да си из4истиш кутията със съобщения! Flutter

# 164
Поръчах си работите и да попитам кога ще ги получа,доколкото разбрах 2 дни ,но втория ден е събота,дали тогава или чак в понеделник?

Общи условия

Активация на акаунт