Адска жега вън напече, АВГУСТинче първи стъпки прави вече - тема № 19

• 21 411
  • 628
  •   1
Отговори
# 555
Поли_зое ...лек път...до морето няма ли да отско4ите  Mr. Green

..... то май не е много за хвалене, че те повечето деца са вече пред прохождане, но аз си се радвам. Mr. Green

Ама как да не е за хвалене,....естествено 4е си е за хвалене.Това си е ново постижение за нея, а ти така с лека ръка искаш да го пренебрегнеш...Едно голямо БРАВОООООО на Дарито

Моми4ета, аз пак да напомня....Ка4вайте снимки в албума, да няма после "ама мен що ме няма...."Захванала съм се с новата тема, която е по4ти готова, така 4е действайте.....

# 556
http://www.youtube.com/watch?v=s0BaDOm0vVA&feature=fvw - Поздрав от нас!
Детският смях е толкова прекрасен! Hug

# 557
http://www.youtube.com/watch?v=s0BaDOm0vVA&feature=fvw - Поздрав от нас!
Детският смях е толкова прекрасен! Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Страхотно

# 558
Аси, имам ли време 2 дни да кача снимка точно на годинка или? Да качвам още сега?

# 559
Аси, имам ли време 2 дни да кача снимка точно на годинка или? Да качвам още сега?
Ще те из4акам...То като гледам , доста хора не са ка4или, а мислех новата тема да я пускам тия дни.Накрая ще взема от старите снимки от предния колаж и готово  Mr. Green

# 560
Asy, Ганушка е права. Силви на Джули е.  Peace То стана "отгатни на кого е детенцето   Laughing

Поли, ама вие още ли сте тук? Хайде заминавайте  Grinning Лек път и да си направите незабравимо пътешествие! После да разправяш как е било.. и пътуването с кола също, че ние още го умуваме дали да е така. За Младост, баба ми е в 2, но ти едва ли ще си в Сф до 21 август. Hug

Лиде, започвай ги всичките процедури  и то в реда в който си ги написала, че иначе ще се озориш  Laughing За скърцането, всички го правят в началото, докато изучават "непознатата територия  Joy
И ние сме с около 3 памп. на ден.  Peace Дори сутрешния често е сух...Основно за пишкане ги използва, но не ме учудва, нали ми 99% кърмаче още. А и нали си падаме еколози тук. Никога не се е подсичала.
Ганушка, как не за хвалене, за черпене си е направо  Mr. Green Браво на момичето!

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 16:20 от renee

# 561
Дани за нощното кърмене просто рекох и отсякох, че вече няма да се кърмим каквото ще да става и явно проблемът е в нас не в бебетата, те като им се предлага не отказват. Аз все й давах да суче да може да заспи по бързо и да спим и ние, ама това изобщо не е решение. Първоначално я  наливах с чай всеки път когато се събудеше, ама изпиваше огромни количества,случвало ми се е да ставам да правя второ шише като едното си го подготвям от вечерта, после я погалвам, някой път я гушкам и тя се успокоява и заспива, но съвсем не е повече усилието от това да я кърмя. Оставях я и да си поплаче няколко вечери, пак й давах чай, но в случаите в които не заспиваше аз си лягах и тя реве реве изправена на решетката и след 2-3 минути се прозява и пада заспала. Като цяло се буди много по-малко отколкото преди, сега вечер почнах да й давам около 200мл. АМ преди заспиване и сутрин в 6ч. също и още повече се разредиха буденията.  Мърда между нас , мести се, но не се буди. Направо се родих откакто не я кърмя, остава и тези 2 да ги махнем. Откакто изпива по толкова АМ усещам, че не е проблем, но през деня ако не й дам 1 път да заспи си откарва по цял ден без да спи, та някой път й давам.
Някой дава ли кухня от Ози? Мисля да поръчвам по 2 яденета на ден, че вече ми писна от бурканчета вкъщи... Почнах да готвя абсолютно безсолно и тя много се радва като й дам храна, която да си дъвчи въпреки, че е с 2 зъба, но примерно вчера правих огретен от тиквички - хапва десетина кубчета и дотам. Днес грах с картофи - пак същата работа. Не е като цяла порция.

Яна_вд как по 2 памперса? Ние сме на 6-7, но Анди пак ака като пеленаче по 3-4 пъти на ден.

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 16:08 от * Zahira *

# 562
  • София
Ееее, когато има затишие хубавите неща са 2- че смогват да ви изчета и значи сте някъде и си прекрвате весело  Simple Smile

Жижин, честито ви християнче! И на мен ми харесва много  Али с венчето.
Дани, браво за картичката. Струва ми се трудничко така напречно както си залепила ма'триала за цветчетата. Всъщност хартия ли е това или нещо друго. Няма да крада идеи, просто любопитсвам  Simple Smile Иначе и мен ме влече труд и творчество, но хич не ми остава време. Че и да плета обичах  Grinning
A_S_Y_77 , и на мен ми прилича на Ния, но дали е тя само Калина май може да каже.
poly_zoe, лек път. Стискам палци да ги налегне един стабилен сън, та чак до БГ. Пожелавам ти го от сърце понеже знам какво е на път с дете, пък с 2 не знам  Mr. Green
До сега нямах проблеми с пътването с малкия. Но от около месец взе да си иска своете. А мама не може да огрее на всякъде. Аз понеже си джиткам сама с него и не стават много безопастно нещата. Обръщам се да му подам играчка, средното огледало съм го нагласила да го наблюдавам и използвам за назад само страничните. Някой ако има идеи как да минават по-безболезноно пътуванията - предложения очаквам всякакви, без приспивателни разбира се  Simple Smile
Гануша, честито ви изправяне. Ще гледате света вече с една идея по-отвисоко Wink
За ваксините и Е-тата няма да навлизам в подробности за да не досадя, но се замислих че алергията която имаме /надявам се имахме да е/ колкото ми взе от страна на притеснения и лишения, време, пари и усилия, толково повече ми даде. Толкова неща научих за вредната среда в която живеем и че е възможно да избягваме да не кажа 100%, но голяма част от тях. Едно от многото забранени неща които ми бяха за да не преминават през кърмата в бебето бяха консерванти и оцветители. Вярвайте ми може човек да се храни и без тях, трудно е, но не невъзможно. Ако може да се избягват всякакви готови тестени изделия, за сокчета, жилибончета и други няма да коментирам. За ваксините ние имаме задължителните от родилното и от 1вия и 2рия месец и до там. Сега след годинка вече ще видим ще наваксваме ли или ще ги спрем завинаги. Но дори и да ги сложим, поне организма ще е набрал скорост и няма така брутално да му се намеси в имунната система. За лекарства - до сега съм давала сироп за кашлица Студал 3 дена и Дактарин като малък за млечницата го мажех. Та това ни е.Стига толкоз че досадих, но това ми е друга болна тема за вредите които си ги причиняваме сами.
* Zahira *, по принцип колкото е по-непасирана храната при на толкова по-малко количество изяждаме. Единствено изключение прави цяла круша си я хапва от раз  Mr. Green

# 563
  • София
Включвам се само за малко, пак чета отзад- напред Simple Smile

Захира, ние взимаме ОЗИ и съм много доволна. Често поръчвам по две яденето, не взимаме всичко, защото някои неща не ми се виждат подходящи, но като цяло е ок  Peace

# 564
ра-ив - само приспивателните оправят!  Joy JoyШегувам се, но е най-добре да се тръгне така, че да поспи поне 2-3 часа детето. Иначе е доста кофти положението. Имах цяла чанта с играчки, но му дотегна на детето! То си е нормално де  Joy

# 565
  • Варна
Ра_ив, това, което те е посъветвала Алегория е добро, аз гледам задължително съня да се пада по време на пътуване, тя не че спи много де 1 час, но пак е нещо, след това се почват песни и танци на народите и така.

Аси, защо не махнеш вече тази анкета, можеш да пуснеш друга, например "Харесвате ли Гануша?" Mr. Green Joy Joy hahaha Шегувам се, да не си посмяла да пускаш, че ме е страх от резултата. Laughing

# 566
  • Ах, морето
Жижин, честито християнче!

Рени, казвай бързо какъв е този вълшебен бански, че ми стана любопитно. Даже, ако може, снимка покажи.  Laughing

Гануша, и Деско се изправя сам в кошарата едва от няколко дни. И аз мислех да се похваля, ама като гледам другите как крачат вече.  Laughing Всъщност аз изобщо не бързам с прохождането. Така ми е добре - слагам го в количката и отиваме където си поискам. После цялата ни разходка ще се изразява във въртене около някоя пейка.

Аси, аз исках да сложа снимка на Деско, но нямам прясна. Имам вчера от плажа, но е с кърпа на главата. Ако има още ден-два, ще гледам да го снимам, иначе ще сложа от миналия месец.

Лек път на Поли.  

# 567
Аси, защо не махнеш вече тази анкета, можеш да пуснеш друга, например "Харесвате ли Гануша?" Mr. Green Joy Joy hahaha Шегувам се, да не си посмяла да пускаш, че ме е страх от резултата. Laughing

От 2 -3 дни се каня да я махна, ама немога да измисля друга. Да пусна верно , харесвате ли Гануша?
Разрешаваш ли ми....ей така за майтап.Аз съм 1000% сигурна ,4е няма да има отговор НЕ

# 568
  • Варна
А пък аз съм 100% процента сигурна в обратното. Laughing Не, не пускай, аз наистина се майтапех, няма какво да занимаваме аудиторията с моята особа.

Веси, браво на Деско за изправянето. Grinning

# 569
Пуснете една анкета "Ще ходите ли на море", че нещо взех да се депресирам, че само ние няма да ходиме, с опция "морето ми е до колене", "за какво ми е море като си имам леген вкъщи" и други такива Thinking Laughing

Общи условия

Активация на акаунт