Майчета 2009!

• 28 886
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА НОСЕЩИ ТЕЗИ ХУБАВИ ИМЕНА!!!
Да се ми здрави и винаги много щастливи. Hug
Малкият го стабилизирахме,но при мен никога нищо не е окончателно ОК,оказа се ,че сега е с алергичен обрив от Нурофен ooooh! А колко му давах да свали температурата.Целият е на пъпки и е един крив,сега пъпчасал така ще го водя на освещаването на очен кабинет на кръсницата му,ама какво да правя.Ей иде ми да "Фана" гората и да ме няма.

# 661
Честит имен ден на всички мами с това прекрасно име!

Айде, вече на родна земя ще изпукам от жега. Нощес спах на климатик на 20 градуса за ужас на свеки.  Mr. Green

Стаситке, нали много искаше да си топкаш дупето в морето, а?! Повече от десетилетие аз не съм го правила и ето, че има защо. Не случайно харесваме да зяпаме камъни из Европа вместо да се пържим в собствен сос.

Да се оправят бързо децата от вируса, че много гадно.  Hug

Мигле, по-хубаво от чист въздух и качествена храна знаеш няма. Децата как да станат по-здрави като ядат храна обогатена с Омега 3-6-9 и дишайки прах?! PinkPanther омагьсва приятелките тук във форума и всичко живо се е юрнало да поръчва онлайн. Тоя въпрос за здравословното много ме вълнуваше и мен преди 4-5 години покрай захранването на Стефан. Ама оправия освен емиграцията на чисто място май май няма.  Wink Та гледай да не се прибираш скоро.

Голяма жега ей, ненормална работа.  Twisted Evil

# 662
Душа, дай да не започваме темата за жегата - онзи ден в родния ми град беше 33 градуса на сянка в 7ч. вечерта. И 27 градуса - в почти 12.00 през нощта. Simple Smile

# 663
  • София
Тя Стаситка пак иска да си топи дупето у морето и не само него Mr. Green Едното няма нищо общо с другото.То и по Европата има вируси,ама там сигурно са по-културни от нашите,по-европеизирани,и сякаш  доста по-изтънчено звучи "май съм с някакъв европейски вирус,отколкото тръшна ме разстройството на морето"

# 664
  • София

Честит празник на нашите прекрасни именнички и другите, които празнуват!!

То и по Европата има вируси,ама там сигурно са по-културни от нашите,по-европеизирани,и сякаш  доста по-изтънчено звучи "май съм с някакъв европейски вирус,отколкото тръшна ме разстройството на морето"
Laughing
За морето - аз пък предпочитам точно оплютото Южно Черноморие  Mr. Green, имам много хубави спомени от Приморско както с приятелка едно време, така и с мъжа ми като пресни гаджета. Wink Знам ли, може да е от липса на база за сравнение с чуждоземните морета Embarassed. Но и като ви чета, море на този етап ми се струва все по-небъдна мисия...

# 665
  • София
Че за ,к'во ни е ток.Друго си е романтиката на свещи,без ТВ,без ток,та се чудиш какви да ги сътвориш WinkЕдно време,на това в българското село са  му казвали семейно планиране Laughing

нем,пожелавам ти да си безумно щастлива в Европата,и да ти се случи ,каквото си пожелаеш.Само гледай да не се Фалиш много,много ,че току виж и ние сме си стегнали багажа и дошли при теб,и ще стане пак гадно БГ.

# 666
Maцка, сбъркала си адреса. Нищо общо няма чужбина. Самата мисъл какво е на Южен плаж във Варна и ми се  Sick Те варненци знаят и ходят на планина. Hug

# 667
  • вече Пловдив
Честит имен ден на всички именници! Със здраве и гордост да си носят хубавото и свято име! Св. Богородица да ни пази всички и дари с късмет и здраве семействата ни!

Ох, болничките много станаха! Всички да оздравяват, да не изброявам поименно!  Mr. Green Hug
За море на този етап не ми се и мисли. Всеки от познатите ми се върна с вирус или обрив, а като чета тук - съвсем се отказвам  Sick

# 668
  • Велико Търново
Ще ме уморите с това море Crazyто не беше мръсно,то не бяхме дебеланите,където го загрозяваме..
Ние бяхме на Константин и Елена,хотел Долфин 4 звезди по мое мнение отговарящ на три/това не е нещо,което може да ми развали пребиваването,където и да било/.Децата бяха здрави,а й още са де/Мина я мъчат последните осем зъба и от там има хрема/,Мина топеше солетите в пясъка и ги ядеше,ядеше от блок масата,лягаше,ставаше по земята,но аз като една лоша майка нали не съм стерилизирала явно има имунитет Mr. GreenНе случайно им викам циганета Naughty
На брега на морето имаше рибки,които вадих на Дарка в кофа.Фекалии,тръби и други гадости не видях.
Обриви също няма никой от нас.

През комунистическо имах възможност през две години да ходя на гости на дядо във ФРГ и татко рипаше да емигрираме,мама Бог да я прости дума не даваше да се издума.Вярно сега баща ми получава пенсия от Чехия/техен гражданин е/ама си седи на село Mr. Green

И на планина ходим Crazy

Така,че хич не се настройвате,че на морето има само лайна,пъпки и ентеровируси,ами хващайте капелите и очилата и тръгвайте Hug

# 669
  • Русе
Честит имен ден на всички малки и големи именници, рожденници и други празнуващи! Здраве и много щастие  Hug

Болните да се оправят бързо  Praynig
Пепчо, много неприятно това с мизерията  Confused Дано утре да е чисто  Praynig

Аз няма притеснения относно вирусите. То, само такоз не ни е минало. Ще взема мерки и каквото стане. Била съм на чисто море, сега искам нашенски ла*на  Mr. Green

# 670
  • София
Аз се прибирам от женско парти с приятелки и половин бутилка червено вино  Mr. Green. Еми доволна съм, без деца дори закратко, поговорихме си по женски, абе с две думи изкарах си страхотно  Simple Smile

За морето както поредна година и ние изкарахме вируса с повръщане и разстройство. Като по-големи каките леко, а и учудващо Елена също. Само веднъж каките го изкараха тежко на годинка ималко и това ни е единственото влизане в болница. Това определено не може да ме спре да ходя на море обаче.
  Чакам с огромно нетърпение септември и тръгването на детска градина от страна на каките, а по-късно и на Елена.  Simple Smile

# 671
  • София
Нем!Права си за чистия вьздух и храна!Дано можем да ги осигурим за децата. Омегите си ги набавяме изключително от храната/жьлтьци, авокадо, микс от растителни масла/-никога от добавки.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 672
  • Русе
Добро утрооо!
Пепчо, много неприятно това с мизерията  Confused Дано утре да е чисто  Praynig
Благодаря Ели  Hug! Грабвай чаветата и отпрашвайте!
Вчера преди обяд наистина беше по-добре. Водата беше доста по-бистра, а пясъка явно вечерта го поразчистват, та бяха останали само дребни боклуци - семки, фасове  Mr. Green, ама на 3-ти, 4-ти ред чадъри даже и от тях нямаше.
diveto препоръча друг плаж, днес ще отидем да го видим, дано да е хо-хубав.
Ние на чужбински морета не сме ходили и не сравнявам с такива. Последните 5-6 години ходим само в Албена и Ахтопол, и забележки не съм имала. И на планина ходим  Grinning! И малката не си вади пръстите от устата, редува ги - първо рови с едната ръка, лапнала другата, после обратно  Sick. Не със много претенциозна лигла  Laughing, ама оня ден си беше доста гадна гледката.
А за вирусите - не, че не ми пука, ама няма да ме откажат от морето. Вярно, че Слава Богу не сме имали тежки преживявания.

Дано днес да са повече оздравелите, и да няма нови болни  Praynig!

Айла, браво за страхотното изкарване! Добре е човек да разтоварва от време на време. Peace

Хайде хубав ден от нас!

# 673
Аз пък съм лигла, щото обичам да ми е чисто. Ходя навсякъде (планини, морета, села, баири и прочее), нищо природно не ми е чуждо, ама отпадния материал на други хора не ме кефи, ама хич...  Naughty
Хлапетата не ги пазя много - да изграждат имунитет. И те топяха солети в пясъка и ядяха. Сияна особено много държеше винаги да има пясък в устата.  Crazy  И досега, да чукна на дърво не се е разболяла, не знам как така я подминава туй чудо. Дара сигурно също нямаше да му се даде, ако не я бяха погнали 8 зъба наведнъж... Майка ми все търчи по чешмите, та с нея на глава няма да изляза, но аз съм ги оставила да правят каквото си поискат, стига да не е животозастрашаващо. Е, не ме кефи децата ми да са болни, с Т и пъпки, ама като не ща да не съм ходила. Затова пък си запазвам правото друг път да не го правя...
Споделих, щото знам ли, може да има и други гнусливи лигли като мен, които също като мен да са на път да се изкушат от родните морски красоти в най-натоварения сезон...
И да, имам база за сравнение с чужбински морета, най-си обичам гръцкото, щото е близо и според организацията може да излезе същото като пари, като нашето, без да се прави компромис с качеството. А тук и обслужването е отврат, и изобщо...

Абе като знаете, че се изливат отпадните води директно в морето как се навивате да ходите не знам. То и ток няма.....

Те тва е проблема. Проучвала съм темата, с какви ли не институции и организации съм говорила, ами никой не го отрича. Даже спокойно го признават, което според мен е меко казано стресиращо. А че морето е хубаво и родно, да така е, ама колкото и да не съм гнуслива, все пак... В срядата бяхме на Каваците, голямо къпане и топене беше, водата изглеждаше доста чиста. САмо водорасли имаше следобеда. После от вестниците разбрахме, че същия ден в морето изпускали септични ями и всичката мизерия била точно по този плаж. Минали 2-3 кафяви вълни и после морето си оттеглило едрата мизерия. Пък невидимките, дето правят проблеми, кой да ти каже за тях...

# 674
Лаф на деня (вчерашния):
Разхождаме се с децата из зоологическата градина. Навсякъде се чуват викове - "Видя ли слона?", "Видя ли носорога?", "Видя ли мечката?", "Видя ли лъва?" и т.н. Точно зад нас едно детенце се провиква - "Видяхте ли близнацитееее?"...

Общи условия

Активация на акаунт