Легнала съм на земята,като дърта магарица и се бориме

Но какъвто и да е полета - всичко се забравя, а на какво екзотично място отиваш... Освен това, моя съвет за преодоляване на умората от пътуване - никога не си лягай след полет - в смисъл, ако пристигнеш в Китай в 14 часа тяхно време, жива или умряла, гледай да изкараш поне до 20 часа и после да си легнеш, голяма част от хората правят тази грешка, и много трудно преодоляват часовата разлика след това.
).
. Но и моят начин на мислене е такъв - наслаждавай се на това което имаш и не спирай да мечтаеш за онова, което искаш. Клиширано е, но ми помага да бъда повече усмихната
.
.
..и може да се каже,че е проспала после 60% от полета..после й се наложило да се бори с махмурлука,но това е друга приказка 

..Сестра ми пристига в братска Америка, ляга и става след 24 часа и след това няма никакъв проблем..братовчедка ми, като си идва тук, и седмица-две се мъчи -уж се нагаждала лесно, уж знаела "как не се прави", а обикаля по нощите като вампир.. 
(на сянка беше 30C) Та там е доста влажно,не се дишаше..аз патката не пиех достатъчно течности, и то точно Август, когато ,както е казал поета "..Дърво и камък се пука..."
, та опознах и тамошната БП..