Отговори
# 720
Сърфи, жива и здрава!  bouquet

Пепе, чак днес стигнах до пощата  Embarassed

# 721
Алоха, група!
Благодаря за пожеланията.
Наздраве!

# 722
  • Немция
Сърф , и тук вси4ко най, най, най/прекрасно. Дете, мъж, котЕ много да те радват и слушат. Grinning  ura  Весел праzник....

Пепе, ориzовото мляко е алтернатива, но 4ак след като въведа кашкавал, сиренце около годинка и половина(по/лесно поносими са при деца с АБКМ), стига да му понесат добре, де. Ориzовото млекце не е 4ак толкова пълноценно откъм състав, не е най/добрия zаместител.

Бибитка, ако не се разбереш с касата си запази бележките и ги дай на данъчния консултант - той си знае работата.  здравни разходи  се приспадат от данъците  Hug
Мерси, zаписвам си го в тефтерЯ. Wink

Не zнаех, 4е картофената салата с мариновани крастави4ки е немски патент... Може би, zащото я ядох zа първи път на гости на едно турско семейство. Laughing

# 723
Във Франкен картофената салата се прави (както може и да се очаква Rolling Eyes) също по местна рецепта
1 кг. картофи + 1 лук и от там дресинг от половин чаша месен бульон)ок. 100 мл., 1 с.л. горчица, 6 с.л. оцет и мин. 6 с.л. олио, сол, чер пипер. Общо взето принцип е, че колкото и олио да се сложи все не и е достатъчно Mr. Green . Bodaggng-ите се режат много на ситно и като се обърка с дресинга трябва да е weng lebberi - всичко останало e Woschd. Mr. Green

Бибит, Hug

# 724
Сърфи Честит Рожден Ден!

Жива, здрава и много глезена  bouquet

Наздраве Wine Glass

# 725
Вчера открих в Пловдив страхотни забавления за деца в единия мол - ледена пързалка и стена за катерене.
Моите паяци се постараха да превземат стената  Mr. Green
Така се забавляваха

# 726
Обръщам се с молба към тези които живеят в Мюнхен и околността
 В кои вестници  излизат обяви за квартира и работа  И ако може да ме насочите по точно и към кои квартали или малки селища да търся Интересувам се най вече за домове за стари хора  -за работа 
 Благодаря ви  момичета ,предварително

# 727
Привет, моми ракиджийки. Laughing И у нас се намира пивка домашна ракия, макар и на гроzдова основа.

Аz отново ще се върна на темата АБКМ и по/то4но как zдравната каса във вид на ТКК(популярна и любима на мноzинството) не поема раzноските zа специалното мляко, което бебета и деца с АБКМ трябва да полу4ават. Цената на един NeoCate, кутия от 400 г, вариира м/у 30 и 35 евро. #Crazy
Нашият де4ко го приема под вид на мле4на каша, но какво да кажат онеzи родители, 4иито деца са от малки бебенца на това мляко. Rolling Eyes
Стори ми се странно, 4е касата не желае поне от4асти да облек4и високата цена. Thinking
Бибитка, ако не се разбереш с касата си запази бележките и ги дай на данъчния консултант - той си знае работата.  здравни разходи  се приспадат от данъците  Hug

Но само над определен праг, който за жалост не е нисък  Sad

да, но като ложиш 1 кутия х 35евро на седмицА и някоя и друга консултация с остеопат и хомеопат и като сложиш и други спец. храни и някои твои касови бележки за лекарства и така
сърфи всичко най-добро  Hug
лястовица ужасни са тези колики. моя дребен 3 месеца и половина се опитва да ни види сметката.

# 728
  • Германия
Вечерница,в кой мол е това?

# 729
Сърфлайн,жива и здрава да си,много любов и щастие ти желая! моят мъж празнува рожденият си ден в4ера Simple Smile
Момичета и аз с една питанка,някой ваш близък да е пътувал с автобусите на Евролайнс?Отзиви?
Честит рожден ден на патерица на Ясмин и Алекс,живи и здрави да са,много да радват мама и татко с успехите си!
bobi_d ,онлайн можеш да търсиш жилище тук:
www.immobilienscout24.de
www.immonet.de
www.meinestadt.de
www.immowelt.de

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 20:43 от Sesiliq

# 730
аз съм пътувала с eurolines/de touring преди 10г...1 път, нямам оплаквания. шофьорите бяха немци, бързо се минаваха границите. По онова време из сърбия по паркингите се предлагаха забавления от сорта тука има-тука нема, те знаеха на кои места се подвизават такива тарикати, а и  джебчиите, и ги избягваха.  Един път по това време и с бг фирма пътувах, закъснение от порядъка на 6-7h, на един паркинг обраха 3 пътници... само името на фирмата не помня, нещо с калинка май беше...

# 731
Вечерница,в кой мол е това?
В Пловдив до Карфур.

# 732
Аз ли закъснях, или времето бързаше...

Сърфи,

за много години!!!!
Господ здраве да ти дава,
каквото пипнеш, все да става!

Наздраве!

# 733
Сърфи и тук много здраве и още повече сбъднати ракиени мечти ти пожелавам  Simple Smile

Сесилия и аз съм пътувала с тях  2 пъти,последният беше кошмарен,шофьорите само 2 ма бяха сърби,на сръбско българската граница от сръбска страна висяхме 4 часа за да разгледат дори бельото по куфарите на всеки по отделно и с това не се приключи,но ще спра до тук.Фиаското се случи преди 5 години.От тогава не съм ползвала автобусни услуги,но майката на приятелят ми е много доволна от "Рали 13" ,пътуват от/до Пловдив ,но са само до Мюнхен.  

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 00:57 от MAYA.

# 734
Мъжът ми преди 2 дни се прибра от Мюнхен във Варна с Евролайнс е като цяло е доволен, само дето автобусът в Мюнхен е пристигнал с 1 час закъснение, а във Варна с 2.

Общи условия

Активация на акаунт