Отговори
# 90
честит Борис на Веси Hug
в градината на Сашко пък всички се "изпожениха" - какви са тези любовчии на по 4 newsm78 и щял да е за Аржентина, защото имало в нея Тина...като Тинка ooooh!

# 91
Честит син на Веси, да расте здрав и под щастлива звезда, а мама бързо да е отново на крака.

в градината на Сашко пък всички се "изпожениха" - какви са тези любовчии на по 4 newsm78 и щял да е за Аржентина, защото имало в нея Тина...като Тинка ooooh!

Joy hahaha

Пепе аз ще се ходя на 8. юли и на 13ти се връщам, ако мога да помогна с неща с удоволствие.

Мише аз като дете имах сътресение, ама казах на майка ми след поне 3 дена, че ми се тресе мозъка  Laughing и ме водиха на ЕКГ или нещо подобно, ама си ми го токриха  и после лекуваха. Не знаех, че до 24 часа е най-важното. Дано е малкия дявол.

О забравих, да ви е честит новия президент  bowuu

# 92
Да е жив и здрав малкия Борис! Честита радост, Веси!   bouquet

Мише, да не мислиш, че се оплаквам. То иначе кога ще разбера, че съм била майка. У нас е вечно весело  Crazy Joy
Вчера ми идва една приятелка на гости, не беше виждала малкия 2 месеца. Направо не можа да повярва колко скокообразно се превърна от бебе в Тарзан. За да стига дръжките на вратата, си придърпва една кутия от рафта, стъпва на нея, отваря вратата, връща кутията на място и изчезва през вратата. Тапишонът е едва 78 см и 11 кг с мокри гащи hahaha

# 93
Честита радост, Весе!
Прекрасното име Борис (беше и под нашето внимание) е според ономастиката с два възможни произхода:
 - от прабългарски "Барс"- силен снежен тигър;
 - от славянската "борба".
Каквото и да е, пожелавам му да е стане като името си голям и силен мъж за радост на цялото семейство!  bouquet

# 94
  • в сърцето на един мъж...
Честит син на Весито! Да е жив и здрав и много да ги радва!  bouquet

# 95
Честита рожба, Веси!Да ви е жив и здрав!

# 96
  • Primum non nocere !
Здравейте!
Бре! Rolling Eyes
 Влизам ,за да питам,  дали има някой телефона на Веси, а то радостна новина имаме! Mr. Green
Здраве, голям апетит и здрав сън желая на Борис, а на мама Веси бързо възстановяване! Рак! Най-хубавата зодия!

# 97
Добре дошъл на Борис! Жив и здрав да е!
Веси, честито! Страхотно име!

Изписаха ни днес. Вирусна е пневмонията, хваната в началото според лекарите. В спешното правиха рентгенова снимка, така откриха пневмонията. А в спешното отидохме през нощта, заради упорита много висока температура, която не се повлияваше от парацетамол и нурофен. А пък температурата се появи веднага след като свършихме предния антибиотик. И изобщо аман. В болницата няма да описвам, ясно ви е. Колко страшно е да си гледаш детето като парцал в ръцете ти, няма да разказвам. А колко трудно е да опазиш 18 месечно бебе да не дърпа системата и абоката, да не прави резки движения и прочие... Стига толкова. Заради многото боледувания сега ще трябва да попазим повече детето, да се закрепи. Никакви събирания с хора в близкия месец (ще летим към БГ сл. седмица, но няма как), никакво излагане на рискове. Имунитета трябва да се позасили.
Изчезвам да се къпя, утре ще наваксвам с темата.

# 98
  • München\Добрич
Здравейте момичета! Привет от красив Мюнхен! Все още се климатизирам тук, но първите ми впечатления са прекрасни! Искам да ви попитам нещо, взех си карта на 02 на ваучер. Като ми звъннат от Бг и се включва веднага гласова поща ( получавам и смс:  ................. hat keine Nachricht hinterlassen ........., на мястото на точките е номера от който ми звънят и дата и час), а като ми звъннат от тук, от немски номер няма проблем. Някой има ли идея какво да направя, че да я махна тая гласова поща?

Добре дошъл на малкия Борис! Да е жив и здрав, и много да радва родителите си! На мама Веси -леко възстановяване пожелавам!
  bouquet

# 99
gadelinka нямам представа newsm78 звънни на оператор или отиди направо в магазин на о2

И аз да ви питам, по принцип не искам да ви занимавам с бременни истории в тази тема, но въпросът ми е: правихте ли по време на бременността изследването - Schilddrüsen - Basisdiagnostik

# 100
Веси, Честит син! Да е много здраво и послушно бебе!

Сбъдваща, дано смяната на климата да повлияе добре на Ани.  Hug

# 101
  • Германия
gadelinka нещо в настройките да има ненастроено, че такива странности стават?

Сбъдваща, дано БГ климатът помогне на Анито; при Фаби подейства добре, изчисти му се кожата за 2-3 дни.

# 102
Toni4ka не съм правила. Избягвах каквито и да е допълнителни изследания . Просто лекарите и висенията в кабинети и изследванията  в един момент ми идеха в повечко  Hug
Сбъдваща - дано се пооправи. Дадоха ли и нещо след антибиотика за възстановяване от самите антибиотици? Защото те унищожават доста от имунитета , та попитай , ако можеш няма ли нещо за след антибиоик. В България можеш да и взимаш например кисело мляко с жива бактерия (данон със сигурност не е с такава) , за да засилиш  Hug също мед , орехи и пр.

# 103
  • Немция
4естит син на Лястови4ката.  ylinfant
Да расте zдраво, ящно и спокойно бебе.

Гаделинка , и аz си мисля, 4е проблемът е в настройките. Обади се на Кунденсървис, може би ще успеят да те насо4ат.

Сбъдваща, хи4 не ви е било лесно > важното е, 4е най/трудното е минало и сега сте в домашна обстановка.  Hug

Тони4ка, и аz не съм правела такова иzследване, не е от рутинните тук. Сигурно го правят , ако има подоzрение zа някакъв проблем в таzи област.

# 104
Имаме тук една приятелка (българка е), тя е млада докторка и си говорихме съвсем скоро по телефона, и тя като чу, че съм решила да НЕ правя повечето изследвания и се хвана точно за въпросното - реакцията й беше "О,оо това е много важно изследване, показвало дали жлъчката отделяла някакъв хормон, който ако не се отделя в определени стойности водел до Дебилизъм (не съм сигурна, че е правилно написано), обаче било предотвратимо Shocked" е, то като ти разкажат толкова цветно и човек вече съжалява, че е попитал даже Twisted Evil
Аз иначе съм също против задълбаването с най-различни изследвания, решила съм да направя 2 за които също все още много се чудя, но като знам че ги правят пък сърце не ми дава да не ги направя и така.

Благодаря все пак Hug

Общи условия

Активация на акаунт