Отговори
# 150
  • Deutschland
Здравейте,има ли някой който е вадил пасаван за дете от посолсвото в Бон?Не мога да се свържа с тях и да ги питам някои неща.Знаете ли за колко време важи пасавана и за колко време го издават.Веднага същия ден ли става готов?И трябва ли да си вземам термин или може без такъв да се иде?

# 151
  • Варна
Здравейте ,

Обръщам се към вас с молба за помощ.
От началото на август или най-късно до началото на септември,
замисляме пътуване до Германия(Франкфурт,Хамбург и околностите) за един месец и си търсим квартира.
Ще моля ,ако някой има някаква информация да ми сподели.
Благодаря ви предварително Hug

# 152
Здравейте,има ли някой който е вадил пасаван за дете от посолсвото в Бон?Не мога да се свържа с тях и да ги питам някои неща.Знаете ли за колко време важи пасавана и за колко време го издават.Веднага същия ден ли става готов?И трябва ли да си вземам термин или може без такъв да се иде?

divanence
пасаванът важи 5 дена. Мисля, че не ти е нужен термин. Поне при нас беше така. Иначе ние подадохме единиа ден и ходихме на другата седмица да си го вземем, ама нямахме бърза работа. Може би може и за няколко часа да стане. Ох не, че ти помогнах много де, май пак трябва да се обаждаш  Tired

Иве аз колкото пъти съм пътувала с Яна винаги са оставяли седалката до мен празна, за да може Яна да стой на нея и то без да съм купувала билет. И искат при излитането и кацането да е в мен, ама през другото време си е широко. Първият път като пътувахме ми дадоха да кача и кошчето на борда, само че то не беше от тези, дето са за самолет (аз не знам кой точно са, нащето беше Maxi Cosa) и пак искаха по време на излитане да е в мен, но после си седя в коша.

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 10:17 от Петка

# 153
Татяна, Петя мерси  Hug Hug Aз говорих днес с Луфтханза и ми казаха, че мога да взема всяко едно кошче на борда, което е от TUV zugelassen. Нашето е такова, но дори и тогава НЕ мога да оставя бебето в кошчето по време на старт и ландунг (дори и да му взема екстра място). Така че много умно измислено, в колата ще сме с кошче и колан.. в самолета за "по-сигурно" на рьце.  Crazy

Спорна седмица момичета!  Hug

# 154
Така че много умно измислено, в колата ще сме с кошче и колан.. в самолета за "по-сигурно" на рьце.  Crazy

със самолетния колан не можеш да вържеш кошчето както с автомобилния  Peace

Аз успях да настина на 36гр жеги. Вчера като от нищо получих страхотни болки в гърлото и не успях да заспя, защото си спомних сладоледа със стрептококи на Сърфата (следобяда пих кафе при едни италианци Crazy). Днес страхотно запушен и течащ нос и следователно главоболие Sad

# 155
Супер Иве, явно е имало промяна, преди 4 години не беше така  Peace

Майра, бързо да се оправяш  Hug  Приятелката ми е с възпалени сливици и на Пеницилин. И ние вчера бяхме в една джелатерия и днес стомаха ми направи салто  Sick и се чудя дали сладоледа ми е виновен, или 2те бутилки вино снощи  Whistling

# 156
Алоха! Салтото на стомах от пиянство е далеч по-приятно от стрептококите - така, че като ядете сладолед промийте сливиците с едно амарето за всеки случай Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Върнахме се. Не ми се работи. Crossing Arms

Я ме вкарайте малко в джаза - Лястовичката измъти ли яйцето, някой бремененн има ли, нови лица?

# 157
Я ме вкарайте малко в джаза - Лястовичката измъти ли яйцето, някой бремененн има ли, нови лица?

Веси си има малък Борис, нови бременни не си признаха, нови лица - изгубих нишката  Crazy

А ти, нещо....снимки? Разказ?

# 158
Момичета, внимание, не падайте от стола - къде да си намеря сухо мляко Laughing

# 159
Тони, Milchpulver има в Реал. Или пусни гугъла за някоя онлайн доставка. Ако е за течен шоколад - с Хумана става разкошен Laughing .

Браво на Весито - да и е жив и здрав младежът. Hug

Снимките ги свалям в момента. Разказа и той се мъти - хубаво беше> тази година не простирахме гащи-гирлянди, но пък след ангилия-Германия гордо и демонстративно направихме по едно кръгче с тениските из ол-ин-ареала Mr. Green.

# 160
Сърфи добре завърнала се, така е след ваканция как да заработиш веднага ..
Даа, искам домашен течен шоколад да направя, не съм яла от сто години, а се сетих, че толкова го обичам. Я кажи коя Хумана точно, ако можеш с линк ще си супер Laughing

# 161
Сърфо, добре завърнала се!

Тони, има в Реал сухо мляко, в Реве също има.  Тортен марципан ли ще месиш? Аз няколко пъти опитвах тук, но не ми се получаваше добре, а във Франция без проблем си замесвах. Тук има готова марципанова маса за моделиране,  на щандовете с украса за торти е.

Извинете, публикувах без да прочета отговора горе.

# 162
Тони, ами аз като бременна реших да си купя някакво адапте, ако аджеба не дай си Боже не кърмя и съответно си го изплюсках на шоколад още преди да родя.  С тая =16]Humana май беше... Thinking ... Да с нея Peace

# 163
Menorca фото, моля другарки Laughing .

Тони, не zнам zа6то, но мамата не ме пуска на бележки, но вzв всеки слу4аймлякото е най_обикновеното адапте на Хумана пzрви номер. С едно саспало агне е на картинката. Продават го навсякъде Hug .

УжасТ и кирилицата умре. Отивам в отпуска ooooh!

# 164
Дзак от едно надуто кебапче!
Този път вече смятам, че има комплот срещу моята скромна персона от всички пчели в квартала  Crazy
Този път пострада кракът ми - между два от пръстите ме жилна животинката и сега съм като втасал козунак до глезена. Joy

Като капак Тарзан е с възпалена рана на палеца на крака, има нужда от превръзка, обаче не признава ни лепенки, ни бинтове, ни чорапи!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт