Отговори
# 540
Аз се надявам за момиче, но според мен най-вероятно ще е момче.

# 541
Аз сънувах, че съм родила момиче и се караме как да я кръстим.
Затова си сложих розова лентичка, пък после ако съм сбъркала ще я сменя.

Пуснете си една микробиология и ако е чиста, значи течението е нормално, ако не е чиста, най-вероятно са гъби  Mr. Green(то ще си излезе де)
Аз съм гъбясала и се мажа с Клотримазол, естествено след консултация с лекар.

# 542
  • Varna, Bulgaria
И аз съм по същия начин, мисля в мъжки род, а ми се иска мома, но каквото и да е -важното да е здраво.
Иначе и щерката се надява на сестричка, ама каза, че ако е братче, нямало да го върнем.

# 543
И аз съм по същия начин, мисля в мъжки род, а ми се иска мома, но каквото и да е -важното да е здраво.
Иначе и щерката се надява на сестричка, ама каза, че ако е братче, нямало да го върнем.
newsm62 да и аз мисля да не го връщам

# 544
Тихичко и аз да ви споделя,че се надявам много на момченце,но таткото пък се надява на момиченце,а за предчувствие - не мога да кажа,че имам такова Simple Smile
Хубава вечер на всички ви! Hug

# 545
Аз сложих че ще е момиче, а малката иска братче. С предната бременост бях убедена че ще е момче даже казвах на всички че е такова и накрая лекаря като ме гледа и вика искаш ли за знаеш пола момиче е и аз като гръмната. Даже не се зарадвах неможах да го усъзная доста дълго време.

# 546
Относно пола,надявам се да е момче.Но ако "дойде" пак момиче,няма да го върна  Laughing,само да са живи и здрави.
Огнена стихия,течението по време на бременност се засилва,нали знаеш. ConfusedС първата ми бременност си спомням че ми вземаха чак в 4-ти месец секрет и едва тогава ако се налага лечение се прави. Peace
По въпроса за болничните,доколкото питах и разпитвах няма коренна промяна в майчинството,ако естественно не е голяма разликата в заплатата по време на болничните и преди това.Но аз лично сметнах да си карам в болнични до края,тъй като имах желание да поработя някой друг месец,нооооо............ с това гадене и повръщане е мисия невъзможна.

# 547
Огнена стихия, и аз си нося още течението...  Sad

Лекувах гъбички октомври някъде и май пак са се върнали, незнам...Края на юли съм на преглед и ще питам лекаря за цитонамазка, че никой не отваря дума, а аз четох, че се прави сега... newsm78

# 548
Пробвайте да ги върнете  Joy  Много ме развеселихте!  Peace
Аз със синът ми имах много силно усещане, че е момче. Този път не е толкова силно, но сякаш ще е момиче. "Хем ни е ред, хем ни се пада" така да се каже.

# 549
С първото имах предчувствие и се оказах права....Сега обаче- нямам никакво.Ще чакам да се появи или док да ми каже... Mr. Green

# 550
Добро утро коремчета!! Hug

Как сте тази сутрин? Аз се уствам прекрасно, радвам се на прохадната сутрин... Simple Smile След 2 седмици започваме ремонт в къщи, та ще е малко натоварено...Аз исках да е август, за да съм минала третия месец, ама майстора не може тогава...Няма много да се натоварвам де, но си е притеснение - по цял ден майстори, а аз - в къщи...ше трябва да се ходи някъде, за да не дишам мърсотии... Thinking

На някой друг очертава ли му се ремонтче нещо? Ние не заради бебо - просто есента си оправихме 2 стаи и останалите 2 останала за пролетта, ама не стигахме, та сега ще е ... Grinning После ше очаквам идеи за спални - нея ще я правим основно нова   Simple Smile

Хайде, лек ден на всички ето я леката закусчица - няма как без нея... Laughing

# 551
  • София
Добро утро, момичета Simple Smile)). Вчера бях на лекар и видяхме малката точка. Пораснала е вече Crazy цели 2,8 см, видяхме и сърчицето. Много съм щастлива и много доволна от избора си на лекар. Взе ми секрет, даде ми куп направления за изследвания и на 22-ри пак ще ходя. Този път за БХС, мисля в МД, че каза че ще ме праща, но не помня точно. А за течението и аз имам, но предполагам, че следващия път ще ми изпише нещо вече. Не ме е качвал на магарето, което ме успокои, че се бях притеснила. Абе доволна съм, и щастлива.

Някой знае ли колко струва БХС-то? 

# 552
  • Varna, Bulgaria
Амидала13, въпреки, че за закуска унищожих 2 ябълки, сега ще бягам за допълнителна закуска  Mr. Green
Хей-я , радвам се за теб  Hug

# 553
hey_ya , някой беше споменал за 25 лв. за БХС 

# 554
  • София
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт