Отговори
# 60
lechugitka, той ми препоръча като по-добър вариант Реглан. Не се заинтересувах нито за едното, защото нямам намерение да ги пия! Иначе си абсолютно права за Деган-а! Бяха ми го дали предната бременност и тогава сериозно се бях набрала на лекарката! И при мен има подозрение върху витамините! Рядко се случвало, но ... Да ви кажа какво ми препоръча, че много помагало - чаша бира!
Момичета, такова течение си е нормално! Знам, че не е лесно да сшрете да се притеснявате, затова ви пращам  Hug

# 61
Здравейте, присъединявам се и аз! Разбрах, че съм бременна 1 ден преди да тръгнем за морето и нямах възможност да реагирам по никакъв начин. Днес се прибрахме. Тепърва ми предстои преглед при гинеколог. Знам само, че е дългоочаквана и желана бременност. Heart Eyes

# 62
Здравейте, присъединявам се и аз! Разбрах, че съм бременна 1 ден преди да тръгнем за морето и нямах възможност да реагирам по никакъв начин. Днес се прибрахме. Тепърва ми предстои преглед при гинеколог. Знам само, че е дългоочаквана и желана бременност. Heart Eyes
Добре дошла при нас Simple Smile
С теб се засичахме и в плетаческата тема Simple Smile
Успешна бременност ти пожелавам Hug

# 63
благодаря ви, много ме успокоихте.  Hug
Сега ходих няколко пъти до тоалетната и нищо няма. Не ме боли нищо. Ще си почивам, но имах толкова много неща да свърша и на изпит трябваше да ходя и на море щях да заминавам. Явно бебо не иска, така че ще почивам. Стискайте палци утре всичко да е наред...
Благодаря още веднъж, че ме успокоихте така..  bouquet  bouquet

# 64
Steisi добре дошла при нас Hug Желая ти много лека и изпълнена с приятни емоции бременност pacifier

# 65
Евридика, аз знам за ФМ при д-р Мазнейкова 60лв, това мин. година, сега не знам...

# 66
Фантази гърл, каква радост да срещна познати и тук.  Hug Ще си бременеем и плетем заедно. Аз още не съм се разписала при тях. Кас де променя всичко като забременееш.......... Доскоро гледах рокли и туники, а от две седмици - бебешко плетиво.
Евридика, благодаря за топлото посрещане!
Привет и на всички останали момичета! Лека бременност и още по-леко раждане ви желая.
За повръщането ми препоръчаха хомеопатични капки Вомитусхил. Ползвам ги с голям успех, помагат. Не знам как би се изказал за тях класически хомеопат, обаче.

# 67
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравей Steisi и добре дошла.Лека бременност и здраво бебче Hug

# 68
  • София
Добре дошла в отбора Стейси  Blush

# 69
Добре дошла в отбора на нарастващите коремчета Стейсти   bouquet  Уж още не личи,но аз вече с дънките си не мога да ходя,защото ми притискат много корема и боли,добре,че се затопля времето,а като захладнее - ще му мислим  Laughing Лека бременност ти желая и само хубави емоции! Hug

П.С.Във връзка със сутиените за бременни- Помощ!!! При нещата започнаха да излизат извън контрол.Последните ми сутиени ги преправяха от фирмата-производител от обиколка 75 Д на 70,със същата чашка,а още не бях забременяла,сега и те са ми омалели,а гърдите страшно много ме болят.Четох,че през бременността и по време на кърмене се носят сутиени без банели( аз не мога да си представя,как бих изглеждала с такъв,но ..... явно ще трябва).Благодаря ви предварително! Hug

# 70
Стейсти , добре дошла при нас   bouquet

Момичета спокойно за зацапването, полежете си, починете си и всичко ще мине  newsm51 Аз имах също в 4 г.с, точно бях разбрала че съм бременна и...помислих си че все пак ми идва, но отидох на лекар още вечерта...изписа ми Дуфастон и Но Шпа/дуфастона още си го пия, казаха ми до 14 г.с. да не го спирам/, и на следващият ден вече нямах зацапване...Явно не е нещо необичайно, аз също си бях изкарала акъла, но като попрочетох из форумите - ми то всяка втора жена май го е имала, така че - кураж и спокойно, почивка и само позитивни неща си мислете!!  bouquet

За ФМ - цена във Фемина - 70 лева, при Мазнейкова - 80/това са сигурни суми от тази година, за другите места сигурно пак така вървят.

# 71
Здравейте, Мими Джобното, Йоана, Тотони и Амидала!

През миналата бременност носих сутиен за кърмачки и ми беше много удобен. Сега изрових от архивите един за спортистки със закопчаване отпред, но ще си потърся или купя отново кърмачески.
И моят бюст се е увеличил много. Това даже май беше първият признак на бременността ми.  Embarassed
Става ми лошо от сладкиши и изобщо от въглехидрати - солети, хляб ,да не говорим за сладки и шоколад. Налитам на сирене и мляко, които преди недолюбвах. Странни неща стават!

# 72
П.С.Във връзка със сутиените за бременни- Помощ!!! При нещата започнаха да излизат извън контрол.Последните ми сутиени ги преправяха от фирмата-производител от обиколка 75 Д на 70,със същата чашка,а още не бях забременяла,сега и те са ми омалели,а гърдите страшно много ме болят.Четох,че през бременността и по време на кърмене се носят сутиени без банели( аз не мога да си представя,как бих изглеждала с такъв,но ..... явно ще трябва).Благодаря ви предварително! Hug

Аз си купих спортни още след като разбрах, че съм бременна Simple Smile много са удобни. Дънките и на мен не ми стават вече, имам само 2-3 чифта панталони, които ми стават.

Фантази гърл, каква радост да срещна познати и тук.  Hug Ще си бременеем и плетем заедно. Аз още не съм се разписала при тях. Кас де променя всичко като забременееш.......... Доскоро гледах рокли и туники, а от две седмици - бебешко плетиво.

Не съм започнала да гледам още бебешките, но май скоро време и на тях ще им дойде реда baby_neutral

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 22:01 от Fantasy_Girl

# 73
Момичета , днес бях на гинеколог . Оказа се че съм със съмнение за извънматочна бременност. Сега ще се моля  Praynig  до четвъртък малката точица да стигне до матката . Ако не успее........................ Cry

# 74
Момичета , днес бях на гинеколог . Оказа се че съм със съмнение за извънматочна бременност. Сега ще се моля  Praynig  до четвъртък малката точица да стигне до матката . Ако не успее........................ Cry
Здрасти стискам палци да слезе. Само ще ти кажа че при мен слезе на 11 ден закъснение, точно същия ден щяха да ми правят лапароскопия и преди нея ме гледаха и то беше слязло а предния ден нямаше нищо в матката.

Общи условия

Активация на акаунт