Отговори
# 645
Еййй, момичета, стига с тези мидени неща, че на нас, дето сме на другия край на България, по какво ще ни пращате сега ако ни се прияде а  Joy

# 646
Еййй, момичета, стига с тези мидени неща, че на нас, дето сме на другия край на България, по какво ще ни пращате сега ако ни се прияде а  Joy
Еее, айде сега, не сме татово време дето нямаше нищо по магазините ще скокнат татковците ще купят Wink Laughing

# 647
Дааа, ама прясно уловени миди няма как да вземат нали.. Wink Laughing

# 648
  • Варна, морето, сините вълни...
Аз съм ходила преди години на тая мидена ферма и умрях от глад, защото дори и риба нямаше, само миди и разни такива други морски...
А аз знам че не хубаво да ядем такива неща по време на бременност  newsm78

# 649
Дааа, ама прясно уловени миди няма как да вземат нали.. Wink Laughing
Заповядай на гости тогава, няма да те върнем Wink

Аз съм ходила преди години на тая мидена ферма и умрях от глад, защото дори и риба нямаше, само миди и разни такива други морски...
А аз знам че не хубаво да ядем такива неща по време на бременност  newsm78
Може да се ядат, но не всички видове риба, без тези, които живеят в дълбокото, акули и такива с високо съдържание на живак. Мидите са спорни, ама от 1-2 миди нищо няма да ви стане. Аз без морски дарове не мога, имам едни особено любими но няма да казвам кои са, че каквито сте ми пощеливи Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 21:03 от Fantasy_Girl

# 650
  • Варна, морето, сините вълни...
Да да по добре недей  Joy  Hug

# 651
# 652
Fantasy_Girl , ти как се озова при мен на термина, сега загледах, помня, че си бях сама за осми...

# 653
Fantasy_Girl , ти как се озова при мен на термина, сега загледах, помня, че си бях сама за осми...
Чичо доктор ни изчисли за тогава, а пък ние и без това си вървим 2-3 дена напред като размери Simple Smile и отговаряме на термина, който ни определи доки Simple Smile а не на този от календара дето го смята

# 654
Супер, значи ще сме двете на осми...със Стоичков - нали той е тогава... Joy

# 655
Супер, значи ще сме двете на осми...със Стоичков - нали той е тогава... Joy
Може да е тогава, не знам. От футбол не се интересувам, но виж на всички волейболисти мога да ти кажа кога са им рожденните дни Grinning

# 656
Фантази и Адмирала и на моята снимка от ехографа пише,че термина ми би трябвало да е на 8.2. и поред моите изчисления пасва.Ами да видим... Grinning

# 657
Фантази и Адмирала и на моята снимка от ехографа пише,че термина ми би трябвало да е на 8.2. и поред моите изчисления пасва.Макар,че и на трите ни лентичките ни показват различни дни.Аз моята скоро я промених,като я направих с очаквания термин,мнесто датата на последния цикъл.Ами да видим... Grinning
П.С.Сори за двата поста,без да искам се получиха,исках да редактирам,а то какво стана ...

# 658
Mnogo se radvam da ti e 4estito i az sum v petuk na ehograf;)uspeh i leka bremennost.

# 659
И ние правим ремонт и то сериозен. Вдигаме стена, прокарваме ВиК, кабели ... голямо чудо е вкъщи! Бяхме го почнали като разбрахме, че съм бременна. Сега си пуснахме майстора (баща ми) 3 седмици почивка, че и в болница свари да влезе и излезе благополучно! Сега още си го чакаме, но ще почакаме! Няма да му вадя душата на човека, че и здравето!
И аз все преяждам май! Голяма лакомия! И все тестеничко търся  Crazy обаче моето сутрешно гадене стана следобедно и като мине 2-3ч се почва до никое време през нощта! През нощта пък не мога много да спя, а като спя сънувам. Сънувам родата, сънувам ядене, после пак родата докато яде яденето ...  Laughing
Като родя бебето със сигурност ще е при нас. Дори да се наложи безумието да спим 4 в стаята (защото баткото неизменно ще ревнува и ще държи да е при нас предполагам), въпреки свободните още две стаи Laughing
И майка ми е на 8.02  Joy Тя си каза, че това ще е детето на баба, нейната зодия и ще е много добро  Laughing Ако и уцели датат ще е чудо и приказ!

Общи условия

Активация на акаунт