Отговори
# 90
chin, мила, много много съжалявам и те прегръщам  Hug

Бъди силна, не се поддавяй на отчаянието, дано скоро пак видиш двете чертички , и пак се присъединиш, винаги ще има едно местенце при нас за теб  Hug

# 91
chin съжалявам за случилото се.Знам, че каквото и да кажа няма да заличи мъката ти, но ....кураж.Следващия път ще се получи.
 И аз продължавам да кървя.Особено сутрин като стана от леглото е доста.Ами майка му стара....каквото сабя покаже.И през гърба да се пръсна, не мога да променя нещата.Имам страхотно много лични проблеми, подложена съм на невероятен стрес, може и за това да е....Кой знае.
 Хубав ден на всички. Hug

# 92
chin,миличка,каквото и да кажем,едва ли ще успеем да намалим болката ти по някакъв начин. Cry Съжалявам,не губи вяра въпреки всичко и продължи смело напред.Надявам се много скоро да видиш отново двете чертички и този път да им се радваш 9 месеца,а след това и цял живот на едно прекрасно създание!Бъди силна и ще успееш! Hug

# 93
  • област Варна
chin съжалявам мила, дано поне да се изхвърли само или доктора държи да се действа бързо.
Бенджолина права си, аз нещо съм сляла двата поста, пак заради еднаквите аватари  Laughing Трудно се събуждам сутрин.
kremi_y да задам тъпия въпрос - с вагинален или коремен те гледаха. Не знам дали има такова медицинско понятие, като псевдосак, но аз ако бях на твое място щах на своя глава да си направя кръвен тест и да потърся второ лекарско мнение.

# 94

И аз продължавам да кървя.Особено сутрин като стана от леглото е доста.Ами майка му стара....каквото сабя покаже.И през гърба да се пръсна, не мога да променя нещата.Имам страхотно много лични проблеми, подложена съм на невероятен стрес, може и за това да е....Кой знае.
 Хубав ден на всички. Hug

Момичета, нали знаете колко е важно да не се нервираме сега, а да сме щастливи ...Мога да ви посъветвам да си хапвате по малко шоколад, защото той спомага за отделянето на хормона на щастието/този съвет ми даде медицинско лице Naughty/

И мноооого спокойствие, не хабете излишни нерви, сега ние сме най-важните, всичко друго е без значение! Hug

# 95
chin, дано скоро станеш отново част от някоя отчетна темичка, чакаща бебета! Горе главата и смелост!
креми, дано всичко да се оправи при теб!

Поздрави на всички, които празнуват днес! Черпя по случай именния ден на сина си!

# 96
  • област Варна
Вижте какво намерих, който иска "да си види" бебето. http://www.ivanbelchev.com/myembryo/bg/embryo.htm

# 97
chin,съжелявам мила!Вярвам че много скоро ще се запишеш в друга отчетна темичка и всичко ще е както трябва!   bouquet Пожелавам ти го от сърце!
Стейси,да ти е жив и здрав именника и много да слушка след появата на бебчо!
Espinoza,хубав линк  Hug

# 98
С  вагинален беше прегледа. Мислех си да отида при още един кекар за второ мнение , но не е ли опасно още едно бъркане , че и в четвъртък пак .

# 99
  • област Варна
Абе хора до къде Ви бъркат с тея вагинални ехографи? Аз имам чувството, че като си слагам Утрогестана във влагалището си бъркам доста по надълбоко с пръст. Е верно не е толкова широк и верно моята лекарка е много внимателна, ама чак да Ви бъркат. Вие секса спряхте ли го? Ако не сте го спрели направо си е смешно, че се притеснявате от бъркане с ехограф.
kremi_y това не беше пряко към теб, просто ми е любопитно дали се подлагате на друг вид бъркане, а Ви е страх от ехографа.

# 100
Здравейте!
Да почерпя-днес се родих
http://http://www.2fukli.net/new/033-SAHER.jpg/

Чин-съжалявам! Дано скоро се включиш към друга темичка тук! Hug

# 101
  • област Варна
огнена стихия честито, голяма да пораснеш... на коремче и най-готината бебка на финала.
Вие в какъв род говорите за точката?

# 102
Огнена стихия,честит рожден ден!

# 103
Не немога да се оплача от докторката .Беше мноого внимателна, даже по едно време си помослих ,че изобщо не го пъхнала дори.
Притеснението ми е че не всички са толкова внимателни. Едно момиче от форума беше споделило , че точно след един такъв преглед с по- губо пъхане на ехографа и исе появило кървене , а след това и прекъсване на бременността. ( Моля да ме извини , но не се сещам точно за  ника и )
Та затова се притеснявам.
Знам , че не е за тази тема но моля дайте име за някой добър диагностик евентоално да отида и на още един лекар.

Честито , Огнена стихия ! smile3525 bdbaloni

# 104
Chin, мила много съжалявам и не губи кураж, следващия път всичко ще е ок.Само да ти кажа при мен как се стекоха нещата.Преди Лекси бях бременна и в почти същата седмица като твоята направих спонтанен аборт...изчаках точно три нормални цикъла и отнова бях с двете чертички в ръка...и така се роди Алексия Simple SmileТака че, мила горе главата, Hug

Общи условия

Активация на акаунт