Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания трябва да направя и кога по време на бременност?
Какво представлява кървенето по време на бременност?
Какви са препоръките за предотвратяване на зацапване по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания трябва да направя и кога по време на бременност?
Изследванията, които трябва да направите по време на бременност, включват кръвни изследвания за хепатит B, HIV, австралийски вирус, сифилис и Васерман. Обикновено тези изследвания се правят при установяване на бременност и след като се види сърдечен ритъм. За фетална морфология (ФМ) се препоръчва да се направи между 11-13 седмица от бременността. Биохимичният скрининг (BHS) трябва да бъде направен най-късно 24 часа преди самото изследване. Важно е да се консултирате с вашия лекар за точните дати и процедури, които трябва да следвате.
-
Какво представлява кървенето по време на бременност?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на зацапване по време на бременност?
-
Какво представлява извънматочната бременност?
-
Какви са препоръките за жени, които изпитват кървене по време на бременност?

А положението наистина е нетърпимо - вие ми се свят, та направо ми се струва, че мога да припадна... и само закуска в леглото и продължаване на спането до обед ме правят човек.

Днес бях на лекар и се "видяхме" с точката. Сърчицето бие, а дребчо се оказа развит за 7 седмици и 3 дни,12.6 мм. Според ехографа терминът ми е 12.02.2011
Фентъзи не ме сменяй още. Лекарят се зачуди дали не ми става лошо и повръщам от витамините и за сега ги спирам. Изписа ми Деган и Неуробекс. Неуробекс-а също са витамини, но май само А и Б. 
. минавам само да ни честитя новата темичка. Фентази пак се е справила блестящо в оформлението
.