Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 151 989
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Някой нещо да сподели за Цветкова? newsm78
Аз имам лични впечатления - перфектна и като човек, и като преподавател!  Peace

# 676
  • София
На сайта на СМГ е качен графика на курсовете за м. април.

http://smg-bg.info/index.php?option=com_content&view=section … 13&Itemid=181

Моето дете беше записало малко по различни дати и часове, но сега дадените са ни доста по-удобни.

# 677
  • София
22 април (петък) неучебен ден ли е? Влязох във сайта на МОМН, но не видях нищо за
великденска ваканция  newsm78

# 678
  • София
22 април (петък) неучебен ден ли е? Влязох във сайта на МОМН, но не видях нищо за
великденска ваканция  newsm78

Неработен и неучебен -  петъка преди Великден, обявиха го преди една или две години за официален неработен ден.

А другите размествания са явно заради Великденското състезание, което ще е на 16.04. Вие ще записвате ли децата си за това състезание?

# 679
# 680
  • София
Вие ще записвате ли децата си за това състезание?

tufche, благодаря, забравила съм  Hug
За Великденското ще ги запиша и двамата, още повече, че курсът е изместен следобед
и няма да се налага да го пропуска.

Фран, благодаря и на теб за почивните дни.  Hug
Май няма да се преуморят от учене през април  Simple Smile

# 681
  • у дома
Вие ще записвате ли децата си за това състезание?

tufche, благодаря, забравила съм  Hug
За Великденското ще ги запиша и двамата, още повече, че курсът е изместен следобед
и няма да се налага да го пропуска.

Фран, благодаря и на теб за почивните дни.  Hug
Май няма да се преуморят от учене през април  Simple Smile
И през май също няма да се изморят кой знае колко-тогава са неучебни още и единият ден на матурата за 12 клас и двата дни на ВО по БЕЛ и математика за 7 клас...Та учебната година си е кажи-речи свършила...

# 682
  • Там, където ме обичат
Май наистина е така!

# 683
  • София
Къде може да се провери за датите за пробни изпити?

# 684
Още няма обявена дата за следващия пробен изпит. Сега е "тренировъчно състезание" Simple Smile

# 685
Здравейте, кой учител по математика ще препоръчате за 7 клас? Сигурно има вече такива въпроси, но нямам възможност да чета 46 стр. Сега тя е в шести.

# 686
Още няма обявена дата за следващия пробен изпит. Сега е "тренировъчно състезание" Simple Smile

НА КОЕ КАЗВАШ" ТРЕНИРОВЪЧНО СЪСЪЕЗАНИЕ"?

# 687
НА КОЕ КАЗВАШ" ТРЕНИРОВЪЧНО СЪСЪЕЗАНИЕ"?
На пробния изпит. Laughing

# 688
НА КОЕ КАЗВАШ" ТРЕНИРОВЪЧНО СЪСо0ЪЕЗАНИЕ"?
На пробния изпит. Laughing

Цитат
Още няма обявена дата за следващия пробен изпит. Сега е "тренировъчно състезание" Smile

от написаното не личи да говори за пробния изпит, нито се разбра каккво е " сега"... затова попитах......!

# 689
Преди няколко години сегашното Математическо състезание "Откриване на млади таланти" , което се провежда около 20-ти юни веднъж годишно, се наричаше: Конкурсен изпит за прием в СМГ

Сегашните Тренировъчни състезания по математика, които се провеждат веднъж на два месеца, преди години им викаха Пробни изпити.

Общи условия

Активация на акаунт