Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 151 985
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 660
аз да попитам ...
за кандидатстването лед 4 клас ....
 Европейското кенгуру е третия или четвъртия изпит от който се събират точките ..... / все имам чувството че сме пропуснали някое състезание  Rolling Eyes /
Четвърто състезание

1. Софийски математически турнир – 23 октомври 2010

2. Състезание „Черноризец Храбър” – 01 ноември 2010

3. Областен кръг на олимпиадата по математика - 12 март 2011

4. Състезание „Европейско кенгуру” – областен кръг - 19 март 2011
(състезанията са подредени в хронологичен ред)

# 661
даааааа.... така си и помислих .... моят никой не му бил казал за това миналата събота и не се яви ..... пак нещо не е доразбрал  Crazy

# 662
  • София
Миналата събота беше втори кръг, може да не се е класирал за него (като злополучният ми синковец  Laughing).

# 663
От известно време си водя статистика за децата, които ходят при Златилов, за който беше голяма борба записването на 1-ви юли.  Тъй като на много мои познати децата са в 4 - ти клас при Златилов следя резултатите им от пробните изпити - ами те са дори под задоволителния минимум.
Тъй като моето дете го записах при Антони Стоянов - ние сме сега 3-ти клас, се чудя дали да го местя в 4-ти при "величието".  Същевременно синът ми казва че Стоянов е невероятен и ако кандидатства в СМГ, то ще е заради преподавателя.  newsm78

# 664
  • София
Аз мисля, че никъде положението с подготвителните модули не е чак толкова идеално, макар че никой не коментира. Например аз мислех още за втория модул да го местя от групата на Николов, но в крайна сметка се отказах. Явно трябва здраво залягане и това съвсем не означава само в курса, а предимно у дома. Щом твоето дете харесва преподавателя си, значи му грабва вниманието, а това е много важно. Как е успехът във вашата група, сравнен с този на децата при Златилов?

# 665
  • София
И аз съм на мнение, че представянето не зависи само от преподавателя, а трябва и вкъщи доста да се потрудят. Ние също сме при Николов, господинът е с много опит и това, което си запишат децата като правило е доста полезно, но всичко останало (брой задачи, решени за домашно и т.н.) си остава пожелание и ако аз не я карам да решава, ще си остане с написаното в клас.

Междудругото, Sammer7, какво са взели в неделя, че ние пропуснахме? Благодаря предварително!

# 666
  • София
Взели са движение в кръг и движение по наклон. Записали са всичко, което трябва да се покрие като материал в трети модул:движение, календар, множества, Дирихле, лице на квадрат и правоъгълник, ребуси, преброяване.
Записали са и следващите занятия: 26.03.11, 16.04.11, 23.04.11, 30.04.11

Доколкото се ориентирах в тази тетрадка  #Crazy

# 667
Тъй като моето дете го записах при Антони Стоянов - ние сме сега 3-ти клас, се чудя дали да го местя в 4-ти при "величието". 
Нека детето си остане при преподавателя, който харесва. Peace
Със Златилов нещата малко са пресилени. Колкото и добър преподавател да е, насила никого не може да вкара в СМГ.
И е вярно това, че при него се бутат родители с прекалено големи амбиции, чиито деца непременно трябва да учат в СМГ.

# 668
  • София
Взели са движение в кръг и движение по наклон. Записали са всичко, което трябва да се покрие като материал в трети модул:движение, календар, множества, Дирихле, лице на квадрат и правоъгълник, ребуси, преброяване.
Записали са и следващите занятия: 26.03.11, 16.04.11, 23.04.11, 30.04.11

Доколкото се ориентирах в тази тетрадка  #Crazy

Благодаря много! Много странно, че ще имат занятие на 23.04., по Великден!

# 669
От известно време си водя статистика за децата, които ходят при Златилов, за който беше голяма борба записването на 1-ви юли.  Тъй като на много мои познати децата са в 4 - ти клас при Златилов следя резултатите им от пробните изпити - ами те са дори под задоволителния минимум.
Тъй като моето дете го записах при Антони Стоянов - ние сме сега 3-ти клас, се чудя дали да го местя в 4-ти при "величието".  Същевременно синът ми казва че Стоянов е невероятен и ако кандидатства в СМГ, то ще е заради преподавателя.  newsm78

Щом твоето дете си харесва преподавателя, не го мести.
Що се отнася до децата на този Златилов - те не са влизали в неговата група с изпит. Не знам подробности за различните преподаватели, но като цяло предполагам, че разликите в уменията им са минимални. За сметка на това качествата на децата се различават много. И съм склонна да си мисля, че точно родителите на деца с проблеми са давали мило и драго да се доредят при Златилов. И затова представянето на децата едва ли е мерило. Впрочем наскоро дъщеря ми си купи един сборник за кандидатстване след 7 клас, писан от няколко учители от СМГ, в т.ч. и Златилов. Та на гърба пишеше, че той бил учител на годината по математика за 2010 година. Това все пак е някакво признание.  А и сборникът си го бива.

# 670
Някой нещо да сподели за Цветкова? newsm78

# 671
Дали не са излезли вече резултатите от Кенгуруто в СМГ, на много места вече ги обявиха..

# 672
  • Sofia
FAIRY MAM , остави детето при Стоянов  Peace.
Първо , защото го харесва!
 Второ - преди 3 год. , когато кандидатства синът ми / когото не приеха /, имаше доста приети деца от неговата група . С годините се оказа , че децата не станаха състезатели , и явно той доста им е помогнал за да успеят да се справят с изпита.
 Трето / най-важно!!!/ - запали в детето ми  желанието да се занимава с математика! Сега / вече 7-мокласник/ няма друго желание , освен да влезе в СМГ!
 Желая успех на детенце   bouquet!

# 673
Виждам, че има доста набедени или не имена, възприемани като светила.
Не знам при другите преподаватели как е, но синът ни е при г-жа Станчева. Искам специално да я похваля. Човекът си ходи с мерак, а след занятие няма търпение да седнем в колата и да започне да ми обяснява интересните задачи, които им е показвала госпожата. Като успехи винаги сме в челните места, но тук си зависи и от детето.
Така че от нас, един голям плюс за г-жа Елена Станчева.

пс. Нещо ново за резултати от ЕК в СМГ?

# 674
В книжарницата на СМГ казаха - понеделник...

Общи условия

Активация на акаунт