Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 151 980
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 645
СМГ си имат начини да разберат кои деца са много добри математици и евентуално бъдещи състезатели, които ще печелят медали. Повечето от тях са в "а" паралелка. В това съм убедена 100 %.

Останалите деца са разпределени равномерно по паралелките.
За мен това няма никакво значение. Говоря и от личен опит с голямата си дъщеря, която изкара максимален брой точки/21/ на конкурсния изпит преди години и беше разпределена във "в" паралелка.

Пожелавам на всички през месец юни да я "докараме" до там, че да обсъждаме паралелките, в които ще попаднат децата ни. Peace

# 646
Цитат
Пожелавам на всички през месец юни да я "докараме" до там, че да обсъждаме паралелките, в които ще попаднат децата ни. Peace
дано !!!   newsm10

# 647
  • София
Пък аз като абсолютна нетерористка и отдалечена мно-о-ого от математиката също съм доволна от дъщеря ми,която е с 29 точки и на 23 място. Grinning
Поздравявам всички дечица за усилията им.  Grinning

# 648
  • София
Успех на класиралите се на олимпиадата утре! Ние сме в 119 у-ще.
Да не забравите личните карти на децата, аз цял ден си напомням. Досега не ни ги бяха искали.

# 649
Да не забравите личните карти на децата, аз цял ден си напомням.
Много ти благодаря за напомнянето. Hug
И ние сме в 119-то СОУ. Надявам се организацията да е на ниво.
Списъци с разпределението по стаи ще има утре сутринта във фоайето.
Успех и от мен!

# 650
Някой би ли могъл да ми каже часа при Елза Борисова дали е днес от 14 или утре от 8 (за 3-ти клас иде реч)?
Че пак сме неразбрали  Embarassed

# 651
  • София
Някой би ли могъл да ми каже часа при Елза Борисова дали е днес от 14 или утре от 8 (за 3-ти клас иде реч)?
Че пак сме неразбрали  Embarassed

Lennyh, на страницата на СМГ има график на курсовете за м. март. Не знам коя група сте (има
различни дати за I и II група), ти сигурно ще се ориентираш.

# 652
Девойки, привет! Моя младеж прекъсна, не усетихме ефект просто. Сега търся частен учител, който да идва вкъщи. Бихте ли ми препоръчали някого? 

# 653
минзухар, от преподавателите в СМГ едва ли ще намериш някой да занимава младежа вкъщи.
Иначе, най-обикновен учител по математика запознат с тази материя би ти свършил работа.

А за какво са му частни уроци?
Ще кандидатствате ли?

# 654
  • София
минзухар, ако намериш някой, би ли споделила, аз смятам, че и Иво има нужда от допълнително решаване, а аз често не мога да му помогна.

# 655
Нее, не ми трябва светило от СМГ, средна хубост  учител търся  Simple Smile .  Няма да кандидатства сега, просто донесе една четворка и баща му истеряса, преслуша го и установил някои пропуски..
Като намеря ще свирна, Бърди.

# 656
  • София
Хаха, точно за една четворка и при нас иде реч  Laughing Само че след 2 забележки как говори в час и пречи, та хептен.

# 657
За една четворка и някакви пропуски в училищен материал търсите частен учител в четвърти клас? Thinking

# 658
  • София
Фран, ние имахме намерение да кандидатства в СМГ, ходи на курсове от миналата година и уж нещата вървяха добре, ама напоследък не съвсем. Та искам да седне с него човек, който е наясно и да ми каже от недостатъчно работа ли идват проблемите, или просто не е за там детето.

# 659
аз да попитам ...
за кандидатстването лед 4 клас ....
 Европейското кенгуру е третия или четвъртия изпит от който се събират точките ..... / все имам чувството че сме пропуснали някое състезание  Rolling Eyes /

Общи условия

Активация на акаунт