Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 153 681
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 690
А кога е следващото Тренировъчно състезание?

# 691
Преди няколко години сегашното Математическо състезание "Откриване на млади таланти" , което се провежда около 20-ти юни веднъж годишно, се наричаше: Конкурсен изпит за прием в СМГ

Сегашните Тренировъчни състезания по математика, които се провеждат веднъж на два месеца, преди години им викаха Пробни изпити.

Joy Joy
 ми да си опресни речника колежката  предлагам  Joy Joy...шегувам се, мерси ! просто прозвуча като да има някакво тенировъчно съсътезание за пробния изпит Simple Smilenewsm10

# 692
Исках да питам дали след края на този модул ще има още един пробен изпит или следващия е направо изпита за приемането?

# 693
  • София
Исках да питам дали след края на този модул ще има още един пробен изпит или следващия е направо изпита за приемането?

Като гледам в сборника за младите таланти, как е било миналите години, трябва да има още два пробни изпита (тренировки за състезанието) - един след третия модул и един по време на четвъртия модул.

# 694
и аз мисля,че има още 2 пробни изпита...

# 695
Аз пак с данни от миналата година (дано да съм полезна):
Прегледах си екселските файлове с резултати - пробни изпити е имало на 24 април, 16 май и 6 юни.

# 696
  • София
Моят син е записал в тетрадката си , че пробен изпит ще има на15.05. Simple Smile

# 697
  • София
Моят син е записал в тетрадката си , че пробен изпит ще има на15.05. Simple Smile

Добре, че има и такива деца в тая тема, че и майките на завейчовците да сме в час  Laughing Благодаря, че сподели  Peace

# 698
НА КОЕ КАЗВАШ" ТРЕНИРОВЪЧНО СЪСо0ЪЕЗАНИЕ"?
На пробния изпит. Laughing

Цитат
Още няма обявена дата за следващия пробен изпит. Сега е "тренировъчно състезание" Smile

от написаното не личи да говори за пробния изпит, нито се разбра каккво е " сега"... затова попитах......!

Извинявам се, че в опита си да бъда кратка, се оказах неточна.
Имах предвид това, че тази учебна година пробния изпит в СМГ го наричат тренировъчно състезание.

# 699
Благодаря, момичета!
Започнало е приемането на плащания за четвъртия модул. Дано в събота да работи книжарницата, за да отметна и тази работа.

# 700
Благодаря, момичета!
Започнало е приемането на плащания за четвъртия модул. Дано в събота да работи книжарницата, за да отметна и тази работа.

Ти ме шашна?! А кога свършва 3-ят модул? И кога е пробният изпит? Успяхме само веднъж да отидем на този модул покрай различните мат. съст., ваканции, отучвания, премествания на часове. Ето и утре няма да можем да присъстваме.

# 701
  • София
Каква е таксата за последния модул и до кога е срока?

# 702
  • София
На сайта на СМГ е написано, че тренировки по математика за 3,4 и 7 клас ще има на 15.05.2011.

# 703
До колкото зная таксата е 150 лева и последният модул започва от 30 април.
tufche, благодаря. Не се сетих да погледна на сайта на СМГ.

# 704
По мои сметки трети модул свършва на 7.05. Предвид, че са почивни дни е възможно занятието да се измести или на 6.05, или на 14.05. В такъв случай четвърти модул ще започне около 20.05.
До тогава би трябвало да са взети всички теми от читанката.
Четвърти модул е по-различен и интензивен през месец юни. Решават се задачи от други сборници и теми, които обхващат целия материал.

Общи условия

Активация на акаунт