Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 151 941
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 105
       И ние сме при Елза Тодорова от 8 часа.Аз знам,че стаята ще ни бъде посочена сега като отидем на 25 .09!Ние пазим бележката за щастие,но си мисля,че дори и да е загубена,  ръководството на СМГ вероятно имат списък със записалите се и ще Ви проверят по име!

# 106
Mnogodetna mama , на нашата квитанция е посочено в коя стая е детето.
Разгледай по-добре вашата. Може да не си я видяла.
Но ако не е посочена стая, със сигурност на 25-ти ще има списък с разпределението на децата.

# 107
         Да,Фран Джонсън,така е!
 Стаята е посочена на бележката,но понеже мъж ми е ходил да записва детето и аз не съм обърнала внимание на този факт!

# 108
  • София
Момичета, колко е продължителността на един модул?

# 109
Момичета, колко е продължителността на един модул?
10 съботни занятия, т.е. около 2 месеца.

# 110
  • София
Благодаря!

# 111
  • София
         Да,Фран Джонсън,така е!
 Стаята е посочена на бележката,но понеже мъж ми е ходил да записва детето и аз не съм обърнала внимание на този факт!
А кой номер е посочен на вашата бележката - нали сте при Елза Тодорова в 3 клас?

# 112
дороти, кажи нещо за самото училище, какво е нивото в сравнение със смг - не само по математика, а и по другите предмети. интерекувам се след 4 -ти клас

# 113
Ние сме утре от 8 часа, 3 клас при Елза Тодорова. Стаята е 212. Макар че на квитанцията ни пише вместо 25.09. - 29.09.  Rolling Eyes

Освен тетрадка и химикал, какво друго се изисква?

Успех на всички ранни птички утре!  Grinning

# 114
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Ние сме утре от 8 часа, 3 клас при Елза Тодорова. Стаята е 212. Макар че на квитанцията ни пише вместо 25.09. - 29.09.  Rolling Eyes

Освен тетрадка и химикал, какво друго се изисква?

Успех на всички ранни птички утре!  Grinning
Засега- нищо. Утре госпожата ще ви каже кои читанки, сборници, учебни тетрадки и т.н ще ви трябват. Впрочем, аз задължително слагам бутилка вода и нещо дребно за подхапване.
Успех на всички деца през новата курсова година Laughing и дано всички останат доволни от направения избор и крайния резултат Peace

# 115
Хайде и ние утре рано сме от 8 часа при Елза Тодорова!Стегнахме си раничката и вичи сме си легнали,а вероятно и заспали! Crossing Arms
Да им е успешна новата" математична" година!

# 116
  • София

Благодаря за информацията!  bouquet

# 117
Да пожелаем здраве и кураж на децата в новите срещи с математиката!
Дано тези, които искат да продължат в СМГ след 4 и 7 клас да успеят да сбъднат мечтите си, а останалите да се почувстват обогатени и удовлетворени от успехите си със задачите!
За протокола, дъщеря ми е в четвърти клас при г-жа Елза Тодорова, при която беше на курс и миналата година. Не е математически гений, но курсовете и помогнаха да има самочувствие и да не се плаши от задачите. Още не сме решили дали ще кандидатства в края на годината, но то ще си покаже от пробните изпити и домашните как се справя. Дори и да не учи по нататък в СМГ съм сигурна в ефекта от курса, който вече е изпитан и при голямото ми дете.
Още веднъж, успех на децата!  Hug

# 118
Отрочето - 4 кл. е  супер ентусиазирано, при г-жа Савова. Разчитам на тая жена, мъжо също е впечатлен от нея.  Peace

# 119
Отрочето - 4 кл. е  супер ентусиазирано, при г-жа Савова. Разчитам на тая жена, мъжо също е впечатлен от нея.  Peace
j
Значи сме в една група Simple Smile newsm10

Общи условия

Активация на акаунт