Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 152 821
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 90
Мили мами,
всички ли сте записали децата си още през лятото?!? Аз май сам закъсняла. Някой може ли каже дали все още има места в групите?

Ние миналата година ходихме на курсове в НПМГ и сме много доволни. Не падаме под 10-ката в класациите на основните състезания, а в 107-мо бяхме на 1-во място. Ако някои иска инфо - насреща съм.

# 91
Ако някои иска инфо - насреща съм.

Не я пести, давай я насам! Всички искаме добри резултати, така че дай максимално количество информация и за курсовете в НПМГ!

# 92
Сина ми го записахми при г-жа Станчева от 10.30 , ако има друг който е записал детето си при нея нека да пише, че да можем да си обменяме информация.

И моята дъщеря е от същия час при нея. Така, че ще се радвам да обменяме информация! Simple Smile

# 93
Госпожата която води курсовете в НПМГе Румена Маринова - изключително внимателна дама. Страхотно поднася материала. Диофантови уравнения, множества - сечения, комбинации, пермутации - така интересно обяснява, че материала се запомня още в час. Не се налага да се ангажирате допълнително с подготовка на детето.  Или пък то да пише домашни. Материала се усвоява и утвърждава в час. Г-жата е поела ангажимент да ги записва и внася таксите за състезанията, да ги подготвя за тях и наистина резултатите са добри.

# 94
  • София
Госпожата която води курсовете в НПМГе Румена Маринова - изключително внимателна дама. Страхотно поднася материала. Диофантови уравнения, множества - сечения, комбинации, пермутации - така интересно обяснява, че материала се запомня още в час. Не се налага да се ангажирате допълнително с подготовка на детето.  Или пък то да пише домашни. Материала се усвоява и утвърждава в час. Г-жата е поела ангажимент да ги записва и внася таксите за състезанията, да ги подготвя за тях и наистина резултатите са добри.
А кой клас ще бъде детето?

# 95
Ето още информация за курсовете в НПМГ. http://www.npmg.org/index.php?page=mathkurs
Само се чудя да не би публикацията да е била рекламна Simple Smile Потребител с 3 публикации и защо иска да се записва в СМГ  на курсове щом в НПМГ е чудесно Simple Smile

# 96
  • София
Госпожата която води курсовете в НПМГе Румена Маринова - изключително внимателна дама. Страхотно поднася материала. Диофантови уравнения, множества - сечения, комбинации, пермутации - така интересно обяснява, че материала се запомня още в час. Не се налага да се ангажирате допълнително с подготовка на детето.  Или пък то да пише домашни. Материала се усвоява и утвърждава в час. Г-жата е поела ангажимент да ги записва и внася таксите за състезанията, да ги подготвя за тях и наистина резултатите са добри.

В края на миналата учебна година за коментари и обсъждания извън темата форумът ни беше забранен!
Моля, не повтаряйте грешката!
Ако искате да си коментирате курсовете в НПМГ /НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ТЯХ - НАПРОТИВ/ , то си направете нова тема.

# 97
В края на миналата учебна година за коментари и обсъждания извън темата форумът ни беше забранен!
Моля, не повтаряйте грешката!
Ако искате да си коментирате курсовете в НПМГ /НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ТЯХ - НАПРОТИВ/ , то си направете нова тема.
Embarassed Sorry!
Виноват! Blush

# 98
В СМГ все още има места.

# 99
MariAna66, и ние сме при г-жа Борисова, от 10,30 ч.
Някой друг има ли? Не е лошо да се посъберем, да направим отделна тема...
Успех на всички!

# 100
  • София
Здравейте, ние записахме дъщеря ни (3 клас) при г-н Стоянов от 10.30 ч. Като чета, до момента няма други записани при него. Надявам се, да не сме единствените, направили този избор. Simple Smile

# 101
днес звънях в смг по повод курсовете за трети клас. има свободни места само при савова и слабакова - може ли някой да даде мнение за тези две госпожи.

# 102
Миналата година в 3 клас бяхме при Савова, харесва му на сина ми, тази година - пак при нея.

# 103
  • София
Моля, за помощ някоя от майките, чието детенце в 3 клас е записано при Елза Тодорова от 8 ч. Praynig Загубила съм си бележката, която ми дадоха при записването.  Помня, че първият път е на 25 септември, но не помня в коя стая ще се провеждат занятията.

# 104
Загубила съм си бележката, която ми дадоха при записването. 
Госпожата ще изисква квитанциите да бъдат прикрепени към тетрадката по математика на всяко дете.
Ако сте я изгубили, сподели това с Е.Тодорова.

Общи условия

Активация на акаунт