Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 153 446
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте,
Моят хлапак е записан при г-н Николов в групата на четвъртокласниците. Не е ходил на подготовка в трети клас, безумно е мързелив, но доколкото го усещам, лесно схваща. Мисля, че му трябва някой да го запали и да му даде крила, за да си вярва повече. Иначе таткото и чичото са математици, ама няма кой за 5 минути да се занимава с него - просто няма време, така че това напълно го изключвам.
Ако има и други съфорумки, при Николов, ще се радвам да си сътрудничим Simple Smile
От това, което видях като коментари за него, мисля, че е подходящ. Според мен умението да обясниш на децата, така че да разберат, го притежават много малко учители, пък били те и отлични математици. Все пак не ми излиза от главата защо  di vana е преместила детето си? Бихте ли ми отговорили на лични?

# 76
  • София
Искам да помоля и divana ако прочете моите излияния  Laughing Laughing да се свърже с мен...

Divana премести децата си от групата на г-н Николов по средата на учебната година при друг преподавател.
Можеш да й пишеш на ЛС за евентуалните причини.

Абе, хора, няма такова нещо! Прегледах постовете на divana около записването на децата и и съм убедена, че още от началото ги е записала при г-жа Борисова - явно е станала грешка.
В крайна сметка вярвам, че  изборът на г-н Николов е бил правилният. Поживьом-увидем. Успех на малчуганите!

# 77
Избора на преподавател е важен, но много малко деца на тази възраст сами сядат да решават задачи.Родителския контрол е от изключително значение.Детето може да е схватливо, но ако не решава в къщи всички задачи след взетата вече тема.........Така , че не се притеснявайте за преподавателя, а лично проверявайте знанията на детето си.Познавам дете, което ходеше и  на двата курса и не влезе и друг случай на дете, което ходеше само в 4ти клас и влезе в СМГ.Ако детето е в 7 клас нещата стоят по друг начин, но в 4 клас  са още много малки и неосъзнати/поне при нас беше така/.Отделете  им повече време тази година и няма да съжалявате!Успех!

# 78
Здравейте,
Моят хлапак е записан при г-н Николов в групата на четвъртокласниците. Не е ходил на подготовка в трети клас, безумно е мързелив, но доколкото го усещам, лесно схваща. Мисля, че му трябва някой да го запали и да му даде крила, за да си вярва повече. Иначе таткото и чичото са математици, ама няма кой за 5 минути да се занимава с него - просто няма време, така че това напълно го изключвам.

и при нас ситуацията е долу-горе същата.
Аз ходих да запиша сина си на третия работен ден - - 5.07 -  и нямаше никаква опашка, само с една жена се разминахме. Записах го в групата на Гигова - нищо не споменавате за нея, но я избрах, защото приятелят на сина ми е бил миналата година в нейната група, искаха и тази да са при нея, а аз исках децата да са заедно. Родителите на момчето не са ми приятели, не ги виждам често и не съм ги питала....  Някой сред вас има ли впечатления от нея? Ако да, би ли споделил - за да знам какво ни очаква...

# 79
  • София
Ние бяхме при Гигова миналата година, но не съм доволна - не им проверяваше изобщо домашните например, а е имало случаи да не успеем да се справим с някоя задача и да искам да видя как се решава. Аз също си имам вина, че не говорих с нея по въпроса де, но като за 3ти клас не ми се занимаваше толкова, исках да си ходи колкото да свикне с идеята за курсовете и състезанията, сега в 4ти ще го мъча повече  Mr. Green

# 80
И ние сме в групата на Елза Тодорова от 8 ч. (3 клас)

# 81
  • София
Моят син ще посещава курса за 3 клас при г-жа Борисова. Някои може ли да даде информация за нея.

# 82
Много мои познати са доволни от г-жа Борисова,преподавала им забавно и увлекателно.Тя е всъщност учител по биология в СМГ! newsm78

# 83
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
А аз се чудя защо часовете им бяха в кабинета по биология? Явно ги съвместява нещата. Наистина им преподава увлекателно, което е много важно, особено за по-малките. Малко ми се губеше обратната връзка. И не забелязах винаги да проверяват домашните. Аз следях винаги да е написано, но по някой път, ако не може да реши някоя задача и ако и аз се затруднявах да я реша/или да обясня като хората как се решава, го карах да пита. Но според него много пъти не ги дообясняват. Или поне той не е доразбрал. Наистина си е малко разсеян, но и другия младеж с който ходеха заедно имаше същия проблем. Явно и големите групи влияят, но все пак ми се иска учителите там да получават малко повече обратна информация кой какво е разбрал и да дообясняват когато се налага.
За трети клас мисля, че е много добър вариант за преподавател Peace

# 84
  • София
Благодаря за информацията! Simple Smile

# 85
Не знам дали тук е мястото да попитам, но ще го направя.
Провежда ли СМГ подготвителни курсове за кандидатстване след 7-ми клас по математика и по БЕЛ?

# 86
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Да, в СМГ има курсове и за 7 кл- има само по математика, както и комбинирани- математика и български. Записването, обаче е започнало още на 01.07 и не знам какви места са останали. Най- добре звънни на телефона, който е качен на сайта или се разходи до училището- на книжарницата са закачени списъците с преподаватели и часове за съответните класове и където са свършили местата, би трябвало да е отбелязяно.

# 87
  • София
Здравейте,
Аз малко късно се сетих да проверя за курсове за пети клас в СМГ-има свободни места при Велинов и Буюклиева. Дали имате отзиви за тях?
Ще съм благодарна за всякакви мнения!

# 88
  • София
Здравейте,
Аз малко късно се сетих да проверя за курсове за пети клас в СМГ-има свободни места при Велинов и Буюклиева. Дали имате отзиви за тях?

Ничие дете ли не е посещавало курс при някой от двамата?

# 89
  • София
Здравейте,

Ничие дете ли не е посещавало курс при някой от двамата?

Бих ти препоръчала Буюклиева  Peace

Общи условия

Активация на акаунт