Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 152 099
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Пускам кеширана версия на стара тема.Там потребителка (divana) споделя, 4е е записала децата си при Николов.Би могла  да я разпиташ за впе4атленията й. Peace
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:od477CbDJS4 … ct=clnk&gl=bg
Опс, на 20  страница на същата тема се е изказала много ласкаво за Николов и майка на ве4е поотраснало детенце със завидни постижения в областта на математиката.

# 61
Много благодаря за бързия отговор! Азюоще се боря с хаоса от заключени и незаключени теми, и то в различни раздели newsm78

# 62
  • София
Ако имаш проблем с намирането на въпросните две мнения, ето отделни препратки към всяко от тях:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404213.msg11900940#msg11900940
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404213.msg12111937#msg12111937
Успех!

# 63
мерси, намерих ги....и колкото повече чета, толкова повече се ядосвам...само името на златилов се спряга навсякъде... Cry, а неговата група не стига че е само една, но и е запълнена още в 9 сутринта... Close...преследва ме чувството, че  не съм записала детето при когото трябва Rolling Eyes Rolling Eyes ( не че ако имах инфото можех да го запиша при 25 бр, списъка му сигурно от преди официалния ден неофициално  е бил запълнен половината с децата на познати...)...Искам да помоля и divana ако прочете моите излияния  Laughing Laughing да се свърже с мен ( ужким съм и аз форумно чадо, ама тук не намерих иконката за ЛС Embarassed ), за мен мнението на хора с директен опит би било изключително ценно ! благодаря ти още веднъж за отзивчивостта  !!!

# 64
Искам да помоля и divana ако прочете моите излияния  Laughing Laughing да се свърже с мен...

Divana премести децата си от групата на г-н Николов по средата на учебната година при друг преподавател.
Можеш да й пишеш на ЛС за евентуалните причини.

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 09:06 от Фран Джонсън

# 65
Сина ми го записахми при г-жа Станчева от 10.30 , ако има друг който е записал детето си при нея нека да пише, че да можем да си обменяме информация.

И моят е в тази група от 10.30 часа. Нямам никаква предварителна конкретна  информация за този преподавател и изборът ми по-скоро беше комбинация от спорадично четени мнения и метода на елиминацията . Blush
Т.е. по-скоро наслуки.. Embarassed

Моля, ако някой има наблюдения да сподели.

# 66
Искам да помоля и divana ако прочете моите излияния  Laughing Laughing да се свърже с мен...

Divana премести децата си от групата на г-н Николов по средата на учебната година при друг преподавател.
Можеш да й пишеш на ЛС за евентуалните причини.

е това вече ме притесни сериозно  Confused Confused  Rolling Eyes Rolling Eyes, писах й, с нетърпение чакам отговора... Rolling Eyes

хора, кажете докато е време и имеа места по групите да го отпиша ли от тази на николов, ако да- то при кого да го запиша от свободните?(петя тодорова, цветкова, станчева, стоев, гигова, савова и стоянов......) ooooh! ooooh! ooooh!
)

# 67
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
За местата при Златилов, не сте коректни много, защото на 01.07 сутринта, когато записвах моето и още едно дете, при Златилов имаше още доста места. Другото дете го записах при него, по молба на майката, към 09.15 беше и детето беше 15 номер при него. Моето по съображения свързани с ранното ставане го записах при друг преподавател. Така че, просто печелят по- ранобудните. Не са заети местата преди 01.07

# 68
te_dda ако става дума за г-н Владимир Николов смятам, че детето ти е в добри ръце.
Да наистина г-на е на възраст вече, но е невероятен свежар с чувство за хумор и има страхотан контакт с децата, успява да ги увлече и да им преподава материала без усещането за тежест и трудност.
Наистина съм му благодарна, синът ми е в негова паралелка и след перипетиите през първата година през 2-та вече успя да си повиши и успеха и да дръпне нагоре - именно благодарение на г-н Николов.
Единствения проблем при него може да стане, ако повечето деца са зле с дисциплината, тогава настава малко хаос ... но като математик е невероятен.

# 69
Lennyh ,bloomnicer, Фран, благодаря Ви !

Цитат
Моето по съображения свързани с ранното ставане го записах при друг преподавател.

А ти при кого го записа в крайна сметка и изборът случаен ли беше или по мнения ?

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 00:12 от te_dda

# 70
Lennyh ,bloomnicer, Фран, благодаря Ви !

Цитат
Моето по съображения свързани с ранното ставане го записах при друг преподавател.

А ти при кого го записа в крайна сметка и изборът случаен ли беше или по мнения ?
При Петя Тодорова от 10,30. След много чудене, беше ме яд, че Златилов няма да има група от 10.30. Консултирах се с една колежка, която е завършила СМГ преди доста години и синовете и също са го завършили наскоро. Тя ми я препоръча, надявам се гледната и точка да съвпада с моите критерии. Ще видим Thinking
Аз все пак не гоня спортни постижения на всяка цена. Дори и да не успее да се подготви идеално младежа и да не го приемат, все пак знанията и различния подход към математиката ще му бъдат от полза. Така че, ще видим.
През годината ще обменим мнения вече с натрупани впечатления.

# 71
  • София
За местата при Златилов, не сте коректни много, защото на 01.07 сутринта, когато записвах моето и още едно дете, при Златилов имаше още доста места. Другото дете го записах при него, по молба на майката, към 09.15 беше и детето беше 15 номер при него. Моето по съображения свързани с ранното ставане го записах при друг преподавател. Така че, просто печелят по- ранобудните. Не са заети местата преди 01.07

Вие сигурни ли сте че всички места са били от 01.07? Ако са почнали записването в 9:00, колко човека са минали да си запишат децата, че в 9:15 да има 15 деца 4ти клас при Златилов? Статистически погледнато на опашката е имало и родителина деца от 3кл, 6к, 7 кл, 11 кл. Освен това тохй не е водил 3кл миналата година, та да е имало запазени места за стария му курс.

Почвам да се чудя заслужава ли си? За Златилов тук съм чела, че обръща внимание само на децата които се справят най-бързо със задачите. Моето не е от най-добрите (няма 30+ точки на предваителните), та може и да е за добро че е нямало места при него.

Задачите от този курс са си по-трудни от училищните и това е нож с две остриета. Интерес към математиката може да се запали от самия курс,  но резултатите от състезанията могат да демотивират детето ако са ниски.

Ние си взехме сборника на PONS и синът ми вече реши състезанията за 3 кл (след обещана награда разбира се). Вашите деца решават ли
сега? Чудя се кой е правилния подход? Колко да се занимавам с него? Не ми е идеята да влезе в СМГ, въпреки че искам да следва примера ми.

# 72

Вие сигурни ли сте че всички места са били от 01.07? Ако са почнали записването в 9:00, колко човека са минали да си запишат децата, че в 9:15 да има 15 деца 4ти клас при Златилов? Статистически погледнато на опашката е имало и родителина деца от 3кл, 6к, 7 кл, 11 кл. Освен това тохй не е водил 3кл миналата година, та да е имало запазени места за стария му курс.
Записването е започнало преди 9 часа, а доста чакащи хора пред СМГ имаше преди 7 часа, така, че според мен е възможно толкова бързо да се запълни групата. Хайде да не търсим нови конспирации и тук.

# 73

Всъщност записването започна около 8.40. По-рано от обявения час. Освен това, голяма част от хората записваха повече от 1 дете, както всъщност и аз. Това мисля, че обяснява нещата.  Wink
Иначе, го карам отвреме навреме да решава. От началото на лятото сме минали почти всички теми от жълтата читанка за опресняване на познанията. От другата седмица ще започна да му давам от тестовете на ПОНС и контролни теми. Пък ще видим наесен колко ъпдейтван ще бъде за по- сложните неща от Зелената читанка.  Laughing

# 74
  • София
Не, не търся конспирации. След изпита за 4ти клас тая година вече не ми и пука.

Опитвам се да си обясня ситуацията. Честно казано, детето се правя добре, няма нужда от велик преподавател, а от някой да му покаже че математиката е и писане, а не аритметика наум. Искам да се научи да обосновава решенията на задачите, да може да изразява какво мисли.

Общи условия

Активация на акаунт