Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 152 038
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И ние сме трети клас при Елза Тодорова Grinning

# 46
  • София
Четвърти клас при Елза Тодорова.

# 47
И ние сме 4 клас при Елза Тодорова.(местата при нея от 10,30ч тази сутрин свършиха).

# 48
Здравейте на всички майки!Днес записах моя хубавец в трети клас при Елза Тодорова от 8 часа GrinningАко някой има пресни впечатления от госпожата нека да сподели или ако имате информация за успеваемостта на нейните възпитаници на изпита за прием в СМГ,също би било интересно да се знае!Благодаря на всички Laughing

# 49
Лелеее ама има ли други преподаватели водещи 3-ти клас? Шегувам се, ама тук масово сме се спрели на един и същ преподавател, дано ни е на късмет  Peace

# 50
Заформя се стабилна група от дами! Peace
И моята четвъртокласничка беше записана в ранните зори на 1.юли на курс в СМГ.
Весела ваканция на децата, а на есен...с песен! Wink

# 51
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Сина ми го записахми при г-жа Станчева от 10.30 , ако има друг който е записал детето си при нея нека да пише, че да можем да си обменяме информация.

# 52
Записвам се с четвъртокласничка при Цветкова от 10.30 ч. Ако някой иска ще обменяме информация. Приятна вечер и весела ваканция на всички деца!

# 53
  • София
Мирно, кротко и спокойно, без билетчета, номерца и прочее, записах сина ми при г-н Стоев. В културна и приятна обстановка. Да ни е честито!

# 54
  • София
Мирно, кротко и спокойно, без билетчета, номерца и прочее, записах сина ми при г-н Стоев. В културна и приятна обстановка. Да ни е честито!

За него по принцип културно се записва, защото няма много желаещи.
Обикновено навалицата е за Златилов, Е. Тодорова и Борисова.

Аз вече се чудя дали не е по-добре при някой не така известен, че групата да е по-малка.

# 55
Обикновено навалицата е за Златилов, Е. Тодорова и Борисова.
За първа година групите на Е. Тодорова бяха запълнени малко, след началото на записването/1.юли/. newsm78
Форум бг.мама е голяма работа! bowuu

Надявам се, госпожата да оправдае очакванията на всички дечица и техните родители.
Ние не се записахме при нея, предвид това, че часът 10.30 не ни е удобен.

Винаги съм твърдяла, че най-добрият преподаветел е този, който детето харесва и в чиято група ще се чувства добре.
Всичко друго е допълнителна работа вкъщи, много решени задачи, късмет или просто роден математик! Peace

# 56
  • София
И аз се записвам при вас с моята четвъртокласничка - от 8.00 при Петя Тодорова. Дадоха ми добри отзиви за нея. Не съм запозната ни с преподаватели, ни с това доколко са добри, така че се надявм, че не сме сгрешили с избора си. Simple Smile

# 57
  • София
За Златилов местата за 4ти клас са били разпределени още преди 1 юли, също и първите места за Е. Тодорова. Миналата година по обед за една от нейните групи следобед на 1 юли също нямаше места.

Аз се чудя дали наплива е голям заради гласността тук или просто набори от 2006 насам сега за по-големи. Преди 2 година кандидатстваха 400 деца след 4ти клас, а сега 700.

Ще ги броим пилците на пролет след състезанията както се казва. Едно дете ако има интерес към математиката, му трябва малко, а ако няма, и Златилов няма да го научи за 2 часа на седмица.

# 58
Миналата година по обед за една от нейните групи следобед на 1 юли също нямаше места.
Вероятно става въпрос за групата от четвъртокласници.
Местата действително се пазят за тези ученици, които трети клас са били при нея и желаят да продължат и четвърти клас в нейната група.
Това ни обясни лично Е.Тодорова на последната родителска среща... че ще се пазят местата на "старите" ученици, поне до 5.07.2010 г.

Що се отнася до групата третокласници за миналата година, тя се запълни доста по-късно. Самата аз записах дъщеря си към средата на юли и имаше места.

# 59
Здравейте , Мами !  Не влизам чето тук , макар да имам отдавна регистрация, но когато и да потрябвате - винаги съм намирала точно и единствено тук  многобройни и ценни мнения по всякакви проблеми !! Hug Hug Hug...та  сетих се и аз по никое време ,мислейки си дори че този път съм се сетила рано  Mr. Green Mr. Green, да проверя за модулите,  на които отдавна съм решила да запиша детето ни, защото определено ни се отдава математиката....отидох в училището и с изненада открих,че от записването са минали 20 дена групите на определени хора са запълнени...отидох без абсолютно никаква идея за някакво име, а и не съм предполагала такъв голям избор, та да разпитвам и търся инфо предварително...застанах пред списъка и от многото имена незнаех кой да избера... Rolling Eyes...златилов и елза тодорова, които тук коментирате като най-добрия вариант бяха вече запълнени...по съвет на господина в работния гащеризон, който записваше и взимаше таксата се записахме при някакъв г-н Николов, който по негови думи бил много добър, въпреки,че бил пенсионер , имал добър контакт с родители и т.н...това още взето беше измъкнато с ченгели, не искаше да препоръчва никой....не съм имала време да прочета всички теми поне засега на тема СМГ, но от това, което досега прочетох не срещнах никъде името на този преподавател??  Има ли някой от вас някакви отзиви или чути мнения за него ??? Ако все пак избраният от нас вариант не ни хареса дали има възможност за смяна на групата при следващ модул и ако ми се наложи и е възможно такова нещо при кого да го запиша ?? ( всъщност може би още сега мога да отида и да променя избора си... newsm78....останалите за момента възможности са : петя тодорова, цветкова, станчева, стоев, гигова, савова и стоянов......

ЩЕ СЪМ ВИ АДСКИ БЛАГОДАРНА АКО МИ ПОМОГНЕТЕ ДА СЕ ОРИЕНТИРАМ В ЕДНО ТОЛКОВА ВАЖНО, НО НЕПОЗНАТО МЯСТО !!!

Поздрави от една акушерка, която всеки ден е с вас !!  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт