Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 153 701
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 705
За третокласници има ли четвърти модул? Струва ми се, че са само 3.

# 706
 ние сме при златилов - казал е днес на децата ,че следващият път - петък, ще е последно занятие за модула !

# 707
За третокласници има ли четвърти модул? Струва ми се, че са само 3.
Три модула са.

Иначе, преподавателите би трябвало да организират по групи родителска среща в края на трети модул.
Дамите, които имат въпроси/от всякакво естество/ ще имат възможност да ги зададат на съответния преподавател.

# 708
По мои сметки трети модул свършва на 7.05. Предвид, че са почивни дни е възможно занятието да се измести или на 6.05, или на 14.05. В такъв случай четвърти модул ще започне около 20.05.
До тогава би трябвало да са взети всички теми от читанката.
Четвърти модул е по-различен и интензивен през месец юни. Решават се задачи от други сборници и теми, които обхващат целия материал.

Фран, благодаря!  bouquet

Някой може ли да ми помогне с информация как стоят нещата в групата на г-жа Шаркова? Кога ще имат, колко още занятия?

# 709
  • София
   Честит Имен Ден на всички деца и мами с имена на цветя!!!   bouquet

Да сте живи и здрави и много усмихнати!

По този повод ние днес ще пропуснем курса, тъй като след последните размествания ни съвпадна с партито за имения ден и ще помоля, ако има някой при Николов да ми каже след това коя тема са взели и какво ще имат за следващия път като домашно. Благодаря предварително!

# 710
в сайта на СМГ са качили инфо за кандидатстването след четвърти клас  Peace! http://www.smg-bg.info/images/stories/PRIEM_4KLAS.doc

# 711
                    С Ъ О Б Щ Е Н И Е

За родителите на четвъртокласници, които желаят да учат в  пети клас на СМГ през учебната 2011-2012 година

Уважаеми родители,

Много благодаря за вашите конструктивни предложения, които  аз и моите колеги от комисията по организацията и провеждането на състезанието „Откриване на млади таланти” в СМГ получихме. На въпросите ви ще отговорим  след анализ на цялостната дейност по новия начин за прием на малки ученици в училището в статия, която ще публикуваме в педагогическите издания и ще качим в посещавани от вас сайтове.  Резултатите на децата в досега проведените състезания можете да видите в сайтовете на съответните институции, под патронажа на които те са проведени.  В СМГ разполагаме с оригиналните протоколи с резултатите на участниците и не е необходимо да ни представяте някакви документи, удостоверяващи участието на вашите деца. Трябва само да подадете заявление за участие в състезанието в периода от 6 до 20 юни 2011г. За ваше улеснение копия на тези протоколи ще бъдат поставени на информационните табла в училището и когато подавате заявленията си ще можете да се информирате и за предишните състезания.

С пожелание за успех
                                             М.Тодорова – директор на СМГ

# 712
хм....тактично ще се измъкнат от предварителен рейтинг..... Thinking

# 713
  • София
Е, все пак, това е много добро:

За ваше улеснение копия на тези протоколи ще бъдат поставени на информационните табла в училището и когато подавате заявленията си ще можете да се информирате и за предишните състезания.
Peace

# 714
  • София
Добре де, нали на таблата в СМГ ще ги закачат, татковците с айфони да ги наснимат, ще ги сравним с резултатите, които сме си запазили.

Този четвърти модул юни ли започва?

# 715
При П.Тодорова от 15.05. започва 4тия.

# 716
Нещо не мога да схвана. За какво ви е този предварителен рейтинг? newsm78

# 717
  • София
Здравейте, синът ми е във втори клас и се справя прилично с математиката. Ходи по състезания - с добри резултати и има желание да се запише на подготвителните модули на СМГ. Следя темата Ви и научавам всичко от Вас. Ориентирала съм се да го запиша при Елза Тодорова. Моля, кажете ми от кога са записванията и ако може нещо повече за нея. Добър ли е изборът ми? Благодаря!

# 718
Ориентирала съм се да го запиша при Елза Тодорова. Моля, кажете ми от кога са записванията и ако може нещо повече за нея. Добър ли е изборът ми? Благодаря!
Добър ти е изборът, а и в трети клас няма голям избор на преподаватели.
Миналата година записването започна в началото на месец юли.

# 719
  • София
Нещо не мога да схвана. За какво ви е този предварителен рейтинг? newsm78

Какво му е трудното да се схване? Просто се постави на мястото на родител на дете, което не е класирано винаги в първите 50 места.

Родителите искат да знаят децата им имат ли шанс.
Някои искат да са сигурни, че няма да има случаи като миналогодишния. Някои просто са любопитни.

Синът ми е с чудесни резултати от състезанията, но заради една единствена изчислителна грешка на 1вия кръг на олимпиадата, не ходи на 2ри и съответно в рейтинга от всички състезания е след първите 112 деца.  Рейтинга, които си направих ми показва да не го пускам на изпит.

За нас не е важно да влезе, защото чакаме трето дете и няма да можем да се справяме с воденето му. Но за повечето родители явно е важно.

Общи условия

Активация на акаунт