Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 152 057
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Сигурно е грешка в сборника. Толкова грешки открих тези последни седмици и
в Математика за таланти, и в синия сборник на ПЧМГ, че нищо вече не ме учудва  Confused

# 946
Момичета, може ли някой да ми даде мнение ( или препоръка  Simple Smile ) за Илияна Цветкова, която води курсовете по математика за 4 клас.

# 947
Сигурно е грешка в сборника. Толкова грешки открих тези последни седмици и
в Математика за таланти, и в синия сборник на ПЧМГ, че нищо вече не ме учудва  Confused

особено в математика за таланти като че ли са най-много....

# 948
  • София
Момичета, може ли някой да ми даде мнение ( или препоръка  Simple Smile ) за Илияна Цветкова, която води курсовете по математика за 4 клас.

Моят младеж е при нея, но ми е трудно да преценя. В началото не я харесваше,
напоследък обаче имаха доста заместници и реши, че госпожата (Цветкова) по-добре обяснява.
Зависи и от детето, какъв тип преподавател би му допаднал повече.
Ако сега ми предстоеше записване, бих проверила за свободни места в групите на Златилов
в Междучасие, там са значително по-малко деца, отколкото групите в СМГ.

# 949
Caramela, благодаря за информацията.
Вече и аз не знам кой преподавател да предпочета. А и още не съм сигурна дали да кандидатства в СМГ....
Сега сме при Борисова ( 3 клас ) и той много я харесва, но аз съм с резерви.
Смятам, че се справя, но ние не го караме  да решава задачи допълнително. На състезанията, на които се е явявал има между 60 и 70%  без да се е подготвял.
С две думи искам преподавател, който да обяснява добре, да задържи интереса му към математиката и в крайна сметка да решим дали сме за СМГ или не  Simple Smile

# 950
  • Sofia
 Моят син ходеше при Антони Стоянов. Общо взето отговаря на условията ти. Преподава разбрано / и забавно/, и ако в детето ти има и искрица "любов" към математиката , тя ще се разпали!
 Именно той беше човекът, който  разкри пред синами удоволствието от решаването на задачи.

# 951
С молба за помощ за един ребус  smile3523:
   2А . *С
         9*
+
       *9   

# 952
  • София
23 . 34
----------
    92
+ 69
----------
   782

Тръгвам от А.* = _9 =>
1) А=3, *=3, стигаме до решението
2) А=7, *=7 , не възм. 7*2 = 14 - двуцифр.
3) А=1, *=9, 9*2 = 18 - двуциф.
4) А=9, *=1 => горният ред на умножението няма решение

(съвсем в стенографски вид, ако правилно съм разбрала ребуса и тези *, А и С)

# 953
Благодаря ти, Carmela Biscuit !
Ali_sun, сигурна ли си, че Антони Стоянов води курсове за 4 клас?

# 954
Ако някой иска Коригирани критерии от пробния изпит на 05.06.2011. Предоставени са от tufche, като съм коригирала отговора на 1 въпрос.

Вайда, и моята госпожица е при Цветкова. (Много силна група са се събрали). Харесва я, доволна е как обяснява.
Харесваше и Борисова в 3 клас, макар че двете са много различни.

Но, както и друг път съм казвала, успехите на детето на изпити и състезания не са функция само на качествата на преподавателя.
Успех в избора!

# 955
  • Sofia
Със сигурност знам, че т.г. водеше 3 кл., което значи , че най-вероятно догодина ще води 4. Все си мисля , че водеше и 4-ти , но на сайта сигурно пише!

# 956
Със сигурност знам, че т.г. водеше 3 кл., което значи , че най-вероятно догодина ще води 4. Все си мисля , че водеше и 4-ти , но на сайта сигурно пише!

Да, със сигурност води и трети, и четвърти клас. Поне тази учебна година. Дори още не е приключил последният модул за 4-ти клас.
Успех!

# 957
Може ли да ви попитам дали знаете кога започват записванията за догодина, цена на курса и ако може да ми препоръчате преподавател, който ще води 4-ти клас. Моята госпожица тази година беше на курс в НПМГ (защото е до нас и баща й не вярваше, че има смисъл "да се разхожда напред - назад" при положение, че според него имаме аналогична алтернатива под носът си- единственото удобно беше, че я завеждах за 3 минути, докато е на курс си свършвах каквото имах за вършене и за още 3 мин. си я прибирах. ) Е както разбирате не сме никак доволни от това, което получихме, но детето определено показа, че му е интересно и резултатите бяха горе - долу добри. За догодина е ясно, че няма друга алтернатива, ще се жертва едната сутрин и ще сме в СМГ, пък през това време явно пак аз ще трябва да пия дълго кафе в някое близко кафене.

# 958
  • София
naniika, от 1 юли почват записванията.
Миналата година е имало много хора рано сутринта, та ако искаш да се класираш за фаворит като  Златилов, иди рано. За някои преподаватели, места е имало и след седмица.

# 959
naniika, от 1 юли почват записванията.
Миналата година е имало много хора рано сутринта, та ако искаш да се класираш за фаворит като  Златилов, иди рано. За някои преподаватели, места е имало и след седмица.

Дали със сигурност на 1-ви ще започне записването? Аз ходих миналата седмица да питам и ми казаха след първи, а като питах 1-ви включва ли се като дата ми отговориха "може би се включва"  newsm78  Само че аз не мога да си жертвам цяла сутрин да търча до другия край на града. Казаха ми, че по принцип записванията са до септември, но все пак всеки иска да има някакъв избор, макар и да нямаме още представа от нито един преподавател как води курсове. Дали има някакъв шанс да изкарат предварително график с учителите и часовете на курсовете, за да можем да си "набележим" някой. Аз например искам да сме рано сутрин от 8, за да не ми е вързан целия ден, което предполагам ще е желание и  на повечето родители.

Общи условия

Активация на акаунт