Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 152 052
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Знам, че сега това едва ли ви вълнува ( стискам палци другите вълнения да приключат успешно  fingerscrossed ) Исках само да кажа, че аз записах моето дете в "Междучасие" при Златилов в нова група - събота от 15:30 и да питам имало ли я е тази опция и миналата година (курсове с преподаватели от СМГ в Междучасие)? Имате ли някакви наблюдения?

# 976
Да кажа какво знам и аз за курсовете - Симеонов ще води курсове на 5 клас в СМГ следващата година (инфо лично от него - отпреди 3 седмици). За мое огромно съжаление няма да води нашия набор. Миналата година на 01.07.2010 -първия ден за записване имаше места при него поне до обяд, нямаше тарапана за записване за петокласници.

# 977
Да кажа какво знам и аз за курсовете - Симеонов ще води курсове на 5 клас в СМГ следващата година (инфо лично от него - отпреди 3 седмици). За мое огромно съжаление няма да води нашия набор. Миналата година на 01.07.2011 -първия ден за записване имаше места при него поне до обяд, нямаше тарапана за записване за петокласници.

Много ти благодаря за ценната информация!

# 978
  • софия
Успех на всички дечица.Моето питане все пак е от 01.07.11г ли почва записването  newsm78

# 979
Момичета, може ли някой да ми даде мнение ( или препоръка  Simple Smile ) за Илияна Цветкова, която води курсовете по математика за 4 клас.
Моята девойка също е в нейната група. Много сериозен и отговорен преподавател, обяснява перфектно задачите.
Тук сме няколко мами с деца в нейната група - моето, и децата на usu и Carmela Biscuit /те също са дали своето мнение за госпожата/. Действително, доста силна беше групата на Цветкова от 8.00ч.
Благодаря  на всички дами с които взаимно си помагахме и обменяхме ценна информация през изминалата година. Hug Hug Hug

# 980
Фран, много ти благодаря за мнението. Мисля, че вече знам везните към кой учител накланят Wink
Стискам палци на всички четвъртокласници от темата да бъдат приети в СМГ!

# 981
  • София
Знам, че сега това едва ли ви вълнува ( стискам палци другите вълнения да приключат успешно  fingerscrossed ) Исках само да кажа, че аз записах моето дете в "Междучасие" при Златилов в нова група - събота от 15:30 и да питам имало ли я е тази опция и миналата година (курсове с преподаватели от СМГ в Междучасие)? Имате ли някакви наблюдения?

Елл моето дете посещаваше курсове в Междучасие през изминалата учебна година.Математика му водеше Симеонов.Другият преподавател от СМГ беше Данова.Не зная детето ти в кой клас е,моето беше в 7 клас.Забелязах в сайта на Междучасие,че от септември Златилов ще води курсове на 7 клас.

# 982
  • София
Моето дете ще е 4ти клас.  Златилов ще води групи в 4ти клас - събота, 3 групи. Записах го в последната група - от 15:30, но после видях, че той има часове от 10 сутринта до 17 следобед и се чудя дали ще издържи, да не се откаже да води там след първия модул... Затова питах тук - дали има родители на деца, кандидатствали в СМГ и ходили на курсове при Златилов там?
В междучасие ми казаха, че ще са максимум 12 деца в група, а сега гледам че в сайта им пише, че в групата от 15:30 ще запишат 15 деца. Странно ми е също така, че таксата е една и съща, но първата група сутринта ще се състои от 6 деца, втората - от 12, а третата - 15.
Още не съм платила, защото исках първо да чуя някакви отзиви.

# 983
  • София
Мисля,че Златилов ще води за първа година курсове в Междучасие.Миналата година името му не фигурираше в сайта им.А и ми се струва,че за първи път организират курсове за 4 клас /това не го твърдя със 100% сигурност/.Досега бяха само за 6 и 7 клас.
При популярните да ги нарека преподаватели леко се завишава бройката на децата.
А защо не ги попиташ за тези бройки до 6 деца,до 12 деца и т.н.Сега и аз разгледах сайта им и ми направи впечатление.
Съжалявам,че не мога да съм ти от полза,но Ви желая успешен избор и подготовка.

# 984
Това означава ли, че Златилов няма да води в СМГ? Има ли все още места в междучасие и дали това ще е окончателната цена. На фона на 150 лв в СМГ m,r 40 деца, в Междучасие дори и да са 15 е доста добре.

# 985
  • Sofia
На фона на 150 лв в СМГ m,r 40 деца, в Междучасие дори и да са 15 е доста добре.
Абсолютно точно  Peace. Синът ми 2 год. ходеше в СМГ в групи от над 30 деца. М.г. го записах в Междучасие. От обявената бройка  12 деца в групата на г-н Симеонов станаха 18. И пак условията за работа бяха отлични!
 Цената си остава такава през годината. Само за 1-вият модул важи намалението. Останалите се плащат по по-високата , но разликата не е фрапираща!

# 986
Здравейте мами.
Да попитам и вас.Защото сте в час с тези неща.
Детето ми тази година ще бъде в първи клас, напълно е покрила (самоволно) материала по математика за първи клас, че и до голяма степен този за втори клас. Математиката за нея е забавление.
Въпроса ми е: Мога ли да я запиша (ще я приемат ли) на курс по математика за второкласници напр. в НПМГ? Умее да чете доста добре и ще се справи с изчитането и разбирането на условията на задачите. Малко бавно пише и то печатно...

# 987
От обявената бройка  12 деца в групата на г-н Симеонов станаха 18.
Да, на сайта на "Междучасие" е написано, че групите са малки, но мисля, че това е временно явление.
Според мен школата в момента набира скорост и самите те се рекламират с цена близка до цената на модулите в СМГ, с качествени преподаватели и малки групи. В момента в който напливът от курсисти към "Междучасие" стане "неудържим", или ще вдигнат цените, или  ще увеличат бройката на децата в групите. Laughing
Същото се отнася и за групите на Златилов. Peace

# 988
  • София
Избрахме Междучасие заради Иван Симеонов.Разбира се преди това бях проучила къде води курсове СМГ и Междучасие.Спрях се на Междучасие заради по-малката бройка деца.Разликата в цената миналата година беше минимална по спомени.Но разликата между децата в СМГ /25-30/ и в Междучасие /15-18/ не беше минимална.В никакъв случай не рекламирам за Междучасие /имам си своите забележки към школата заради организацията/,просто излагам доводите си.

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 19:10 от Ali&Meli

# 989
  • София
Много ви благодаря за мненията за Междучасие Simple Smile  И аз поради същите като вашите мотиви го записах в Междучасие, но ме обзеха едни съмнения... доколко ще са сериозни, да не сменят преподавателя. Явно бройката деца в група, които са написали в сайта е невярна. Днес ще отида да платя таксата и ще разпитам повече за броя деца в групите.

Общи условия

Активация на акаунт