Кога след раждането правихте секс ?

• 6 633
  • 100
  •   1
Отговори
# 90
сериозна коремна операция (секцио) -> правихме секс след около две седмици след раждането
Браво на теб успокоих се защото тези месеци хич не ми звучаха добре...... Embarassed Mr. Green Simple Smile Simple Smile

# 91
3 седмици след раждането. Родих нормално и имах 5-6 шева. Отначало понаболяваше, но затова можете да използвате лубрикант Simple Smile

# 92
След около 2 месеца и половина заради лохиите Laughing

# 93
на 41-вия ден имах преглед при гинеколога ми и след като всичко беше наред, се уважихме вечерта - много ме боляха шевовете, но с времето всичко минава.

# 94
  • Сред обкръжението
Около 25-30 дни след раждането!

# 95
  • France
Около 2 месеца след раждането, след поставяне на спирала. В началото малко наболяваше но мина бързо.

# 96
2 месеца след раждането

# 97
И ние 2 месеца след раждането. И аз бях секцио, но не това беше причината. Не ме е боляло особено.Имаше лека сухота, но това е  нормално, на 2-рия , 3-тия път беше всичко ок.

# 98
ние още не сме... аз нещо нямам желание.
нещо не мога да преживея болката от раждането.
имам чувството, че никога няма да мога

# 99
ние още не сме... аз нещо нямам желание.
нещо не мога да преживея болката от раждането.
имам чувството, че никога няма да мога
Спокойно, всичко ще си дойде на мястото, всичко е свързано с хормоните. Аз правих секс на 4-я месец след раждането. Когато си готова, тогава, за никъде на бързаш, особено когато си преживяла очевидно трудно раждане и си недоспала и уморена Hug

# 100
Dementia дано да си права! благодаря за подкрепата!

Общи условия

Активация на акаунт