На колко месеца захранихте бебетата си и с какво?

• 40 998
  • 491
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ви момичета.Так и ще направя-спирам картофа за 2-3 дни да видим дали ще има промяна на зачервеното дупе,ако няма значи не е било от него и ще продължа картоф+нещо а ако намалее мисля да захраня с ориз Rolling Eyesкакво ще кажете?

# 166
Ориз е ок  Peace

# 167
Здравейте мами, втория ми син е в 7-мия месец, а захранването започнах в края на 6-тия със сок от морков, сега сме на зеленчукови пюрета. Наистина преди 6 години с големия син захранването започваше по-рано ,но ето че са настъпили промени вижте това:http://karmene.greatnow.com/zahranvane.html дано ви е от полза една позната с която раждахме ми го прати има интересни неща в него.

# 168
  • добрич
При голямата ми дъщеря беше с рефлукс и ранното захранване със сок беше забранено,с риск да не засилим повръщането.Отказваше дори и водата чак да лятото вече на 7м взе да пие вода.Сега с беба,която на 9.11 ще навърши 9м я захрани с картоф с млако АМ и то по лъжичка от АМ по 1-3дни после се увеличава по-малко сега по съвет на док. сокове още не съм дала,а пресни плодове на пюре но е захранена на  след навършване на 6м.Та нашия доктор казва така един ден и салата с ракия,мешана скара и прочие всяко нещо с времето си,ако иска детето ще яде един ден само мляко друг нещо дг,детска им работа.

# 169
На 5 месеца и половина с оризова безмлечна каша на Лактана,реших че и е време защото непрекъснато посягаше към нашата храна и така жалничко гледаше някой от нас като се храни

# 170
На 6 месеца и една седмица с тиква. Peace

# 171
реших че и е време защото непрекъснато посягаше към нашата храна и така жалничко гледаше някой от нас като се храни

Те жалничко гледат и като пиете ракийка например. Това не е повод да им дадем  Wink

# 172
реших че и е време защото непрекъснато посягаше към нашата храна и така жалничко гледаше някой от нас като се храни
Те жалничко гледат и като пиете ракийка например. Това не е повод да им дадем  Wink

Но пък проявата на интерес към храната е един от признаците, че бебето е готово за захранване Hug.

# 173
Не знам. Лично аз не съм сигурна  Confused Някои бебета много рано проявяват такъв интерес  Simple Smile

# 174
Блонди, за какво говорим(пишем) изобщо в темата?
За захранване с твърда храна или за..........Не ти правят чест подобни коментари......

# 175
За захранване с твърда храна или за..........Не ти правят чест подобни коментари......

С тая чест ще ме скъсате направо. Аз да не съм някоя Кралица, та само за чест ме закачате всички  Rolling Eyes
Кои мои коментари по-точно не ми правят чест и те притесняват? Позволявам си ги, защото един татко така даде на бебето си супичка, защото то горкото много жално гледало. А иначе бебето почина след този експеримент. Това достатъчно ли е като извинение да пиша в темите ви?  Twisted Evil

# 176
Как така е починало Shocked?
Всъщност ако е било на месец, два, три - нищо чудно.

Блонди, недей да се ядосваш.

# 177

С тая чест ще ме скъсате направо. Аз да не съм някоя Кралица, та само за чест ме закачате всички  Rolling Eyes
Кои мои коментари по-точно не ми правят чест и те притесняват? Позволявам си ги, защото един татко така даде на бебето си супичка, защото то горкото много жално гледало. А иначе бебето почина след този експеримент. Това достатъчно ли е като извинение да пиша в темите ви?  Twisted Evil

Да точно за това Блонди-дадох оризова безмлечна каша а не 50 грама сливова

Излишно е да спорим(пишем) глупости

# 178

С тая чест ще ме скъсате направо. Аз да не съм някоя Кралица, та само за чест ме закачате всички  Rolling Eyes
Кои мои коментари по-точно не ми правят чест и те притесняват? Позволявам си ги, защото един татко така даде на бебето си супичка, защото то горкото много жално гледало. А иначе бебето почина след този експеримент. Това достатъчно ли е като извинение да пиша в темите ви?  Twisted Evil
Чак пък толкова....Тая супа да не е била от мухоморки??? #Crazy

# 179
на 5 и половина месеца с оризова каша смесена на кашичка с АМ!

Общи условия

Активация на акаунт