През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени!

• 31 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Мунка, защо вие ще карате бебка? Доколкото знам в графиците на лекарите има вписани и домашни посещения. Питай, би трябвало да дойде доки да види бебка у вас, защо да я изкарваш в това гадно време.
Веси, много е хубав пъзела  Peace
Ески, много неща искат децата, ама като не можем да им насмогваме финансово...При нас пък се случи обратното - госпожата решила да "пробутва" Яна да ходи и на народни танци. Решила, че ще и е по-спокойно за половин час без постоянно търчащата насам-натам Яна. Да, обаче аз трябва да плащам после. Но след като пояснихме, че ние сме преценили че детето ще ходи на определени занимания и ще плащаме само за тях, Яна повече не ни е казвала да е ходила. На народни танци може би ще я запишем догодина  Peace

# 601
Ади-я покажи тези влакчета ако можеш,че и Косе е голям фен.

# 602
Мунка, защо вие ще карате бебка? Доколкото знам в графиците на лекарите има вписани и домашни посещения. Питай, би трябвало да дойде доки да види бебка у вас, защо да я изкарваш в това гадно време.
Ами не знаех, заведохме я вятърът беше спрял, капем сега други капки, лекуваме се криво ляво.
А вашата госпожа как хитро е намислила да прехвърли Яна на друг  Laughing
Уф ние нашия го водим сега в 7:30 понеже таткото го води, няма жив човек по това време, той реве горкият, не може да спи през нощта че бебето го буди, много ми е мъчно.
И ние сме като Яна - моят се опита да отмъкне на педи фенерчето за гледане на гърлото та се наложи после да му купуваме  Mr. Green

Тоя Домлян трябва да го запомня да го пробваме, че май не съм виждала в СФ. Аз си бях харесала зелената Елена първоначално не по някакви сериозни причини, а че много често има каймак и е много вкусен  Simple Smile
Иначе ние купуваме разни от провинцията, обаче много често ни ги "кръщават" даже познати. И най им се дразня като им дам стъклено шише мое, а те ми пробутат после някакво пласмасово и ми обясняват колко хубаво го били измили.
Най-хубавото кисело биволско купихме последно по пътя на Рилския манастир. Имахме и един човек в Лом дето продаваше супер хубаво краве прясно, обаче почнаха да му го изкупуват.

# 603
  • Бургас
Привет,
и ние сме в кюпа с докторския комплект. Но той Алекс от малък се интересува от всички докторски неща. Много е щастлив че е на градина. Явно добре им уплътняват времето.
Аз пък имам да ползвам 8 дни отпуски просто не виждам как ще се случи при условие, че непрекъснато ми насрочват нови и нови дела точно преди Коледа.
Никакви идеи нямам за подаръци, а нямам и време.
Писах и много други неща, но ми изтри всичко и нямам нерви да го напиша отново.

# 604
Хекси, твоя коментар ми прозвуча така, все едно в другите детски клубове дезинфекцират след всяко дете играчки, катерушки, пода, а в детския клуб в мол-а не  Laughing Да не се обидиш сега  Hug Бацили навсякъде има, даже у вас ако се замислиш.
Ади, не говорех за микроби и мръсотия, а за вируси и болни деца. Предпочитам клуб затворен за нас, където сме си само ние и си знаем, че никой няма да дойде с болно дете. А МОЛовете са пълни с кашлящи и кихащи хора и на никой не му дреме, разбира се. Тъй като Алекс боледува много, за мен е важно да сме възможно най-далеч от зарази - затова предложих да сме в клуб. А кой точно, ако някой се сеща за друг добър, да каже. Относно локацията, винаги има някой прецакан, който ще трябва да минава половината град. Но имайки предвид, че се срещаме по-рядко от веднъж годишно, според мен това не трябва да е фактор.
Е, то така или иначе като гледам колко малко хора се включиха, май и тази година няма да я бъде срещата...

# 605
  • София
Е, то така или иначе като гледам колко малко хора се включиха, май и тази година няма да я бъде срещата...

Такова беше и моето усещане от самото начало  Sad , но някакси не исках да го кажа...
За мен лично е без значение къде ще сме, но подкрепям Хекси относно клубче, където да се съберем само ние. Това ми беше и идеята, като предложих на оная кака в МОЛ-а да капарирам. Като не става - не става, търсим друг вариант.
Попаднах на нещо интересно, което си заслужава да се проучи.
В детски клуб "Приказка без край" - цъкате на ВХОД и ще ви препрати директно към инфото, което искам да споделя с вас ! 20лв. на дете си е доста добра цена, като можем пак да си направим размяната на подаръци, както вече сме правили, чрез билетчета.

# 606
Здравейте, само да потвърдя, че ние сме "за" където и да изберете, стига да е събота или неделя, и разбира се Маринка да е здравичка  Peace

Мунка  Hug дано Мина оздравее по-бързо  Praynig

Кисело мляко купувам смес на Елена, но не е на почит за разлика от Фризото 3ка

# 607
Ками, ето тук за влакчетата http://www.eontoys.com/Products_Brand_ThomasFriends. Ние купихме от първото предложение и четирите модела. А сега си е поръчала влакчето Тоби от този модел http://www.eontoys.com/Products_Brand_ThomasFriends_Product_Thom … 3in1BuildableAsst. Ние нашите ги купихме от друга фирма, а с доставката от Варна до София направо златни ни излязоха, но здраве да е Simple Smile
Докторския комплект явно е на мода при доста тригодишни  Mr. Green Нали сега почват да "разбират" наистина за какво иде реч като се ходи на доктор.

Мунка, имаш ли помпичка Nosefrida? Аз с нея и досега се справям най-успешно със секретите от носа. Другото - като по-малка Яна я слагах по коремче върху мен да спи, а аз полулегнала спях. Така не и се стичаха секретите към гърлото и определено беше по-спокойна. Дано по-скоро се оправи милото  Praynig Няма ли как временно да отделите Вали да спи с таткото, поне той да е по-спокоен?

Защо малко хора да са се отзовали за срещата? Нали във фейс-а си пишете повечето, пуснете и там покана. Аз мога да пусна смс-и или да пиша на скайп на момичетата, с които си пишем. Направете и вие същото - с тези с които си общувате, но те по различни причини не влизат във форума или във фейсбук. А основната информация за срещата нека е тук. Защото все пак тук започнаха нашите познанства, нали  Wink
Предложението на Калимей, изглежда интересно. Преди година искахме да водим там Яна, но го ремонтираха. Аз мога да проверя на място, но в понеделник като ида на работа.  Ако мислите че ще е късно в понеделник, а са се събрали достатъчно желаещи, обадете се по-рано за резервации.

Лека нощ на всички

# 608
  • София
Ади, помпичката Nosefrida е страхотно нещо  Peace , и ние сме с такава и само тя ни спасяваше при задната хрема на Тони, когато трябваше да правим ежедневни промивки заради третата сливица. Напоследък я ползваме все по-рядко, тъй като Тони се научи сам да си духа нослето, но определено помпичката си е незаменим помощник.
Докторският комплект е на мода и при нас. Подариха ни едно куфарче с различни докторски неща и Тони е на върха на щастието, преглежда всичките си плюшени играчки и се занимава с голям интерес.
В градината си е поръчал дядо Коледа да му донесе голям слон, заради филмчето "Аладин"  Crazy ; баба му трябва да му купи костюм на принц Али, пак от същото филмче, а дядо му - меч и щит, защото принц Филип от "Спящата красавица" има такива  Crazy ! На мен ми "сервира", че иска "Питър Пан" на DVD ..... Въобще сме на тема Дисни от всякъде  Crazy  Whistling !
Влакче "Томас" да не чуя вече  ooooh! ! Имаме какво ли не на тази тема - като се почне от леглото, та се стигне до якето, шапката, блузка, магнитчета, картички и комплект Томас и другите вагончета с дървени релси!

За срещата - направо отиди в понеделник да провериш  Peace ! Организацията определено ни куца  Sad !
Писах във Фейса преди, но пак много малко хора се отзоваха тук. Пак ще пиша.

# 609
Кали, може би трябва по едно ЛС във фейса до всеки, че аз примерно като влизам веднъж седмично изобщо не съм видяла, че си писала...
Аз пуснах по едно съобщение вчера на Катрин7 и Бени4. Днес ще пиша смс-и на другите  Peace

# 610
За влакчето Томас и аз гледах много неща и много от тях харесах, но за съжаление не можем да си позволим подобен разход Sad
Заради кризата частните ни клиенти доста намаляха, а фирмите правят плащанията дори на абонаментите по договор с големи закъснения. Нас постоянно ни натискат доставчиците ни ... Въртим се в омагьосан кръг - дойдат пари и веднага изчезват по направления фактури и сметки, наем за офиса, наем за квартирата, погасяване на кредити. А като се има предвид, че сега и аз работя във фирмата, ако няма пари, няма и откъде другаде да дойдат.
Та в този контекс, който има нужда от компютъри и консумативи ( за вкъщи или офиса ) - нови, за поправка, за преинсталация, да заповяда  Hug

Обадих се в "Приказка без край". Обясниха ми, че цената от 20лв. за дете е сметната за около 30 деца тъй като в нея е включен наемът за залата и хонорарът на тримата аниматори. Ако искаме да наемем само за нас, за около 10 деца ще излезе около 35 лв. на дете. Могат да направят парти и само за нас, ако искаме само с Дядо Коледа и в друг ден, но като ида на място в понеделник ще ми дадат конкретна оферта с цени.
Нека който иска да дойде да каже до неделя, за да знам ориентировъчна бройка.

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 12:42 от adi_san

# 611
  • София
Аз идвам на срещата на 100% ... Само да решим къде... и по-малко да сме... все ще се видим ...  Hug

# 612
  • София
И ние сме за срещата, стига да сме здрави и да не съвпада с някое друго Коледно мероприятие. За сега от уикендите ни е твърдо зает само 12 Декември, другите са през седмицата. Мисля, че дори да не се включват всички в темата, като уточним място и дата, всеки ще се информира за срещата и ако прецени, ще дойде. Пък и малко хора да се съберем, пак ще си направим среща и ще се видим.

При нас влакът Томас бе открит наскоро и е най-хитовата играчка в момента. За сега имаме два, с които Пепи е неразделен, всеки ден води малкия Томас на градина, връща се с него и спи с него. Определено единият подарък ще е Томас, а другото, което си е поръчал е кутия с инструменти. Другите подаръци ще избера аз и така.

# 613
чета ви и все още нямам идея за подарък ... докторски комплект определено не би му било интересно - давала съм му слушалките от апарата за кръвно, но нещо не го кефят, имаме си малко фенерче, с което му гледам гърлото и това не му е интересно ... Влакчето Томас - не е гледал детското много-много и не му е фен ... Искал голям Док Rolling Eyes ми че аз откъде да му го взема толкова голям?! Да живее Маккуин и компания  ooooh!

а за срещата - и пет човека да сте пак я направете Peace не е задължително да се сте маса народ ...

# 614
Искал голям Док Rolling Eyes ми че аз откъде да му го взема толкова голям?! Да живее Маккуин и компания  ooooh!

а за срещата - и пет човека да сте пак я направете Peace не е задължително да се сте маса народ ...
Веси, пък Яна иска календар с Маккуин. От началото на ноември са разлепили календари с различни герои от аним.филми, за да могат родителите да си изберат вариант и да поръчат. Не мина ден без Яна на всяко минаване да не крещи, че искала Маккуин. Не остана човек да не е разбрал желанието и, щото разбира се календарите са разлепени на входа. Но сега като беше болна изпуснахме датата за снимане и не знам дали ще идват пак да снимат. Сигурно ще е много разочарована, ако нямаме точно такъв календар  ooooh!
А по повод "Колите", прочети тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=266227.0 Може да обърнеш внимание на поста на Каспър, тя е от Пловдив, може да ти е полезна  Peace

За срещата кофтито е, че в София е трудно да се резервира ДК само за 5-10 деца, особено пък около Коледа.
Мисля, че варианта в Пловдив е приемлив за всички момичета. Аз затова като идвам все там предлагам да се виждаме. Не че не бих отишла и на друго място, обаче трябва да ангажирам някой да ме закара. Мъжа ми нали все се състезава по време на нашите срещи и не мога да го ползвам като шофьор... Ако сте навити на 18-19 декември пак съм при вас, може да направим и там Коледна среща  Hug

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 15:18 от adi_san

Общи условия

Активация на акаунт