1. Ади-Сан
2. ДаниМакс
3. Хекси
4. Кали
5. Лилиян-В
6. Кали Мей
Аз съм "За" и за цената от 35лв., но нека Ади да провери окончателно в понеделник.
Иначе дата 19.12. също ме устройва! Казвайте вие.
Въпросният Док хъдсън го имаме в малък вариант, но дядо Коледа трябва да го донесе голям
Иначе пък ДаниМакс не може през седмицата...Но ако останалите ви устройва като дата 19 декември, няма проблем ще преговарям за нея
Вече не мога да си направя план и за ден напред.Тъй че не знам дали да ни броите или не.
! 
Има си и рицар и скала с меч в нея
Вие как сте, пооправихте ли се вече? Дано сте се закрепили и да сте здрави

!
Но си е ясно, че филмчетата определят желанията за подаръци. Децата искат да са като героите във филмите. Драконите са на почит вкъщи откакто Деси гледа Шрек. После имаше и други филми, които затвърдиха убеждението, че това е нещо супер. Пък и аз обясних, че драконите не са страшни, а само се правят на такива, за да плашат лошите и да пазят добрите от тях 
Към този филм като прибавим и всички части на Шрек и ето ти любим герой - драконът

Но не се сдържах и я подарих още като я взехме преди месец. А Вали си има стил - пожелал си е все оригинални неща. Като прочетох розовата китара и се сетих за Purple Rain на Принс
))
Препоръчани теми