През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени!

• 31 595
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Значи за сега списъкът се заформя следния:

1. Ади-Сан
2. ДаниМакс
3. Хекси
4. Кали
5. Лилиян-В
6. Кали Мей

Аз съм "За" и за цената от 35лв., но нека Ади да провери окончателно в понеделник.
Иначе дата 19.12. също ме устройва! Казвайте вие.

# 616
  • София
Аз съм Ок за цената и датата!

# 617
наистина, трудно е да си резервирате клуб за 5-6 деца без да ви излезе скъпичко, но пък можете да отидете и на клуб без резервация, ако сте по-малка дружина  Rolling Eyes

Ади, аз не купувам тетрадки, лепенки, ваденки и куп дивотии с Маккуина - взимам само колите Peace Въпросният Док хъдсън го имаме в малък вариант, но дядо Коледа трябва да го донесе голям  Mr. Green за 18-19 дек. аз отсега не мога да кажа, като наближи  ще пиша ...

# 618
Момичета, датата която са обявили от клубчето е 20 декември с час от 17,30 до 19,30ч. Ако държите да е на 19 декември уточнете се за час до неделя, за да знам какво да кажа. А също дали ще искате и тримата аниматори или само дядо Коледа, дали да има предвидено нещо за хапване и пиене за децата, за колко време ще се запази залата ( час или два )...Човека спомена, че май в изненадата на клуба влизала торта, но не беше сигурен.
Ако срещата остане за 19 аз най-вероятно няма да мога, защото състезанията се проточват и се прибираме между 6 и 9 вечерта. Ако се приберем по-рано, може да дойдем Simple Smile Иначе пък ДаниМакс не може през седмицата...Но ако останалите ви устройва като дата 19 декември, няма проблем ще преговарям за нея  Peace

# 619
Аз за момента нямам претенции за дата,освен 21-ви,когато е тържеството в детската градина.
Обаче както писах и преди,никак,ама никак не съм сигурна.  Rolling Eyes Първо-в момента мъжа ми е безработен (за сетен път  Confused),но до тогава може да е започнал нещо и не знам дали ще има с какво да дойдем.Второто са болестите! Sad Вече не мога да си направя план и за ден напред.Тъй че не знам дали да ни броите или не. Rolling Eyes

# 620
  • София
През делничен ден определено няма да се съберем хора. Едва ли само ДаниМакс няма да успее. За мен също е проблем.
Пробвай за неделята (19-ти), дано да стане. Или за 18-ти, събота  Rolling Eyes !
За времетраенето - 2 часа.
Аниматори е хубаво да има, за да успеем и ние майките да се видим все пак.
Хапване и пиене за децата - не мисля, че е задължително, но пък с това ще усетят повече празника. Особено ако има и торта, моят мъник ще е първа писта  Mr. Green ! Нали Коледа е рожден ден все пак  Wink !

# 621
Хей, момичета, хайде организирайте се вече за тази среща, че то време не остана, ще ви изпреварят и може да няма свободно време в клуба! Как ми се иска и аз да можех да дойда, ама няма начин.  Sad

Купихме големия черен дракон, за който си мечтае Деси  Grinning Има си и рицар и скала с меч в нея Wink
Веси, за големия Док, виж в някой онлайн магазин, може да го има.

Мунка
, хладилникът е изчистен и дезинфекциран, сега ще направя експеримент с Елена да видим какво ще стане и ще кажа после какво се е получило  Wink Вие как сте, пооправихте ли се вече? Дано сте се закрепили и да сте здрави Praynig Hug

Нали Коледа е рожден ден все пак  Wink !
newsm10

Влакчето Томас изобщо не го знаех, Деси също Simple Smile Но си е ясно, че филмчетата определят желанията за подаръци. Децата искат да са като героите във филмите. Драконите са на почит вкъщи откакто Деси гледа Шрек. После имаше и други филми, които затвърдиха убеждението, че това е нещо супер. Пък и аз обясних, че драконите не са страшни, а само се правят на такива, за да плашат лошите и да пазят добрите от тях  Mr. Green

пебси
, дано мъжът ти си намери хубава работа, много кофти така да не знае дали ще работи и дали ще му платят и докога... Дано намери нещо стабилно!  Praynig

В тази връзка, Вилиан, с вас какво стана, намерихте ли работа?

За календарите да споделя, че в нашата детска градина вече са готови и в петък ги взех. СТРАХОТНИ СА! Не вярвах, че могат да направят толкова красиви и качествени неща! А снимката е просто върхът! Откъде да предположа, че за 4 лв. на календар, ще получа това качество... А аз съм поръчала само два календара  Rolling Eyes Сега ще ги търся кои са, за да поръчам още две снимки. Ще сканирам снимката и ще покажа, ама да видим кога.  Grinning

# 622
Ески, тези дракони от кой сериал са  Mr. Green аз съм свела Картуун-а и Бумеранга до минимум /много страшни филми дават там  Crazy/, от тези канали ли е нещо  newsm78

# 623
  • Бургас
Привет и от нас.
Днес времето е доста студеничко тук 5 градуса, а вчера беше 20. Но разбира се отразихме една разходка, хубаво ни издуха вятъра, намръзнахме се, ходихме до конната база, за развлечение на Алекс. Направи ми впечетление, че хората не се интересуват от нищо, не желаят грам да се променят. Имаше едни хора, които си разхождаха кучетата без каишки. Животните тичаха към нас, Алекс се катереше върхя мен ужасен, а те се хилеха. Помолих ги да си завържат домашните любимци, още повече е забранено разхождането без повод и глобите са доста солени. На тях не им дремеше. Изобщо не ме отразиха. 
Тук украсиха много хубаво за Коледа, къщата на дядо Коледа с шейната и еленчетата, всичко в лемпички е качено на един подиум. Ще направя снимки и ще кача. Всички деца се радвам много. Предполагам че в понеделник, когато е празникът на Бургас ще запалят и лампичките на елхата. Дано да не вали, за да можем да отидем с Алекс.
По повод на тържеството, в петък ще се правят тези сладки, като ние трябвало да занесем домашни сладки, а там за 1 час да ги украсим с децата. Но не че са поставили въпроса на обсъждане. Просто имаше една бележка, с която уведомяват родителите.
Браво на всички, които са си избрали подаръци на децата. Моето нищо не иска и на нищо не се радва. Играе си само с един конструктор и това е.

# 624
Веси, не е сериал. Деси гледа предимно пълнометражни анимации. Филмът, за който говорех е "How to train your dragon". Вече го има на български - разказва се за викингите и как се бият с драконите, но едно момче се сприятелява с един (черен) дракон и оттам нещата се обръщат, драконите стават първи приятели с хората Grinning Към този филм като прибавим и всички части на Шрек и ето ти любим герой - драконът  Mr. Green Естествено нито скалалеца Флип (от пчеличката Мая), нито Крокодила Гена са забравени, но просто отиват на малко по-заден план в момента. Лъвчетата също са хит заради Цар лъв и Мадагаскар  Laughing

Лекси, не е вчрно, че не иска нищо детето, просто не е казало какво иска или е казало, че не иска по някаква друга причина. Сигурна съм, че каквото и да му вземете, той ще му се радва много! Знаеш какво обича да прави нали, наблюдавала си го, така че със сигурност ще се сетиш на какво би се зарадвал много  Hug

# 625
Привет Simple Smile
Мейче, някой обаждал ли ти се е по повод срещата? Дотук по мои сметки ще са 6 деца, предполагам, че Кали ще доведе и двамата си малки мъже и не броя Яна и Лизи на Пебси, защото сме под въпрос.
И пак да питам - само дядо Коледа ли, или и Снежанка и джудже? Още нещо - от колко часа да започне партито?

# 626
  • София
Мейче, някой обаждал ли ти се е по повод срещата?

Не. Въпреки че и във Фейса писах.
Ами, колкото - толкова!
За часа - предлагам 16:30ч. Само датата последно - 19-ти ли остава???
Може само дядо Коледа. Нали аниматорите са отделно?!

# 627
Ох, ние вече имаме вето на тоалетната - дребният не ни разрешава да я ползваме и сега реве и вика няма да пикате и трупа тоалетна хартия вътре, че така трябвало да е.

Лекси, а в градината с какво си играе, не се ли породи там някакъв интерес към някоя играчка?
Моят направо гепи каталога на Хипо и този на Метро и си посочи  Mr. Green
Това с кучетата, ние се оплаквахме в общината заради изакано, просто на мъжа ми му писна и се заяде веднъж. Да не ти разказвам какво "шоу" беше и да имаш излишно време да се разправяш.

Като казахте герои, нашият се запали по Випо дето го дават по сънчо и сега иска да му го купим, има го в Хипо. А там имаше и много хубава Чибурашка за 17лв, но крокодила Гена не стига че беше грозен, ами беше и някъде към 40...

Значи моят иска освен прахосмукачка, розова китара, касетофон с идиотска батерия и Випо разбира се.

Ески, не смея да кажа, като че ли се поуправихме малко, но днес баткото пусна сопол и почна да кашля та чакам да видя бебето ще го лепне ли  Confused

# 628
  • Бургас
Мунка, напълно съм наясно за какво говориш, имам предвид за кучетата.
Ами по принцип Алекс си играе само с конструктури и пъзели, с нищо друго. Но в градината написали че иска кола. Но явно желанията са от госпожите, защото за всичките момчета беше кола, а за момичетата кукли.
Не си играе с нищо в градината. Децата там рисуват, моето не, седи пред празен лист хартия и нищо не прави и гледат детски филмчета. Но той и това не харесва, гледа в пода и си играе с пантофите си. Предполагам че аз имам вина да не гледа детско, защото аз съм голям телеман и не искам и детето ми да е така. И го ограничавам по половин час два пъти през деня. И той няма интерес да гледа. Като му свърши времето и става и казва че не иска да гледа повече. Затова им е трън в очите като не гледа детско, а говори с учителките.

# 629
Мунка, ние взехме Чебурашка от Метро и ако тази в Хипо е същата, мога да кажа, че наистина е страхотна играчка - много мекичка и миличка, а на всичкото отгоре е като оригинала  Peace Но не се сдържах и я подарих още като я взехме преди месец. А Вали си има стил - пожелал си е все оригинални неща. Като прочетох розовата китара и се сетих за Purple Rain на Принс  Mr. Green Не разбрах само защо не ви пуска да ползвате тоалетната... javascript:void(0); (ъъъ... искам само да уточня, че глаголът е пикая, а не пикам (по неволя имам много неприятни спомени от един софиянец, който непрекъснато повтаряше "Пика ми се!" докато пътувахме в един автобус и просто като го чуя или видя написано, направо изтръпвам. Нищо лично към теб, мунка  Hug))

лекси, а ти като го питаш какво му се прави и кое му е интересно, той какво казва? А и конструктори и пъзели не е никак зле, значи все пак има интерес към разни неща. Питай го пак, питай го какво му харесва най-много, какво иска най-много, кога му е най-хубаво (не за подарък, по принцип), ще видиш, че ще ти каже  Peace

Общи условия

Активация на акаунт