През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени!

• 31 586
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Не виждам причина да не си отидем в който и да е Софийски клуб...
 И дори не знам защо още не сме го направили  

Ами защото само аз и Ади се включихме активно в т.нар. организация и все пак направихме някаква проверка. Отзивите бяха твърде оскъдни, за да се реши нещо.
За мен, както казах, няма проблем, където и да е, но това не означава, че мога да обиколя цяла София, за да видя най-добрата оферта, за която после така или иначе ще се включат 5 човека на кръст. Във Фейсбук и аз писах, но...  Confused ! Имам чувството, че среща май няма да има...
Утре ще проверя в "Таласъмчетата" как стои въпросът да бъде затворен само за нас! Ангажирам се и с торта за децата - както казах Коледа е РД, нали?

gia_fire, честита голяма малка радост във вашето семейство  Hug ! Да е жив и здрав Александър, да расте много усмихнато и лъчезарно дете, а Дани да бъде най-добрият батко за него.

# 646
Твърдо съм "за" писаното от kali да отидем на клуб (не виждам особен смисъл да каним някакъв псевдо дядо Коледа, така и така на всички по детските градини ще им закарат такъв да раздава подаръци) - писах го още онзи ден. И за 5 деца + ще го затворят за нас и още как, копче няма да кажат. Нито наем ще плащаме, нито нищо - само по някаква сума на час и хем ще ни гледат децата, хем ние ще се видим. Клубът до kali, ако е "Ние, хлапетата", е наистина хубав, там беше РД на Алекс. Частта за родителите е много мини, но то и ние ще сме малко хора. Wink
За "Островът на съкровищата" вече писах, че е страхотно. Ако ви харесва както е на сайта, там аз мога да се ангажирам от до с организацията.  Peace Можем дори лек кетъринг да си поръчаме, наистина е страшно вкусно. Тортата ще я уредим онлайн, много сладкарници доставят - трябва само да финализираме броя хора, за да знаем колко голяма да поръчваме. Можем и директно да поръчаме чрез клуба, както се прави за рожден ден - така ще е най-лесно.
А "Таласъмчетата" по мое мнение е твърде бебешки за нашите деца. Няма нищо за катерене, няма джунгла, а те са вече големи, ще им е скучно само в една зала с играчки за мънички.
Така че казвайте, колко му е да я направим тази среща, ако ще и в мини вариант. Simple Smile

P.S. Относно искането ми клубът да е затворен за нас, сега уикендите хората са масово семейно на шопинг и по моловете, така че и да не затворят избраното от нас място, надали ще има кой знае колко други деца. По-скоро ще е яко празно. Резервация ни трябва единствено, за да не съвпадне идването ни с някой организиран рожден ден.

# 647
Според мен идеята за срещата е много проста и лесно и бързо осъществима - ако изберем "Острова", аз директно действам. Ако изберем "Ние, хлапетата", Кали действа. Не съм изключила предложението на КалиМей, но според мен наистина не е подходящо за деца на възраст 3+. Ако друг се сеща за друг хубав клуб, да казва. Според мен решим ли за мястото, до два-три дни можем да имаме резервиран клуб с уредена торта и кетъринг и после само да пускаме покани на момичетата, които влизат по-рядко в бг-мама.  Peace

# 648
gia_fire,   bouquet Да ти е здраво момчето!  bouquet

# 649
Според мен въпроса не е в кой клуб ще се състои срещата, а в кой ден и час ще е свободен даден клуб. Предполагам на всички е ясно, че за 18 и 19 едва ли ще има свободен следобеден час някъде... Попитайте какви са условията в другите клубове и напишете, все пак предварително да има инфо Wink

п.п. Мен за 18 и 19 не ме бройте. Ако се измести срещата след 20.12. някой от следобедите, след 17ч. съм за  Peace
п.п.п. Аз покани съм пуснала на всички, за които знам че са от София и им имам координати, надявам се че са прочели за срещата.

# 650
  • София
gia_fire, честито, да ти е живо и здраво момченцето!

За клуба до нас мога веднага да се обадя на собственичката и да питам дали е свободен. Но като дати за уикенд остават само 18-19, а за тогава Ади не може. Мисля, че остава да се спрем на дата.

За тортата аз се ангажирам да я направя абсолютно безвъзмездно. Тези дни ще правя сериозни количества сладки, тъй че може и сладки да донеса.

Само кажете дата!

# 651
  • София
Не пречи и на 26-ти (неделя) да е, стига от клубчето да няма проблем.

# 652
  • София
Кали, моят Пепи ще е командирован тогава при баба си.

# 653
  • Варна
Aaaaaaaaaaaaa! Искам и аз от Кали-ната торта! Да ми пратите едно парче Simple Smile

# 654
Аз мога на 12 декември. Знам че 11 е работен ден и ще е натоварено за всички да се подготвят за новата работна седмица, но си мисля че именно затова може да има свободно време в клубовете. Но ако на всички е по-удобно да се срещнете на 18 или 19 не се притеснявайте, а уреждайте срещата. Аз няма да съм "капо" - нали ще се виждам тогава с момичетата от Пловдив  Wink
Да сме живи и здрави, и дечицата ни, и ние пък време за срещи имаме и занапред Hug

# 655
И мен ме устройва като дати само уикенда 18-19.12. На 12-ти ми е прекалено сложно, защото като единствен работен ден имам много неща за вършене. След това вече може и да пътуваме някъде уикендите, не се знае. А и съм на работа в седмицата м/у Коледа и Нова година.
Кали, питай в "Ние, хлапетата" как са с тези дати. Аз ще питам за "Острова".  Peace

# 656
  • Бургас
Привет,
Честита втора радост на Джия! Да е здрав и послушен новия малък мъж!
И аз искам от тортата на Кали!

# 657
Прривет и от мен,
Честита радост Джия,нека бебо ви носи много веселие,радост и поводи за усмивки!

За купона-ние няма да можем отново,Радостина ми е в серия от болести и още не се е оправила от последния бронхит-сега в неделя я изпращам командировка на Враца и така до трети Януари,ако беше тази неделя може би и аз бих дошла (сама),иначе няма да успея......опс забравих,че съм вирусоносител,който в две седмици два АБ пие....както и да е весело изкарване на вас!
Самата идея,че сте помислили за организация е прекрасна,така,че никакво отказване... Naughty
Целувки на всички

# 658
  • София
Чета ви, но да не забравите да ми пратите едно съобщение на какво сте се спряли накрая... аз нямам претенции... За 22ри съм се записала за партито в Спаго на Свети Наум от 18.30, защото ще идват дядо Коледа и Снежанка. Миналата година бяхме с Еди пак в тяхно клубче и много ни хареса. За всички останали дати съм съгласна.  Иначе на 22ри много ще ни дойде и сутринта и вечерта, не че е изключено... пак ще дойдем... искам да ви видя...  Бройте ме на 100%  ... Да чукна на дърво сме здрави... Hug

# 659
Честито на всички, носещи името Ана! Бъдете здрави и щастливи!

Подсещам - мама Мишока/Вики/ също ми писа, че иска да присъства на срещата с двете си момчета. Моля, като се уточните да и пишете във фейс-а  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт