През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени!

• 31 589
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Хей, момичета, хайде организирайте се вече за тази среща, че то време не остана, ще ви изпреварят и може да няма свободно време в клуба! Как ми се иска и аз да можех да дойда, ама няма начин.  Sad

Влакчето Томас изобщо не го знаех, Деси също Simple Smile

За календарите да споделя, че в нашата детска градина вече са готови и в петък ги взех. СТРАХОТНИ СА!

Ески, освен да дадеш инфо дали при вас има боулинг зала, и ако е добре поддържана да предложа да я включат в календара на боулинг федерацията. Тогава може и до Русе да дойдем на турнир и да се видим  Wink
Яна се запозна с влакчето Томас по детския канал JimJam (има го в схемата на кабелна ТВ Blizoo). Тази година влакчето имаше 65 годишнина и почти по цал ден даваха филмчета. А песничката е много заразителна, даже аз я научих наизуст  Grinning
Надявам се да имаме възможност да снимат Яна в градината и от там да си вземем календари. Но ако сме изпуснали момента, ще купя от фотото и ще снимаме Яна и ще залепим някоя снимка. Важното е, че имат календар с "Колите"  Simple Smile

Утре вечер очаквайте инфо с офертите от клуба  Peace Между другото 16,30 не е ли раничко? Аз ако успея да сложа Яна да спи, по-рано от 17 трудно я вдигам...Ще чакам до към 16ч. дано се включат още от момичетата.
Лека нощ на всички  bouquet

# 631
Честит имен ден на всички именници и честит празник на банкерите!

Анитке, Зооб-констукторите ги има в Хиполенда - на същата цена са както в сайта и има доста видове  Peace Най-големият от 39.90 в Карфур е с 6 лв. по-евтин  Peace

Влакчето Томас, някой питаше, също го има в Хиполенда - няколко вида  Peace

# 632
  • Варна
Честит имен ден на всички именици! Живот, здраве и всички благини!

Специални поздрви за Bravy по случай професионалния празник!
Още повече доволни клиенти, успехи и все така нагоре в кариерата!

# 633
  • Бургас
Честит празник на всичи именици! Да са живи и здрави!
Честит празник и на всички банкери!

# 634
Честит празник на всички празнуващи днес.

И ине сме на вълна подаръци  Laughing Криси си е харесала едно пони, гледа го по Дисни канала по време на рекламите и е писала писмо до дядо Коледа, че иска точно това. Но предложението с кучето Випо е чудесно, да знаете. Криси също много го харесва, но не се е сетила ,че може да си го поиска  Mr. Green Колко парички е това летящо куче? Ако има някой скоро ходил да свирка. В голяма чуденка съм и за другите подаръци, като си представя още колко неща трябва да се купуват и лошо ми става. Дано ми дадат заплатата за по-миналия месец, че ще пазарувам на версИя вече  Laughing
Криси си беше в къщи последната седмица, имаше една кашлица, която вместо да мине, взе че се усили и направи едни пристъпи... страшна работа. Карахме я посред нощ в спешния кабинет за инхалации, изписаха й вентолин и куп други сиропи и капки. Но вече е добре, най-накрая спираме всички лекарства и от утре ще я пускаме на градина. Ще питам кога е тържеството, за да види дядо си Коледа там и ще я спирам за тази година. Мислим да я оставяме от Коледа при майка ми и да си направим една почивка на вилата, като ергени, да се почувстваме хора и ние. Имаме нужда да се откъснем за малко от ежедневието, че нещо в повече ни дойдоха последните няколко месеца.
И наистина да вземете да се събирате вече, че и на мен ми се гледат снимки  Hug

# 635
Момичета, аз се извинявам, но на парти за 35 лв няма да мога да се включа...  Sad Накратко, не са ми плащали работата от доста отдавна и тази година декември ще е по-тегав месец. Дори се наложи да отпиша Алекс от карате за този и другия месец. Sad Но за сметка на това вече работя в офис, не мога да го взимам от градината и се налага да плащам транспорт, за да го карат при майка ми и баща ми вечер. Много сложна история, че и скъпа.
За подаръците май вече писах - след фиаското от миналата година, в която за него имаше към 10 пакета под елхата и той още на петия вече не можеше да им се радва и накрая беше просто изморен и превъзбуден, тази година ще сме по-скромни. Искам да го науча да цени вещите си, както и Коледата, и да не е засипан с играчки, така и така си играе само с 2-3 неща. Майка ми съм инструктирала да му купи писта от "Колите", има една спираловидна за към 60 лв, изглежда здрава и интересна. Аз съм взела едно голямо Лего и едни пъзели с Мики Маус. За в градината - 2 платнени кукли Бъз и Уди от "Играта на играчките". Има и две страхотни книжки с приказки, за които аз лично нямам търпение да му подаря и да си четем вечер преди заспиване, че ми е писнало от тези съкратените версии с твърди корици на "Червената шапчица" и "Трите прасенца".  Mr. Green

# 636
Хекси, аз също мисля да не го презатрупвам от подаръци, както и миналата година, наистина няма смисъл - за градината е писал в писмото, че иска писта ... Гледах и аз тези на Маккуин, но те не са с батерии, нали  newsm78 т.е. няма две коли, които да се състезават? ние имаме малка писта и е интересно, когато я сглобят с баща му и единия кара едната кола, другия другата и ги състезават  Mr. Green та в градината подаръкът ще е писта /по-голяма от нашата, ще гледам да има две нива и някакъв мост поне .../. В къщи под нашата елха - все още незнам какво ще намери, чудя се за конструктор ... от баба му и дядо му може да му взема кола от "Колите" ... та няма да се изливаме от подаръци  Naughty

Илиянче, то това пони и то към четирийсетака бееее  ooooh! да му се не види и коня - то кон ли е, магаре  ли е  ooooh! Випо го мярнах днес в Хиполенда, но не му обърнах много внимание, че ми се стори музикална плюшка ли, какво е всъщност  newsm78

# 637
Веси, аз за това търся алтернатива, ама не ме огрява  Confused Наистина не си струва парите, а е и грозно на всичко отгоре. Май ще го взимаме в крайна сметка, че само за него говори.

Хекси, лошо е като си притиснат финансово и то точно на празниците, но май повечето сме така . Здраве да е, ще отмине, не го мисли толкова, всичко е преходно  Hug
Ставам, че снощи окъсняхме при една Нинка  и тази сутрин гледам лошо (само дано не съм така до довечера)  Sunglasses

# 638
Честито на вчерашните именниците! Много здраве и щастие!

Извинявам се за закъснението с инфото, но и ние уважихме една малка дама Никол вчера и не успях да пиша, че беше доста късно като се прибрахме.
Накратко:

* дядо Коледа - 90лв. за 2 часа
* наем за залата - 100лв. за 2 часа
* свободни часове на 18.12. - 12,30ч. и 15,30ч.
* свободни часове на 19.12. - 10,00ч. и 12,30ч.
* засега са свободни следобедите на 22 и 23 декември
* носитм си подаръци за децата
* тъй като това ще е парти по наше желание, няма торта освен ако не си поръчаме

Хекси, цената няма да е 35лв.
Мишето също каза, че ще дойде с двете си момчета, така че сигурни дотук са 7 деца. Под въпрос сме още 4 ( Ваня, Пебс и аз)

# 639
Привет от нас и благодаря за поканата във фейса!

С удоволствие ще се включим, ако партито е на 22-ри, защото на 23-ти сме на РД на братовчедката.

За подаръците - Галка иска слънце, луна, звезда (!!!) и кукла за подстригване. Това последното аз и го намекнах, щото Галка на няколко пъти се подстригва вече, че и кака си, явно има фризьорски дарби:)

За Галка много имам да пиша, но ще го направя тези дни.
Иначе - ходи 3-та година на английски, почна и художествена гимнастика на стадион В. Левски, а от детска градина временно съм я спряла, че много вируси носят с кака и и това рефлектира лошо върху бебето.

# 640
  • София
Мисля, че нямаме много време за организация, за това трябва по-бързо да се спрем на нещо. По предложението на Ади (Ади нищо лично, само разсъждавам на глас) - всичко е ОК ... НО

1. от свободните часове само 10 ч ми се струва удачно като за нашите дечурлига
2. Тоз Дядо Коледа не го виждам какво ще прави 2 часа, че и за 90 лв (той ли ще ги "бави"), а през останалото време, ако няма други аниматори, ние няма да се видим, а ще си търчим по децата.
3. от гледна точка на парите, това може да възпре някой да дойде.

Не виждам причина да не си отидем в който и да е Софийски клуб, а такива дал Господ, да седнем на една маса и да си лафим, а децата някой да ги гледа през това време. Можем и ядене да си поръчаме, ако искаме. Ще си занесем подаръци и ще си разменим и толкоз. И дори не знам защо още не сме го направили. Вчера бяхме на имен ден в "Острова на съкровищата", кетъринга беше супер, да не повярва човек. Клубът е нов и все още не се е порутил. Клубове в нашия квартал и околните, а предполагам и навсякъде в София, има, и всеки ще ни свърши работа, стига да не е някоя порутена дупка. 

# 641
  • София
Ей, сладурки Simple Smile

Мерси, че не сте ме забравили и ни каните на парти, но малко ще ни е сложно - на 02.12.2010 се роди второто ми слънчице Александър Simple Smile
Вчера се прибрахме вкъщи и екшъна започва отново Simple Smile

Много ви целувам и желая весели празници на всички   bouquet

# 642
Кали, това предложение дойде от Калимей, аз само отидох да питам какви са условията Peace Моля, не убивайте вестоносеца  Praynig
Първоначалната идея беше както ти предлагаш, но Хекси пожела ако е възможно клубчето да бъде затворено само за нас, предвид многото боледуващи деца, и понеже знае, че никоя от нас няма да дойде с болно дете на срещата. Незнам дали в друг клуб биха се съгласили да затворят за по-малка сума само за 5-10 деца. Дядо Коледа може да се поръча, а може и не. В този клуб има и какички, както навсякъде  Peace
За датите 18 и 19 декември аз писах, че няма да мога да дойда. Ако се спрете на някоя от следващите бихме се включили.
Ясно е, че няма как на всички да е удобно - дали като място, дали като сума. Затова пишем предложенията да може всеки да прецени, да се запише или не.
Ако искате питайте на каква цена биха затворили само за нас "Островът" и ако е приемливо за всички няма проблем там да е срещата  Peace

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 14:14 от adi_san

# 643
  • София
Ади, по мои наблюдения, клубовете си седят празни, не говоря за тези по МОЛ-овете, а в събота сутрин например, ако няма РД, в кварталните клубове няма живо пиле. Там пари на нас ще ни дават да им идем на гости. До нас има един клуб, в който освен за РД, никога няма деца или са по 2-3, което не мисля че ще ни попречи. Мога да питам в него, но не настоявам, просто казвам, че при толкова много клубове под път и над път е грехота да не сме се организирали още.

# 644
gia_fire, честит ви малък мъж! Да бъде най-усмихнатото и послушно бебе!

Кали, незнам какво да ти отговоря. Повечето момичета рядко влизат в темата. Аз до обяд пращах съобщения във фейсбук, където повечето четат и пишат, но само от теб, кукла и gia_fire получих отговор до момента...

п.п. Тук съм, но съм инкогнито. Чакам да се включат останалите.

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 15:22 от adi_san

Общи условия

Активация на акаунт