Къде в Пловдив??? - 13

• 62 788
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • В царството на мечтите
 Embarassed

# 106
  • Пловдив
Някой знае ли дали магазина на Мави в новия мол(Карфур) вече работи?  newsm78

# 107
  bouquetзасега запис, после ще питам...

# 108
Тц, тц, тц, тази вечер общинска полиция ни изгони като долни престъпници от новата детска площадка в Градската градина. Между 50 и 60 дечица с родителите им бяхме грубо изтикани извън района от двама чичковци полицаи. Причината за това отношение като към долни вандали - кмета на Пв не е открил официално въпросната нова площадка. Голям срам, Славчоооо, голям срам!!! Официалното откриване щяло да бъде на 13 юли, до тогава стойте далече от площадката, че ще ни бият ooooh!

# 109
Здравейте,
искам да ви попитам от къде поръчвате торти за рожден ден на децата.
Моето дете става на 1г. и ще празнуваме в Пловдив, до нас е близо "Червената шапчица" . Но като гледах каталога не съм впечатлена, трябва някоя сладкарница или да е в Каршияка или да имат доставка, че сме без кола.
Ако имате идея, много ще се радвам.

Ние поръчвахме за батко ни торта от "Чочко" срещу Военна болница, разкошен вкус! Ето ти контакти, не знам дали доставят по домовете.
гр. Пловдив бул. "Христо Ботев" 150, фирмен магазин "Чочко", тел. 032/662 929, 0884/911 885, tortichochko@abv.bg
                    бул. "6-ти септември" 143, фирмен магазин "Чочко", тел. 032/620 897, 0884/344 844

# 110
  • Пловдив
Тц, тц, тц, тази вечер общинска полиция ни изгони като долни престъпници от новата детска площадка в Градската градина. Между 50 и 60 дечица с родителите им бяхме грубо изтикани извън района от двама чичковци полицаи. Причината за това отношение като към долни вандали - кмета на Пв не е открил официално въпросната нова площадка. Голям срам, Славчоооо, голям срам!!! Официалното откриване щяло да бъде на 13 юли, до тогава стойте далече от площадката, че ще ни бият ooooh!

Kabiv вчера сутринта все още имаше ограничителни ленти и не допускаха деца, не обърнах внимание дали имаше работници.Ако не е готова и обезопасена площадката,може затова да са ви помолили да напуснете.

# 111

Kabiv вчера сутринта все още имаше ограничителни ленти и не допускаха деца, не обърнах внимание дали имаше работници.Ако не е готова и обезопасена площадката,може затова да са ви помолили да напуснете.
Не, че до сега беше много обезопасена въпросната площадка... моето дете си цепна венеца падайки от люлката върху плочките...
Освен това на бележката дето бяха залепили, пишеше, че ремонта ще е до 28.06..

# 112
Къде мога да немеря  да продават евтино ( да не е естествена кожа!) сервитьорско портмоне?

# 113
китайски от 3 до 5 лв - магазини за 1 лв
последно съм купувала от сергиите на Капитан Райчо - значи бая отдавна е било  Joy

# 114
китайски от 3 до 5 лв - магазини за 1 лв
последно съм купувала от сергиите на Капитан Райчо - значи бая отдавна е било  Joy

Мерси!

# 115
  • Пловдив
Цитат
Не, че до сега беше много обезопасена въпросната площадка... моето дете си цепна венеца падайки от люлката върху плочките...
Освен това на бележката дето бяха залепили, пишеше, че ремонта ще е до 28.06..
Съгласна съм,че и преди не беше обезопасена. Днес минах, лентите са си там,а също така има и материали от ремонта, който все още не са махнати. Ако някое дете се удари на тях, кой ли ще е виновен?
Искрено се надявам,след откриването да останат за по-дълъг период здрави новите играчки.

# 116
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте,
искам да ви попитам от къде поръчвате торти за рожден ден на децата.
Моето дете става на 1г. и ще празнуваме в Пловдив, до нас е близо "Червената шапчица" . Но като гледах каталога не съм впечатлена, трябва някоя сладкарница или да е в Каршияка или да имат доставка, че сме без кола.
Ако имате идея, много ще се радвам.

Ние поръчвахме за батко ни торта от "Чочко" срещу Военна болница, разкошен вкус! Ето ти контакти, не знам дали доставят по домовете.
гр. Пловдив бул. "Христо Ботев" 150, фирмен магазин "Чочко", тел. 032/662 929, 0884/911 885, tortichochko@abv.bg
                    бул. "6-ти септември" 143, фирмен магазин "Чочко", тел. 032/620 897, 0884/344 844
Моето мнение за тортите Чочко пък е абсолютно противополжно. На всички детски рождени дни, на които тортата е била тяхна винаги е била ужасна на вкус, с тикляви блатове, направо не се яде. Иначе са много красиви. Не ми допадат и тези на с-ца Светлана, които пък моя приятелка обожава. На мен ми харесват тортите от  сладкарница Амели до Четвъртък пазара или Дриймса, но за последните не знам дали правят с детски картинки. Въпрос на вкус  Hug
На ул. Отец Паисий в едно безистенче имаше магазинче за испански сребърни бижута, знаете ли дали е преместено някъде другаде или окончателно е затворило?

# 117
До онзи ден и аз бях за сладкарница Амели. Тортата за РД на племенницата беше супер на външен вид, но определено са ги развалили като вкус

# 118
  • Пловдив
До онзи ден и аз бях за сладкарница Амели. Тортата за РД на племенницата беше супер на външен вид, но определено са ги развалили като вкус

До тази сладкарница отидох специално, когато търсех къде да поръчам торта за рожденния ден на дъщеря ми.Родена е през декември.Вътре не се дишаше от цигарен дим.Разгледах каталога отвън, защото беше абсурдно на влезна с количката.Купих от 3-те вида торти, които имаха в момента и трите имаха всус на пепелник с фасове.Не събрах смелост да рискувам.Може в цеха да блести от чистота, но лицето за пред клиента  ми направи силно неприятно впечатление и повече няма да се върна там.Да не говорим, че дори и на външен вид нищо не харесах.

# 119
 Здравейте, някой знае ли от къде мога да купя ройлери на най - добра цена в града ?

Общи условия

Активация на акаунт