Къде в Пловдив??? - 13

• 62 719
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Майка ми наскоро имаше рожден ден и й взехме торта от сладкарница Светлана, беше много хубава - Сахер,диетата ни отиде на кино, имат и много хубави детски торти и не са толкова скъпи, в сравнение с такива сладкарници като Скалата или Неделя например.

# 91
 HugСамо,се записвам,че тук е пълно с идеи....пък,за момента нямам питанки....

# 92
Момичета, къде в Пловдив мога да намеря кедрови ядки?

В ДМ съм купувала.

# 93
Има ли някой да е доволен от тези перящите топчета където ги продават в Мола?
Имало и тема тук някъде, но не мога да я намеря, беше ми давала линк белинда, но сега абсурд да го намеря.
Да проверя аз ли нещо не правя правилно или какво. Съсипаха ми бялото пране - посивя ми веднага, на цветното си останаха петната. То по тази логика, хич без прах да пера.
Не съм ползвала, но ето я темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=503743.0
И още:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=505530.0
от еко майките няма ли някоя доволна?
их, загубила съм касовата бележка, направо ще се пукна от яд....
Каспър, и аз имах същото питане в миналата тема, защото се осъмних. Имам познати и клиенти, които ползват подобни ензимни топки, купени от чужбина и са много доволни, но те не са толкоз "супер", колкото тези в Мола. Аз ползвам от известно време сапунените ядки и съм си много доволна, но имам приятелка която ме навива да ги сменя с ензимна топка, защото била още по-добра. Сега, след като прочетох твоите впечатления, мерси, оставам си на сапунени ядки Simple Smile

# 94
Топките перат по-зле от сапунените ядки, които за мен са за незамърсени дрехи.
Стандартните ми ризи, фанелки с еднодневно-захабени-яки не са за тях.
Да не говоря за покривките с петната от зехтина или спортните чорапи Laughing
Що се хващате на тез търговски капани-за топките ми е думата де Mr. Green

# 95
 Joy Joy
За друго ли трябва да се хванат?  Joy

# 96
е как що, нали да пазим планетата - еко да живеем
излезна ми душата - камъни против изпотяване
камъни за пране...
тук парабени, там парабени, накрая ще хвана гората и нищо няма да ползвам

# 97
Да не отваряме тема и тук за сапунените ядки, че вече има много писано, но Дедо и за по-силно замърсени (мъжки) дрехи си има цака. Сложете 1с.л. сода в отделението за прах и това ще подсили действието на ядките. Содата има обезмирисяващо действие, размеква замърсяванията, така че да се изперат по-лесно, но не се притеснявайте от евентуално избелващо действие. Със сода може да се пере и цветно и деликатно. Изпробвано многократно, работещо Peace

Имате ли идея къде мога да намеря стъклени буркани от 2-3литра, тип за подправки?

# 98
Джъмбо, обаче гледай хубаво капачките
Аз имам едни от Айко София, има ги подобни и в Джъмбо, уплътнението за въртене се измъква и са безполезни. Така че на евтините нямай вяра за капаците. Гледай да не са с въртене ако са евтини.
Иначе най-хубави са на Барбантия, но те са цифра.

# 99
  • Пловдив
 Mr. Green Blush Докато се усетя и... 7страница  Rolling Eyes
Май ще има да чета назад Mr. Green

# 100
Каспърче, а в Джъмбо продават ли плетени панери и кошници от естесевени материали (ракита, върба...)? Като ще ходя до там, поне да взема повече неща newsm78

# 101
Каспърче, а в Джъмбо продават ли плетени панери и кошници от естесевени материали (ракита, върба...)? Като ще ходя до там, поне да взема повече неща newsm78

има да, но не знам колко са естествени
има различни - естествен цвят, ако може така да се каже, и боядисани - как са боядисвани и какво е положението, не знам
аз имам розови за на бебето стаята, за памперси и козметика, май са естествени
ако не са - в метро има най-различни форми и размери

# 102
# 103
  • Пловдив
Здравейте, скъпи мами от Пловдив Simple Smile. Ето че и аз вече имам питанка. Искам да попитам къде продават продукти на Lirene? Преди 2 години си купих слънцезащитно мляко за деца на тази марка от метро, но сега няма или аз не я видях... пък и нямаше кого да попитам...  Rolling Eyes. Ако някоя от вас знае магазин където я има нека да сподели Simple Smile. Благодаря предварително Simple Smile

# 104
  • Пловдив
Потърсих, поне да видя как изглежда, за да се сетя дали съм виждала подобна, но май не съм.Ако не намериш от тук може да поръчаш:

http://-spam083-/Slancezashtiten-losion-deca-Slancezashtiten-bal … 31c66b3db200e611c

Общи условия

Активация на акаунт