Къде в Пловдив??? - 13

• 62 619
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
  • Хасково
Момичета знаете ли салон, където правят профилактика на удължена коса? Освен  Дима стил,там ми излиза много скъпо.

# 721

Здравейте Simple Smile За малък празник искам да поръчам хубава баница-месят ли някъде по поръчка и как е качеството?
На кап. Райчо има една баничарница малко преди Гранда /срещу него/ там съм поръчвала много хубави баници! Правят ги по заявка от единия за другия ден! Много са големи и вкусни, дават ги в големи кутии като от фамилна пица!

А сега пак аз да питам: 1. от къде да си купя хубав, памучен сутиен без банели /че ще спя с него/, може и нещо тип ламбадка да е. Нещо идеята да си купя сутиен за кърмачки не ми харесва и затова мисля просто да си взема нещо удобно, памучно и така.....
2. от къде да си взема хубав колан за след раждане!?
Когато бях бременна, а и след това, носех сутиен за бременни на Триумф, много бях доволна:)

# 722
wine, в Голдън пойнт (в мол Пловдив) има безшевни, без банели сутиени, не са памучни, но материята е приятна. Има едни памучни прилични на къси потничета в Джъмбо, ама нещо не са ми удобни на мен.
 Спомням си преди време се говореше за тук за ДМ на Кап. Райчо, отвориха ли я вече и къде е точно? 

# 723
  • Майничка
... Спомням си преди време се говореше за тук за ДМ на Кап. Райчо, отвориха ли я вече и къде е точно? 

Да, в средната част на "Маркет център".

# 724
В Голдън Пойнт всичко е страхотни материи. Без изключение.

# 725
  • Майничка
Някой виждал ли е някъде хубави "парцалени" кукли или такива от сплетени дебели въжета?

# 726

Здравейте Simple Smile За малък празник искам да поръчам хубава баница-месят ли някъде по поръчка и как е качеството?
На кап. Райчо има една баничарница малко преди Гранда /срещу него/ там съм поръчвала много хубави баници! Правят ги по заявка от единия за другия ден! Много са големи и вкусни, дават ги в големи кутии като от фамилна пица!

А сега пак аз да питам: 1. от къде да си купя хубав, памучен сутиен без банели /че ще спя с него/, може и нещо тип ламбадка да е. Нещо идеята да си купя сутиен за кърмачки не ми харесва и затова мисля просто да си взема нещо удобно, памучно и така.....
2. от къде да си взема хубав колан за след раждане!?
Когато бях бременна, а и след това, носех сутиен за бременни на Триумф, много бях доволна:)
На Триумф си взех един за кърмене и още първата седмица се счупи пластмасовата част, с която се отваряше капачето.

# 727
Мерси, Гаргамела. Хубави са парцалените кукли с марка Goki, виждала съм ги обаче в електронните магазини за детски играчки.

# 728
тел: 0899873307/0884171664-Фаня Колева, при мен ще идват другата седмица,след това мога да дам отзиви. На място ги перат и тупат.
Хрис, пробва ли фирмата вече, че аз още се помотвам.... Embarassed

Момичета, благодаря на всички за инфото за бельото! В края на крайщата си взех един ефтинджос от Конти, пък от хубавите магазини ще купувам когато гърдите ми си станат като преди....

# 729
  • Пловдив
тел: 0899873307/0884171664-Фаня Колева, при мен ще идват другата седмица,след това мога да дам отзиви. На място ги перат и тупат.

Момичета, благодаря на всички за инфото за бельото! В края на крайщата си взех един ефтинджос от Конти, пък от хубавите магазини ще купувам когато гърдите ми си станат като преди....

Отложих за следващия уикенд,през седмицата имали възможност само вечер,а на мен ми е удобно сутринта.

# 730

Отложих за следващия уикенд,през седмицата имали възможност само вечер,а на мен ми е удобно сутринта.

Хрис, само за матрак ли ще дойдат или ти ще чистиш много неща!? Много фирми отказват да дойдат под определена сума /например Василка искат минимум 75 лв поръчка, пише им го в сайта/ и затова те питам!?
С Рейнбоу ли чистят!?

# 731
  • Пловдив
Да, с Рейнбоу. Ще чистят матрак,диван и може би дамаската на столовете. Аз също погледнах,че има минимум при други фирми,а тук дори и 10лв.,които искат за пътни пак ми е по-евтино,надявам се и качествено.  Peace

# 732
  • Пловдив
Пепи е на моренце, та ще я отменя  Hug

НОВА ТЕМА

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=518001.0

Общи условия

Активация на акаунт