Къде в Пловдив??? - 13

• 62 678
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Луминарк наистина са страхотни, особено за хора, които лесно чупят. За съжаление вече почти няма избор от тях.В Метро последно имаше един модел, едно към едно имитация на една италианска серия ( основните цветове са бяло и кафе , а орнаментите са като концентрични кръгове).
Миналия месец имаше голямо намаление в италианските магазини на "Отец Паисий" и светните сервизи бяха около 180 лв.

Mомичета, закриват магазина ма Kanz на "Заимов" и имат страшни намаления. Вече е обрано, но има какво да се намери, а цените са супер.

# 706
Цитат
За цветни сервизчета Луминарк нямат аналог - цветовете не скапват от миялната като евтините сервизи, много трудно се чупят, ама много, макар че сигурно зависи и от плочите, тези в новата ми кухня нещо се правят на много твърди и вече 2 съм счупила, а в старата сигурно съм изпускала над 20 пъти и нямам счупване
Има ги в метро, но най-голямо разнообразие има в склада им - не знам дали продават на дребно, в уличките зад Авеню е
        smile3521 Има един магазин на Малката главна-Него,там също има Луминарк!А за промоциите в Карфур,сдобихме се с дрехи на Дисни за без пари,от 23лв-намалени на 7лв Shocked

# 707

Здравейте Simple Smile За малък празник искам да поръчам хубава баница-месят ли някъде по поръчка и как е качеството?

# 708
В Кауфланд скоро гледах розовия сервиз с цветята на Луминарк, намален на 30 лв. за 19 части. Много на сметка.
За чупенето, Каспър, права си. Чашите отскачат като топки от пода и не се чупят. Не че това ми попречи да счупя 6 броя чаши и чинии за 3 години.  Laughing

# 709
Цитат
За цветни сервизчета Луминарк нямат аналог - цветовете не скапват от миялната като евтините сервизи, много трудно се чупят, ама много, макар че сигурно зависи и от плочите, тези в новата ми кухня нещо се правят на много твърди и вече 2 съм счупила, а в старата сигурно съм изпускала над 20 пъти и нямам счупване
Има ги в метро, но най-голямо разнообразие има в склада им - не знам дали продават на дребно, в уличките зад Авеню е
        smile3521 Има един магазин на Малката главна-Него,там също има Луминарк!А за промоциите в Карфур,сдобихме се с дрехи на Дисни за без пари,от 23лв-намалени на 7лв Shocked
До кога е тази промоция?

# 710
А де  newsm78 !От 12-ти е,ама докога и аз незнам!

# 711
  За промоциите в Карфур на дрешките на Дисни за момчета специално е страшно обрано. Има основно от 3-6м и 6-9м. За момичета имаше много повече.

За Луминарк само хубави неща мога да кажа. Единствено не съм доволна от приборите за хранене. Явно поради факта че ги пускам винаги в миялната дръжките на лъжиците, вилиците и ножовете вече се поизтъркват тук там. Моите са бели на едни свежарски райета като сервиза за хранене. Чиниите не са мръднали, но приборите скоро ще се подменят.

Голямо разнообразие на Луминарк има и в Кауфланд Peace

# 712
  • Пловдив
А тази Ина за почистване на лице и вежди как е?
Ами майка ми си маха мъха от лицето при нея и е много доволна.На мен почистване черни точки и маска за стягане на пори -има леки ръце

Дай координати!
Салонът се намира срещу ресторант Опера, мисля, че се казва Скандало Peace

# 713
  • Майничка
... Голямо разнообразие на Луминарк има и в Кауфланд Peace

Голямо разнообразие има в едно складче на улица "Осъм",  пресечка на "Мали Богдан". От "Мария Луиза" се завива по "Родопи", на втората пресечка (пада се едно малко триъгълно площадче) - вдясно и пак първата вдясно, точно преди едно кафене под кооперацията.
Предполагам, че него има предвид Каспър.

# 714
Складче, складче, това им е централния склад за България, или поне за много голям район, назад е голямо, само шоу рума дет се вика е малък, доколкото си спомням.
Да, точно там е.

# 715
  • в обкръжаващия ме хаос
Наближава началото на учебната година и трябва да мислим за спортните занимания на децата ни, пък защо не и за нас, та  има ли инфо дали общинарите ще си спазят обещанието да се ремонтира плувният басейн на стадион Ботев за новата учебна година? А за Матевски нещо знае ли се? Закритият на Тримонциум работи ли още на промоционални цени?

# 716

Здравейте Simple Smile За малък празник искам да поръчам хубава баница-месят ли някъде по поръчка и как е качеството?
На кап. Райчо има една баничарница малко преди Гранда /срещу него/ там съм поръчвала много хубави баници! Правят ги по заявка от единия за другия ден! Много са големи и вкусни, дават ги в големи кутии като от фамилна пица!

А сега пак аз да питам: 1. от къде да си купя хубав, памучен сутиен без банели /че ще спя с него/, може и нещо тип ламбадка да е. Нещо идеята да си купя сутиен за кърмачки не ми харесва и затова мисля просто да си взема нещо удобно, памучно и така.....
2. от къде да си взема хубав колан за след раждане!?

# 717
  • Пловдив
Моля кажете ми салон,който да работи с боя за коса и продукти  Matrix   Praynig   Има един до моста на Герджика,но явно са в отпуск,а спешно ми трябва точно с тази марка  newsm17

# 718
  За промоциите в Карфур на дрешките на Дисни за момчета специално е страшно обрано. Има основно от 3-6м и 6-9м. За момичета имаше много повече.

Grinning На мен пък ми се стори обратното ...  може би защото съм с момиче, та нали чуждата кокошка - патка ... та ми се видя по-голям избора за момчета  Joy

# 719

Grinning На мен пък ми се стори обратното ...  може би защото съм с момиче, та нали чуждата кокошка - патка ... та ми се видя по-голям избора за момчета  Joy

Е, как бе? Два стелажа или три бяха за момичетата, за момчетата един и почти празен.. JoyСторило ти се е. Peace

Общи условия

Активация на акаунт